Přehled posledních diskuzních příspěvků
Sedmé nebe po francouzsku
Libuše Křapová 30.1. 22:22
MM, už jsem po večeři a mám zase hlad, to se dělá ? :-((((
Ombudsmanka ukázala na špatnou péči o seniory
Soňa Prachfeldová 30.1. 19:47
Je nutné na tyto záležitosti ukazovat. Závěr života by měl být důstojný , nikdo nevíme !
Po Šafářové vítězí také české juniorky a Djokovič
Hana Šorejsová 30.1. 18:42
Článek excelentní, ani Sport nemá tak úžasné předpovědi a předpoklady ! 1* ! Díky moc, já dnes nemohla přispět ničím, byla jsem mimo domov, těším se na zítra .
Vtipnější vyhrává: Láska je láska aneb Když chodí pejsci s pejskama
Radovan Cakl 30.1. 12:36
Hani, trhali jsme se smíchy. Asi bys měla Vendíkovi nosit na procházky stoličku, ale jak je vidět, komplex ze své výšky nemá ;-)))
Vtipnější vyhrává: Bezhlavý jezdec
Zuzana Pivcová 30.1. 11:09
Udělat z fotky monologickou zpověď muže a ještě do všeho zamíchat výrazy s hlavou, tak to už vyžaduje dohromady velké umění a vtip. Jednou jsem si tu pohrála s výrazy o psu, ale těch zdaleka nebylo tolik. Chválím a jsem zvědavá na (stylově příbuzné či doplňující) ohlasy.
Ty nejsi epizoda
Libuše Křapová 30.1. 08:53
Nádhera, Zuzko, jako vždy. A slyším píseň, šanson, jako by ho zpívala Hana Hegerová
Smích i pláč - jedno jsou...
Libuše Křapová 30.1. 08:05
Moc hezká, vzpomínka, Lidmilo. I tím pláčem a smíchem. Vždyť kolikrát člověk pláče štěstím a nebo na velký úlek reaguje smíchem.
Vypadávání vlasů má nové řešení. Levnější a šetrnější
Hana Práglová 30.1. 00:04
Zrovna včera jsem měla pro naše seniory besedu s kožním lékařem.Došlo i na vypadávání vlasů a trasplantaci vlasů.Uktvělo mi v hlavě jeho povídání... Pán,který dlouho neměl vlasy si nechal transplatnovat.Ale ty jsou umělé.neustále se chlubil před "holohlavci"Ti to jednou nevydrželi,opili ho a hlavu mu oholili.Nikdo z nich netušil,že je jedná o umělinu....
Vtipnější vyhrává: voodoo
Alena Tollarová 29.1. 18:25
Polechtala jste mi bránici. A správný závěr - vždyť té prodavačce třeba zrovna začínala angína a ne/bohý lapka si třeba slepil prsty. A já si tak říkám, ještě že kamarádka nemířila svojí ranou na tolar ... :) fakt jsem se pobavila!
Několik vět o jídle
Jana Šenbergerová 29.1. 17:19
Myslíte to dobře, Marie, ale v dnešní době to zas tak jednoduché není. Vím, o čem píši, mám to vyzkoušené.
Muzikál Kdyby tisíc klarinetů zrodil české šlágry a hvězdy
Zuzana Pivcová 29.1. 12:48
Je to slavný film, i když u mladých tematikou ne tak oblíbený jako StarcI. Hlavní hvězdy ale už byly v té době veřejnosti známé. Matuška, Pilarová, Suchý, Šlitr, Gott, Hegerová, Filipovská, myslím, že ne Urbánková, nýbrž její brýlatá předchůdkyně Jana Malknechtová a Jiří Jelínek, no a z herců populární Brodský, Brejchová, mladý Menzl. Pro nás byly v tom mládí důležité hlavně ty písničky, zatímco to protiválečné téma jsme tak moc nevnímaly.
Vtipnější vyhrává: Jak jsme chytali myš
Hana Rypáčková 29.1. 08:13
Velmi vtipně napsané s gradací detektivky...Taky se myší nebojím, ale moment překvapení asi dělá divy.Maminka bydlela na sklonku života v přízemním bytě u vodního náhonu, kde se vyskytovaly potkani.Jednou našla na sýru stopy zubů a usoudila, že má doma potkana. Přivolala si pomoc městské policie a já byla povolána jako svědek zásahu.S pistolí v ruce zaháněli potkana do rohu obýváku .Ten chudák, náležitě obklíčen byl zastřelen-.Když se rozptýlit zvednutý prach za skříní, ležela tam v kaluži krve malá myška.Prý zahnáni do kouta mohou být nebezpeční.....
K žití nutno píti
Zuzana Pivcová 29.1. 07:17
Tak tohle je už zcela jistě autobiografie. A opět zdařilá!!
Eliška Balzerová: Divadlo na Fidlovačce letos končí
Marie Magdalena Klosová 28.1. 22:04
Tomu postoji ke kultuře vážně nerozumím.Zvláště když se ve stejné době najde dost peněz na "opravu" platů "vyvolených".Ti se o svá práva nepráva umí přihlásit dokonale a rychle.Je s podivem,že u jiných zaměstnanců se na žádnou chybu ve výpočtu ještě NIKDY nepřišlo.Promiňte,zabrousila jsem jinam,ale nějak se mi to propojilo.A navíc,Eliška Balzerová je moje oblíbená a je můj ročník.Tak se mě to dotklo.
Farma Bolka Polívky je znovu zavřená
Jana Šenbergerová 28.1. 18:16
Když Bolek Polívka rád přehání ... V Manéži to jde, ale v životě je to složitější.
Vtipnější vyhrává: Oknem
Jana Šenbergerová 28.1. 18:13
Za něco takového bych měla hodně dlouho domácí vězení. :-)) S odstupem je to zábavné, ale jak jsi dopadla ty?
Čtenářky i60 otestovaly krém na vyplnění vrásek
Jana Šenbergerová 28.1. 16:27
To mě těší, mám ho. Zatím používám jiný, ale určitě ho také vyzkouším. Zabere-li, určitě dám vědět. :-)
Adina Mandlová: česká filmová hvězda, jež propásla příležitost
Vladka Steinová 28.1. 14:15
Krásná a výborná herečka. Neuvěřitelně přitažlivá byla v Kristiánovi.
Vtipnější vyhrává: Nepřivazujte členy své rodiny k zábradlí!
Eva Mužíková 28.1. 14:14
Podobný příspěvek jsem někde četla, to snad hajný uvázal pejska do stínu, dokonce snad ke svému autu a odešel. Když se vrátil, pes pryč a našel jej také jako " týraného" kdesi v útulku... co na to říci, někdy se to s tou " ochranou přírody" trochu přehání...ale na druhé straně, obžalovaná je lhostejnost
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.