Přehled posledních diskuzních příspěvků
Sedm nových divů světa je v rozvojových státech
Dagmar Králová 9.12. 12:38
Bohužel komerční lákání turistů pomocí zmanipulovaného hlasování na internetu nebo mobily je už běžnou praxí. V Německu se zjistilo, že některé agentury platí desítky eur vybraným studentům, aby ovlivňovali výsledky různých průzkumů. To je smutní. Byla jsem v Havaně a ta se Praze památkami ani nepřibližuje. Nedívím se, že UNESCO se od toho distancuje.
Zda být či ne
Jitka Chodorová 9.12. 10:52
Tak,to je další tvoje parádička Zuzko,nevím,co bych k tomu dodala.Díky.
Užívat si života lze v každém věku
Alena Tollarová 9.12. 09:03
Tenhle článek mi utekl a přečetla jsem si ho teď. Opravdu jsem se pobavila nabídkou triček s potisky, které jsou nápadité a vtipné.
Šílenec se chtěl nechat sníst anakondou. Marně
Alena Tollarová 9.12. 08:56
Mě tedy nenapadá nic jiného než říct to, co s oblibou říkávala naše češtinářka na základní škole: blahoslavení chudí duchem... inu ale věda je věda ...
Kariéru Drobného nastartoval Semafor
Zdenka Jírová 8.12. 23:38
Milan Drobný je velmi sympatický svým chováním a milou povahou. Jeho zpěv vžd potěší. Gratuluji mu k jeho narozeninám.
Jak jsem se zbavila bolestí a docházek k neurologovi
Miroslav Štorch 8.12. 20:21
Chápu, že když má člověk silné bolesti, tak je ochoten dát i velké částky peněz za účinný lék. Zajímalo by mne bez mailu, alespoň orientačně kolik takové náplasti stojí a jaké množství jich je potřeba na dlouhodobější léčbu. Mám příbuzné, kteří by podobný prostředek potřebovali.
Jen tak zavřít oči a snít ve Staré romantické Praze
Marie Novotná 8.12. 17:45
Připomělo mi to návštěvu podlipnických kostelů a jejich atmosféru.Nejsem velkým příznivcem vážné hudby,ale k adventu tak nějak patří a s ní i zasnění:zavřít oči,poslouchat a snít-třeba o vánocích,krásných vánocích.Akustika kostelů a kaplí je pro tyto koncerty jak stvořená.Díky za připomenutí.
Battaglia: jihočeský baron s duší sportovce
Hana Rypáčková 8.12. 11:56
Potkávali jsme ho tady v okolí a stále se říká, když někdo ostatním ujíždí :"Nehraj si na Batágliu".Do září byla v Blatné pěkná výstava k výročí jeho narození.Nedaleko Bratronic je rodinná hrobka. Jezdili jsme k Chvalovskému rybníku na tábory a stezka odvahy vedla lesem k hrobce./Nestrašili jsme děti, jen tam zapálili svíčku/.
Ráno moudřejší večera
Zuzana Pivcová 8.12. 07:31
Moc hezké. V téhle době pro mě tak nějak skoro jako na míru. Rány se zahojí, ale jizvy se ozývají i po letech. Bohužel.
Magazín i60 naděluje už o druhé adventní neděli!
Hana Rypáčková 7.12. 21:16
Blahopřeji výhercům i redakci za výběr.
O změně
Olga Štolbová 7.12. 17:29
Jani, jsi šikovné děvče, takhle se má brát život a všechny změny, které přináší. I když je to někdy těžké. ***
Hudební originál Zuzana Navarová
Vladka Steinová 7.12. 16:20
Paní Navarová byla skutečně originální a jejího odchodu jsme litovali asi všichni.
Abychom měli klidné Vánoce aneb Konec hádek na i60.cz
Redakce i60 7.12. 13:49
Omlouváme se čtenářům za některé změny a dočasné zmatky na chatu, kolegové pracují na uvedených úpravách. Zejména se omlouváme paní Novotné, která dnes založila nové téma na chatu a ostatním čtenářům, kteří jej ihned začali plnit. Kolegové pracují na sloučení některých podrubrik, nějakou dobu bude trvat, než se témata objeví.
Jak si doma jednoduše vyrobit vánoční dekorace
Dana Kolářová 7.12. 10:54
Růženko, paráda! Písemný návod i foto doprovod. Stomici budou mít z dárků radost a já obdivuji tvoji trpělivost! Hezký Advent.
O aktivním stáří
Eva Balúchová 7.12. 09:56
Pane Zdeňku,tleskám.Je to smutný,ale je to tak.Pěkně jste to vystihl,aspoň vidím,že v tom nejsem sama.
Mám ráda vaše verše,pokračujte.
Trauma z leknutí
Jiří Libánský 7.12. 07:25
Strašení dětí jako výchovný prvek je už dávno psychology hodnocení jako škodlivé a kontraproduktivní. Bohužel rodičem se může stát kdokoliv a získat pro tuto náročnou roli nějakou teoretickou znalost je čistě otázkou dobrovolnosti a je to trestuhodně ignorováno.
Blanský les nabízí výstup na Kleť i rysa ostrovida
Hana Rypáčková 6.12. 21:18
Doporučuji Blanský les A vesničku Brloh.Nesmíte ovšem říkat místním, že bydlí v Brlohu, ale v Brloze..
Moje příležitost: společenský tanec
VANDA Blaškovič 6.12. 13:57
Tanec miluji. Děkuji za nabídku. Předám dál. Znala jste pana Mistra Broučka?
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.