Přehled posledních diskuzních příspěvků

Naše pečení perníčků

Jana Šenbergerová 30.11. 13:28
Moc se vám povedly! Máte šikovná vnoučata. Hezky si s nimi užívejte předvánočního času. Ta moje jsou také šikovná, ale moc daleko a pečou s tatínkem - cukrářem.

Kdo jiný by měl získat Českého slavíka než Karel Gott?

Hana Šorejsová 30.11. 08:21
My mu říkáme v rodině "zlatý Kája" a mají ho rádi i vnoučata, moc mu to přejeme, Karel je opravdu skvělý !

Můj otevřený dopis panu režisérovi Filipu Renčovi

Jana Záhlavová 30.11. 01:02
Konečně do toho někdo říznul, pane Horáčku, máte mé sympatie.

Milujete street style? Jen pozor, ne vždy je vhodný

Jana Šenbergerová 29.11. 17:45
Pojmenování street style jasně určuje, kam takové oblečení patří. Tam mi také maximálně vyhovuje. Do divadla ovšem nosím "masku". :-)

Ženy, líbí se vám muži s kníry?

Jana Šenbergerová 29.11. 17:31
Mně osobně se nikdy nelíbily, nelíbí a pochybuji, že někdy líbit budou. Přesto jsou některé snesitelné, některé méně a jiné zcela nepřijatelné. Záleží na tom, čí tvář "zdobí nebo hyzdí". Asi nejméně mi vadí na psech. :-)

Listopad vůbec není měsíc líný

Jitka Chodorová 29.11. 16:50
Tak jsi to Jani pěkně vystihla,jen u nás letos ještě nejiskřilo,však listopad není vůbec líný...díky za psané,

Pohádky pro Honzíka: Skřítek Borýsek a lesní víla Majdalénka

Jana Šenbergerová 29.11. 14:28
To je krásné povídání! Určitě se bude líbit nejen Honzíkovi. :-)

Novoroční ohňostroj připomene Wericha

Jana Šenbergerová 29.11. 14:00
Tak tohle Pražanům tiše a upřímně závidím. Ohňostroje s hudbou miluji. V menším vydání je míváme i v našem městě.

Moje retro: Chmelové brigády

Hana Rypáčková 29.11. 12:27
Zojo, hezké vyprávění o chmelu.Taky jsem si ho užila, ale v 68 jsem nastupovala do školy v Česticích a bylo to tam jak na divokém západě, než jsem šla opět na mateřskou a vyhnula se represáriím...

Poslední rozloučení s Petrem Hapkou

Soňa Prachfeldová 29.11. 10:13
Petra Hapku snad musel milovat celý národ. Byl to nádherný člověk a bohém. Bude skládat opět nebeské písně tam nahoře!

Adventní čas

Soňa Prachfeldová 29.11. 10:11
Krásná rodinná poezie, pro děti jsou vánoce s Ježíškem to nejkrásnější a pro nás ten nejhezčí dárek.

Nesprávné publikum

Hana Rypáčková 29.11. 09:06
Jo, jo šmejdi....Hezký den všem lidem dobré vůle. Posnídala jsem a jdu něco dělat....

Poznávat Česko se nám líbí. Vzkvétá regionální turistika

Hana Rypáčková 29.11. 08:58
Musím se smát tomu výrazu: Šilháš po západu, mi kdysi říkal tatínek.... Ráda poznávám naši zem a ráda se za hranice podívám. Souhlasím, že tu máme / mimo dopravních uzlů/ všude hezky.

Retropříběh: od ojetiny k veteránu

Marie Novotná 29.11. 08:36
Moc hezky jsi to napsala .A ojetiny, jsou součástí mého života do dnes.Díky za to ,že jsou a tobě díky za hezký retropříběh.

Chci všechno

Vladka Steinová 28.11. 15:51
Dobrý den, p.Šimková, hezké, pěkně se slova rýmují.

Co můžeme dělat v prosinci? Napište, co se bude dít u vás!

Anna Vrbovská 28.11. 15:38
Naši mladí se pojednou podívat do Prahy, tak jim plavbu lodí doporučím. Díky.

Nejlépe se letos žije na Plzeňsku

Hana Rypáčková 28.11. 13:44
Středočeský je na chvostě, protože všechno stáhne Praha... Plzeň X Ostrava bojovaly o prvenství Kulturní město. Bylo to jen tak tak.Mám blízko k Plzeňsku..

Láska se skrývá

Hana Rypáčková 28.11. 09:04
Jako vždy Zuzko.Něžné doteky lásky.

Retropříběh Miroslava Štorcha: Seskoky na padáku z Anduly

Libuše Křapová 28.11. 08:51
Miroslave, to musela být paráda. Kdysi jsem o tom taky snila, ale samotné se mi přihlásit k výcviku nechtělo a kamarádky se mi jen smály. Teď si už jen říkám, že bych se chtěla aspoň proletět balónem a pozorovat svět shora.. Třeba jednou :-)

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.