Přehled posledních diskuzních příspěvků
Slavkov si připomene slavnou bitvu tří císařů
Vladka Steinová 25.11. 16:56
Dobrý večer, děkuji redakci za připomenutí , byla jsem přítomna rekonstrukci bitvy u Slavkova s vnukem v r. 2010 a bylo to velkolepé, nádherné.Sice byla velká zima, ale stálo to za to.Ubytování jsme měli v motorestu "Rohlenka". Mám z té události pěkné fotky. Všem příznivcům doporučuji a redakci ještě jednou díky.
Diskotéka pro pamětníky, 6.díl: Blue Effect a další proudy
Hana Šorejsová 25.11. 16:54
Míro, včera jsem tam byla, dostala jsem lístky jako dárek. Super atmosféra, když zahráli společně Mišík, Hammel, Varga a Skrzek, lidi šíleli a tleskali. Pak se popíjelo a dlouho, muzikanti zůstali v baru. Stalo to za to , bylo tam hodně naší generace, ale i mladých .
Od moře odloučená
Hana Rypáčková 25.11. 10:16
Hezká báseň pro dnešní ponurý den.Hned se ocelové nebe mění na modré.
Vyrobte si vánoční podkovičky pro štěstí. Jak? Zde je návod.
Hana Rypáčková 25.11. 10:09
Růženko, díky, už jsem si umotala první ruličky .Zkusím to, ale nevím, nevím...Ještě , že jsi vyfotila postup. Nemám sice řasenku, ale něco snad najdu...
Původní seriál Sanitka baví české diváky i po třiceti letech
Jana Záhlavová 24.11. 23:51
Nebýt těch politických agitek, byla by původní Sanitka velmi povedený seriál. Povedenější než nové epizody. Ale upřímně, i na ně jsem se ráda podívala.
Vánoční snění
Hana Rypáčková 24.11. 18:47
No, už mám napečené perníčky.V neděli zapálíme první svíčku .
Arthur Hailey: mistr autentického napětí
Jana Slavíková 24.11. 17:56
Děkuji za připomínku, musím se ke knihám tohoto autora vrátit, mám je v knihovně všechny, které vyšly česky. A Letiště jsem dokonce "zapomněla vrátit", za což se po třiceti letech omlouvám :-)
Retropříběh: Když si náš dědeček babičku bral...
Libuše Křapová 24.11. 15:02
Milé, pěkně napsané a trošku záviděníhodné ( ale bez té zlé závisti/ nenávisti, co přeje - když mně chcípla koza....), kéž by se to všem tak vydařilo, jak se daří ve vaší rodině. :-)
Film pro pamětníky: pod taktovkou FOK
Vladka Steinová 24.11. 14:05
Dobrý den, opět díky redakci za připomenutí, vše člověk neuhlídá a toto DVD je, myslím, velmi dobrý počinek a pocta k 80. výročí symfonického tělesa.
Moje příležitost: Výstava obrazů
Miroslav Štorch 24.11. 12:12
Díky za pozvání do Brna na výstavu. Jsem rád, že jste profesionál, který už svá dílka prodává. Je to výměna podle teorie hodnot. Jakou estetickou hodnotu kupující dostane za své peníze. Každému z nás se líbí něco jiného a máme svůj pohled na svět. Jak se říká, každá věc má někde svého kupce, ale musí se k sobě dostat. Vernisáž a výstava je určitě výborná příležitost si vybrat. Škoda jen, že Vaše fotografie jsou "schované" ve videospotu. Malá vernisáž ve fotogalerii na i60-ce by vám jistě neuškodila :-) Vždy se mi líbily Vaše fotografie vybrané jako FOTO-dne.
Diskotéka pro pamětníky, 5. díl: "klasik" André Rieu
Hana Rypáčková 24.11. 10:42
Ano, ano díky .Je i mým oblíbencem.
Švýcaři vyhráli Davis Cup, a to vůbec poprvé v historii
Hana Šorejsová 24.11. 06:10
Švýcarský sen se stal skutečností. Moc se jim fandila, ale myslím bylo nás hodně. Mirku moc hezky jste to pojal a zachytil, moc díky . Fota vystihují radost a vítěznou atmosféru.
Nenechte si ujít příležitost na i60: nabídněte své služby či výrobky!
Jana Šenbergerová 23.11. 19:37
Hezké novinky! Už se těším, co všechno tu bude k mání.
Jukebox léta oblažoval (i otravoval) hosty barů
Zuzana Pivcová 23.11. 18:55
Já jsem před lety tyhle hrací skříně ve vinárnách měla ráda, zvlášť, když už byla trochu nálada. Měli tam opravdu hodně písniček, které jsem třeba na deskách neměla a ráda jsem si je zase jednou po čase poslechla nebo je pro někoho speciálně v tu chvíli vybrala jako vyznání. :-) Akorát, že tam bylo naházeno korun víc a na tu "svou" píseň se muselo čekat.
I když svítí zelená
Jana Šenbergerová 23.11. 18:53
Uvedl jste jeden z důvodů, proč jsme rádi, že žijeme na konci světa. Kdybychom upadli, pomocná ruka se vždy najde.
Na Vánoce budou kapři s příznivým vlivem na srdce
Jana Šenbergerová 23.11. 15:28
Doufám, že u nás se budou prodávat normální kapři. Usmažím je třeba na řepkovém oleji a lněným semínkem vylepším cukroví.
Retro ve stodole
Lidmila Nejedlá 23.11. 15:21
To je hezké, úplné muzeum. A jak jste to pěkně zveršovala. Šikulka.
Herečka Hana Gregorová: Naše divadlo potáhnu dál
Katarina Schultzova 23.11. 13:17
Je jedna z mnohých úspešných Sloveniek v Čechách. Držím palce a želám veľa šťastia.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.