Přehled posledních diskuzních příspěvků
Vtipnější vyhrává: To je tak, když v baráku chybí chlap
Jana Šenbergerová 16.2. 19:18
Do takových "okolností" by mě z paneláku nikdo nedostal. Hlavně že jste tam spokojené. :-)
Upíři v Čechách
Jana Šenbergerová 16.2. 19:13
Podle literatury spíše přenosné. Vysávaný upírem se po smrti také stal upírem. :-)
Zahrádkáři, pozor. Vaše hrušně zachrání pavouk!
Hana Rypáčková 16.2. 16:58
To jsou hodní pavoučci.Naši hrušeň už nic nezachrání, vloni jsme ji porazili
Vlajku s javorovým listem provázela bouřlivá debata
Hana Rypáčková 15.2. 20:01
Když si děti hrály na státy ,vlajka Kanady byla velmi oblíbená.
Pojedete také na i60 Párty? Zde jsou přihlášení čtenáři
Alena Tollarová 15.2. 19:27
Hlášení z terénu: do Poděbrad se těším; modelkovská soutěž - soudím podle sebe - nemám archiv, do kterého bych mohla sáhnout a na focení venku zatím nějak není počasí; zrovna dneska mě venku s foťánem zastavil senior se psem, senior si uložil do mobilu íčkoadresu, pes byl vyfocen, oba měli radost; blahopřeji všem vítězům. :)
Zase jako na houpačce: oteplení, pak ochlazení
Naděžda Špásová 15.2. 18:46
Bohužel musím souhlasit s tím, že počasí si s námi hraje jako kočka s myší. Pamatuju už hodně, ale zimy z posledních let jsou čím dál tím divnější (omlouvám se za ten výraz, ale příhodnější slovo mě nenapadlo) a trochu se obávám, že lepší to nebude. Velký podíl na tom máme my sami. Devastujeme, vandalismus je na vzestupu, jsme necitliví k sobě i k přírodě, které už se to přestává líbit a myslím, že boj s ní určitě nevyhrajeme.
Vtipnější vyhrává: Jak jsem se nestal chemikem
Michaela Přibová 15.2. 17:53
Moc hezký příběh a ještě k tomu velmi vtipně a poutavě napsaný. Navíc kultivovaný. Děkuji.
Chystáte svatbu pro potomka? Trendem jsou obřady venku
Hana Rypáčková 15.2. 10:53
Nevím, jestli je to tím znamením, ale svatby mám ráda prosté.Jsem daleko od agentur, nikdy se mi dirigované svatby nelíbily.Na palouku s výhledem , když je pan farář nebo tajemník svolný, se stolem pod oblohou a se všemi těmi zádrhely a zmatky, které vyvolávají smích- v kruhu rodiny, to je pro mne hezký obřad.Žena nemusí být princezna v ten onen den, ale každý den co přijde.
Sobota mezi giganty
Hana Rypáčková 15.2. 09:33
Moc pěkné, zajdu tam s dětmi.Na podobné jsme byli v Plzni před lety a velmi se jim to líbilo.V muzeu jsme už byli
Hana a Petr Ulrychovi spojí Javory s beatem
Zuzana Pivcová 14.2. 21:03
Sourozence Ulrychovy mám ráda celé roky a vážím si jich. Na živém koncertě jsem je však viděla pouze dvakrát.
Fenomén YouTube nás baví, ale vyvolává také kontroverze
Dagmar Pravečková 14.2. 16:37
YouTube mne baví! Když jsem mimo republiku, najdu si zde steré filmy, na které bych doma neměla čas. Naposledy to byl velmi povedený film z roku 1985 "Dárek". Doporučuji. Když se dočtu o nějaké nové kapele, interpretovi či zpěvákovi, najdu si skladby na YouTube. Často si tu najdu VELMI zajímavé přednášky. Při poslechu mohu vařit, umývat nádobí, vyrábět šperky a nebo jen relaxovat. Výuková videa jsou k nezaplacení. Na jakékoliv téma si vzpomenu, stačí zadat pár klíčových slov...Na YouTube si vybírám hudbu nebo videa podle nálady. Jestli chci relaxovat, jestli se chci zasmát a nebo se chci něco nového naučit. Reklamy na YouTube si nevšímám a kdyby jednou byl internet zpoplatněn, tak si ráda přístup k informacím zaplatím.
Vtipnější vyhrává: Záchranáři
Alena Tollarová 14.2. 15:42
No tak to se povedlo ... Ale člověka hřeje vědomí, že není ponechán na holičkách a naše záchranná služba funguje jak má, ne? :)
Říká vám něco Valentýn, patron zamilovaných?
Alena Tollarová 14.2. 13:16
Ne. A mám pocit, že kdyby mi manžel dneska přinesl polštář ve tvaru srdce v rudé barvě, viděla bych tak rudě, že bych ho s ním udusila :) Ale nikomu ho neberu, aby bylo jasno. Teda ten svátek ...
Můj první nákup na Rohlíku
Alena Tollarová 14.2. 13:05
Fandím dobrým nápadům a jejich realizátorům. Slevomat jsem už využila, rohlík pro mě nepražskou není. Ale díky za popis využití této pro nás stále nezvyklé služby. Jistě bude někoho inspirovat. Dotaz nezkušené hospodyňky zní: co jsou cereální vejce? zobaly snad slepičky zrní, nebo co :)
Zámek Valdštejnů se opět otevírá veřejnosti
Soňa Prachfeldová 14.2. 07:38
Určitě zavítám, je dobře, že zámek byl vrácen zpět mezi kulturní památky.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.