Přehled posledních diskuzních příspěvků
Vtipnější vyhrává: Ztracená varlátka
Eva Balúchová 19.2. 12:55
Je to k smíchu i k pláči.Chudák Kubík,to musel být pro něj hodně nepříjemný zážitek.
Já jsem normálně mírumilovná,ale to bych se taky neudržela a pěkně by to doktorka schytala.Ani né za schovaná varlátka,ale hlavně za to vystrašení a ponížení Kubíka.
Dobře,že to nezanechalo následky :-))
Výběr správného dodavatele energií vám ušetří tisíce ročně
Jan Blahoslav 19.2. 10:25
Uvítal bych také nějaký článek o podomních prodejcích.
Další případ české Agathy Christie vyřeší Viktor Preiss
Zdenka Jírová 19.2. 00:01
Detektivky Hany Proškové mám ráda, Její Vašátko s podivným přítelem Horácem je jiný než většina ostatních detektivek, které se dnes točí.Mám několik jejích knih a ráda je čtu i opětovně, vyzařuje z nich vzrušení i cit.
NASA nabízí zvuky z dalekého vesmíru
Zdenka Jírová 18.2. 23:56
Je to opravdu zajímavý a docela dobrý nápad jak oživit zvuk v mobilu. Budit tvrdé spáče startem rakety považuji za velmi zdařilý nápad, myslím, že bude mít úspěch.
Karetní hra Dobble
Jana Šenbergerová 18.2. 21:00
Karetní hry mám ráda, s postřehem je to horší. Tvůj výklad jsem pochopila až díky obrázkům, což byl dobrý nápad. Asi se po hře také poohlédnu. :-)
Smysl života našel v Bohu
Jana Šenbergerová 18.2. 20:47
A o tom to je. Náš život má takový smysl, jaký mu dáme. Jsme zvyklí smysl života hledat, místo abychom si ho sami určili. Bratrova spokojenost je toho důkazem.
Hovnocuc v Hnojákově
Soňa Prachfeldová 18.2. 14:59
Až tak na konci světa Vaše letní sídlo ? Myslím, že budete mít brzy kanalizaci i v Hnojákově, tak zní nařízení EU .
Na hory ne, k moři!
Zuzana Pivcová 18.2. 12:52
Jste čím dál vtipnější a umělecky kvalitnější, včetně toho moravského "bo", aby dobře vyšel rytmus. Fakt dobré!
Genius loci
Hana Rypáčková 18.2. 12:39
Ano.Tak to cítím,Je to místo, kde jsme doma,kde máme pelíšek,kam za námi nikdo nemůže, když ho nepozveme.Večer v něm usínám a ráno se z něj probouzím.Mnohokrát za den se tam uschovám.
Kouzlo časů minulých: psí kusy matky přírody
Hana Rypáčková 17.2. 19:08
Ano, hromnici zapálit a chodit s pytlem na hlavě kolem chalupy, kdyby uhodilo a třeba vzadu u stodoly hořelo.Navzdory tomu, že mohutná lípa by blesk přitáhla na sebe....Hezké.
Vtipnější vyhrává: Rovnátka
Eva Balúchová 17.2. 19:00
Vtipný příběh,věřím,že teď na to vzpomínáte s úsměvem.
Šumavský hrad Kašperk bude mimořádně otevřen
Hana Rypáčková 17.2. 19:00
Jsou velmi šikovní a spolupracují s divadlem Kašpar.Pamatuji ruiny hradu.Hodně se to tam změnilo.
Jiří Svoboda dotočil trilogii o Janu Husovi
Alena Tollarová 17.2. 18:44
Byla jsem jak na Krakovci, kde pobýval Jan Hus před odjezdem do Kostnice, tak i v Kostnici. Na film jsem zvědavá a určitě si ho nenechám ujít.
Masopustní veselí střídá půst, jenže kdo ho dnes dodržuje?
Marie Magdalena Klosová 17.2. 16:08
Dnes je tzv.Tučné úterý a ve Francii dělají tradičně místo koblih les Crepes - veliké teňoučké palačinky původem z Bretaně,které se plní sladkými i slanými náplněmi.Crepes jinak slouží jako předkrmy,hlav ní jídlo,či dezert a najdete je všude ve Francii.Mají i své restaurace,tzv.Creperie.Jsou výtečné ve všech podobách.Miluji s kaštanovou pomazánkou.
Velká módní soutěž: BONA RES QUIES!
Eva Krausová 17.2. 15:10
Konečně je zde další odvážná dáma...Musím říci, že na paní Lidmile/jak zvláštní jméno/ se mi nejvíce líbí její text s upřímností a humorem, což myslím k našemu věku postaršímu patří-už nic neřešit, jen tak být a užívat si klidu a pěkných chvil. Co se týče komentáře Scarlett Wilkové, ta mne také dostala upřímností v čem chodí doma. Ale o tom to zde dámy je, na nic si nehrát...Takže za text paní Lidmile 1+, co se týče snímků, tam mne to už tolik nenadchlo, spíš mne dostala ta pohoda, která z paní Lidmili sálá. A ta je víc než krása, nemyslíte dámy? Fota asi 2-3, ale zde myslím známka není ani podstatná.
Moldavský večírek
Jana Šenbergerová 17.2. 14:49
Vaše texty jsou velmi zvláštní. Já bych je nazvala "dekadentními", ale to asi není tak docela výstižné, jak bych chtěla. Jsou zvláštně ostrovtipné a zároveň nostalgické.
Původně jsem chtěla napsat, že mi moldavská vína chutnají, ale než jsem se pročetla ke konci, nějak mi na jazyku zhořkla.
Pětina Čechů má tajný účet, o němž jejich partner neví
Jana Šenbergerová 17.2. 14:04
Zajímavé téma k zamyšlení. V manželství jsem měla větší přehled o financích já. Výplaty jsme dali na jednu hromádku, ze které se platily všechny rodinné výdaje. Co zbylo, bylo volně k dispozici tomu, kdo to potřeboval. Když jsem byla nucena založit si účet v bance, kam šel můj plat, tak jsme zřejmě měli každý nějaké peníze, o kterých druhý nevěděl. Teď jsem se dobrovolně vzdala kontroly našich financí, takže moje peněženka většinou zeje prázdnotou, zatímco můj partner bdí nad každou korunou. Vyhovuje mi to. :-))
Květnou zahradu Kroměříž zkrášlí stoleté kamélie
Hana Rypáčková 17.2. 12:24
Ráda bych se tam letos jela podívat....
Střevíčky pro Popelku světoznámých návrhářů
Hana Rypáčková 17.2. 12:24
Kdybych musela nějaký vybrat -tak druhý a nebo sedmý.Ovšem bych v něm neudělala ani krok.Naposled jsem měla patnáctku na svatbě.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.