Přehled posledních diskuzních příspěvků

Vtipnější vyhrává: Pohádka o potrestaném Kubovi

Marie Magdalena Klosová 28.1. 10:53
Pěkné,milé,čtivé a vtipné.Pro malé i velké.Čekala jsem,že zvířátka vydrhnou Kubou podlahu.

Na běžecké stopě

Hana Rypáčková 28.1. 10:37
Moc se těším, až se taky posunu.Běh bych tomu už neříkala.

Cikáni v mém životě

Libuše Křapová 28.1. 08:58
Zojo, velice zajímavý článek na palčivý problém v této zemi. Sama jsem s nimi nikdy neměla žádný problém, ale taky mám obavy naočkované pod kůží. Ano, souhlasím, že nejvíce škody nadělal špatně nastavený systém. Ti, kdo chtějí pracovat, práci neseženou, ostatní si velice snadno zvykli natahovat ruku. Kdo pracují, těm moc lidí nevěří. A co teď s tím?

Paní Jarmila: Aktivitami porážím samotu

Jiřina Pilátová 27.1. 22:39
Zapomenout se nedá, ale žít se musí. Jen jak?Správně jste to vyřešila!!!

Vtipnější vyhrává: Hovnocuc

Marie Foltýnová 27.1. 20:36
Parádní příběh.My na vesnici také říkáme hovnocuc.

Beethoven patrně komponoval pod vlivem srdeční arytmie

Jana Šenbergerová 27.1. 18:50
Tak to byl dobrý, jestli v takových chvílích komponoval. To já myslím jen na jediné - na poslední vůli.

Klub mladých teroristů

Jana Šenbergerová 27.1. 18:39
Tak tak, tolerance je to, čeho je nám třeba. Nikdo není lepší ani horší, jen jsme jiní a jdeme různými cestami ke stejnému cíli.

Začíná řádit chřipka, lékaři se bojí epidemie

Marie Magdalena Klosová 27.1. 15:16
Jdu zahájit prevenci "Oscillococcinem".1 krát týdně ampulka po dobu chřipkové epidemie.Vyzkoušeno léty.

Jerome David Salinger: jeden bestseller a dost

Zoja Sedláčková 27.1. 14:50
Kdo chytá v žitě byl i náš kultovní román v době středoškolských studií. Asi si ho přečtu znovu s odstupem let.

Vtipnější vyhrává: Jeden nezapomenutelný zážitek

Jana Šenbergerová 27.1. 13:24
:-))) Čtu to ve chvíli, kdy můj milý zápasí na záchodě s testem na okultní krvácení. Nějaká novota, takže vlastně testuje dvakrát. Stolici a svou šikovnost. Jeden test dopadl dobře. Ten druhý dopadne určitě stejně. Život tropí hlouposti, ovšem za naší vydatné pomoci. Pěkně jste nám svou příhodu podala, řehtala jsem u toho jako kůň.

Senzace na Australian Open: Berdych hladce poráží Nadala!

Miroslav Štorch 27.1. 10:49
Tak jsem si na Tomáše Berdycha také ráno přivstal na pátou hodinu a stálo to za to. Je vidět, že Tomáš pod vedením nového trenéra hraje jiným stylem a daleko lepší je v obraně. Před časem porazil v semifinále Wimbledonu Djokoviče, tak by ho mohl porazit i v Austrálii ve finále :-) Ale nejdříve se tam musí dostat. Dvě Češky jsou v semifinále ženské čtyřhry. Šafářová ale s Američankou Mattek-Sands - proti německým hráčkám. Do druhého postoupily Barbora Záhlavová-Strýcová společně s nizozemskou Michaelou Krajicek proti čínským hráčkám. Při troše štěstí se mohou obě naše hráčky utkat ve finále. Nechme se překvapit. Díky paní Haně za pěkný a aktuální článek.

Buchta domácí

Eva Mužíková 27.1. 10:15
Jíťo, každý den by měl začít úsměvem. Ten můj dnešní, díky Tvým veršovánkám, začal úsměvem od ucha k uchu... Jen jakmile vymyslíme nový cíl výpravy - asi ten Hančin Madagaskar, Radka rádi vezmeme sebou. Budeme se o ten jeho šikovný přístroj starat s něhou,abychom se často staly cílem jeho snažení.....

Nestálá láska

Zuzana Pivcová 27.1. 07:41
Je to dost obvyklá realita, Vámi velmi působivě ztvárněná.

70. výročí osvobození Osvětimi, Den památky obětí holocaustu

Zuzana Pivcová 27.1. 07:24
U nás v archivu jsou velmi vzácné stavební plány KT Osvětim, které jsem kdysi objevila v dokumentaci stavební Organizace Todt. Hodně se o ně tehdy zajímali oficiální návštěvníci z Německa a Rakouska a psali o nich i v odborných časopisech. Našli se však i tací zastánci Třetí říše, kteří tvrdili, že plány jsou podvrh a že v Osvětimi nebyly plynové komory, ačkoliv na plánu byly vyznačeny.

Další výlet, tentokrát na chorvatský Hvar

VANDA Blaškovič 27.1. 00:59
Dobrý večer, jen opravuji malou nepřesnost v závěru- u výuky základů esperanta se posunul a vymizel řádek Kion faras? ....Co dělá? ....mantra Subham astu sarvadžagátam měla být samostatně na posledním řádku jako výzva - ANO - šťastny ať jsou všechny bytosti!

Babiččiny recepty

Radovan Cakl 27.1. 00:35
Teď jsem dorazil talířek čerstvých slaných škvarečků, ale ani jedním bych nepohrdnul jako sladkou tečkou na dobrou noc :-)

Recept na ořechovou bábovku

Jana Šenbergerová 26.1. 21:07
Včera jsem pekla podobnou, jen místo ořechů jsem použila mletý mák a místo mouky hladké polohrubou a hrst rozinek. Také nám moc chutná. Vyzkouším to s ořechy, ty máme také rádi. :-)

Inteligentnější lidé víc trpí úzkostí

Jana Šenbergerová 26.1. 20:29
Podle míry úzkosti v minulosti bych musela mít IQ nejmíň 160. Naštěstí ho mám v současnosti zjevně nižší. :-)

Setkání s tajemnem

Růžena Antlová 26.1. 17:34
I já věřím v tajemná znamení za svůj život jsem se s nimi párkrát setkala .

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.