Přehled posledních diskuzních příspěvků
Epizoda z nočního nádraží z dob hluboké totality
Zuzana Pivcová 2.3. 19:37
Z Německa mám podobné zkušenosti, i když až polistopadové, ale to platí stále, že tam má policie respekt. Co se týče našich velkých nádraží, přece jen se už situace zlepšila, ale nezapomenu na jednu služební cestu, to bylo na podzim 1996, jela jsem do Ludwigsburgu, tedy do Stuttgartu, odjížděla jsem ve 23, 40 z Hlavního nádraží, sama, s sebou veškeré hotové peníze na služební cestu. Nádraží plné potulných, tam vegetujících chlapů, kteří se mi doslova stavěli do cesty. A široko daleko žádný policajt. Dodnes nevím, jak jsem se bez úhony dostala do lůžkového vagonu, ale od té doby už jsem odmítala na noc jet.
Přátelství, II. část
Hana Rypáčková 2.3. 16:45
Zojo, námět je závažný.Doufám, že když se podobný problém nevyskytl v rodině dosud, že ani ti nejmladší se mu vyhnou.To, jak se mladí nakrknou a přidají se třeba k teroristům, jako školačky z Anglie...Kde se to v nich bere?
Březen - měsíc čtenářů
Hana Rypáčková 2.3. 14:33
Čtu po celý rok, ale toto je psané pro potěchu duše.
Herečka Simona Stašová: Co si v šedesáti víc přát?
Alena Tollarová 2.3. 11:35
Simona Stašová je jednou z žen, které stárnou jako víno a přibývající roky jim přidávají na atraktivitě. Blahopřeji jí k narozeninám a přeji ještě mnoho krásných rolí. Pod její odpověď na poslední otázku bych se z fleku podepsala ...
Život ubíhá
Zuzana Pivcová 2.3. 07:26
Píšeš to, Haničko, s přehledem, ke kterému Tě opravňují Tvé nějaké roky, neříkám, že věk. Jsi vyrovnaná a moudrá. Člověk by neměl malomyslnět, protože i teď nám ještě život nabízí řadu věcí, které si můžeme užít.
Nizozemsko terorizuje krvežíznivý výr velký
Zdenka Jírová 1.3. 23:45
Také jsem se setkala s výrem. Bylo to jednou časně ráno, kdy jsem naší ulicí v blízkosti lesa pospíchala do práce. Najednou těsně nad mou hlavou proletěl velký stín a já zahlédla velikého ptáka, který naštěstí odlétal ode mne. Zajímavé bylo, že jsem vůbec nic neslyšela, jak tichý byl jeho let.
V soutěži Vtipnější vyhrává zvítězil pan Libor Farský!
Miluše Hasenohrlová 1.3. 19:52
Blahopřání vítězům.
Přátelství, I. část
Lidmila Nejedlá 1.3. 18:16
Smutný příběh. život není peříčko...a přátelství je velmi důležité. Hezky jste to napsala.
Růže v louži
Hana Rypáčková 1.3. 13:36
Rozhodně bych taky zvolila pusu, když by nemohlo být obojí.A což ji nahrát na video?Abychom si ji i poslechli? Takhle to dávám do nějaké Šlitrovky....
Kamenná krása
Hana Rypáčková 1.3. 12:33
Zuzko ,potěšila jsi mě .Na burzy chodím a kamínky kupuji./Levné- tu drůzu křišťálu bych nezaplatila..Vltavíny neteř také sbírala a neprodala je.já s dětmi jezdila po nalezištích a docela si doplnily sbírku o nerosty, co se u nás nevyskytují.Kozákov, Děčínský Sněžník,zkameněliny u Berounky a u Mikulova Mušlov. Ty šperky byly asi mastné, ne?Ale podařené...Při cestách chodím do muzeí na kameny...Takové nenacházím..
Lyžování v jižním Tyrolsku
Hana Šorejsová 28.2. 23:49
Zojo, Jižní Tyrolsko je nádhera, a hezky jste to popsala! Včetně fot. Díky .
Babiš je překvapen. Ale proč by nám nemohl vládnout estébák?
Jan Blahoslav 28.2. 21:01
Babiš je jen chvilková módní záležitost. Vyhraje příští volby, pak se z té zodpovědnosti položí. Ale je dobré, že zavedeným stranám šlape na krk. V tom s tebou Tome nesouhlasím.
Lucie Šafářová zvítězila v Dauhá
Miroslav Štorch 28.2. 20:21
Autorkou článku je paní Hana Šorejsová, která mi článek poslala a já jsem přidal jen fotografie. Redakce to bleskově vydala a na autorku pozapomněla. Autorka to jistě pochopí a nebude se zlobit :-)
O špatném svědomí z té veselejší stránky
Alena Várošová 28.2. 17:02
Pane Farský,moc humorné dva příběhy,jeden veselejší jak druhý,srdečně jsem se zasmála.Asi nejvtipějšíí co jsem tady četla.I když se tu nehodnotí za mne 1*
Senior v Říši divů
Lidmila Nejedlá 28.2. 11:58
Pane Františku, Vaše články ze života mne vždy pobaví. Mohl jste se klidně přihlásit do módní soutěže a předvést svůj outfit do hospody, tak pěkně jste to popsal. Ať se daří...
Velká módní soutěž: Moje vernisáž
Eva Mužíková 28.2. 11:54
Já jsem také nadšená, velmi elegantní - hodně vysoká laťka v konkurenci..
Naše tipy na březen: výlety, divadlo, ale i čas na kytky
Eva Balúchová 28.2. 10:46
Jak vidím tu úvodní fotku,hned bych vyrazila.Určitě bude nějaký výšlap v březnu i u nás na Moravě.
Posázavským pacifikem bych se někdy taky ráda svezla a kandíka viděla,ale je to trochu z ruky.
Na Moravě mohu doporučit výlet na Mohelskou hadcovu step.Vede tam nenáročná naučná stezka,rostou vzácné rostliny a je krásný výhled na vodní nádrž Dalešice.I na jadernou elektrárnu Dukovany,ale to už zas tak příjemný pohled není.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.