Přehled posledních diskuzních příspěvků

Kdo má dobrý čich, má šanci žít déle

Jana Šenbergerová 3.10. 15:40
Tak nevím. Prý existuje čichová paměť podobně jako zraková, či sluchová. Babička ztratila čich po prodělaném tyfu a žila do 85 let. Mně to připadá jako docela hezký věk. Navíc ne každý musí znát vůni uvedených věcí. Kdo dnes zná vůni kůže?

Počet vegeteriánů roste

Jana Šenbergerová 3.10. 15:23
Konečně je jich dost na to, aby začali zajímat ty, co z nich mají nebo budou mít prospěch. Když jsem s vegetariánstvím začínala já, byla jsem za podivína. A vitariánství ( vyšší a podle mě i sofistikovanější forma vegetariánství) je slovo, které i dnes má punc něčeho nepatřičného.

Psí námluvy

Zdenka Jírová 2.10. 23:27
Jak znám Čikinu, určitě něco vymyslí, neboj se.

Kouzlo časů minulých: já a moji staříčci

Marie Magdalena Klosová 2.10. 19:42
Pane Jaroslave,nevnucujete se.Vaše povídání je příjemné,humorné a odlehčené,žádné zbytečné detaily a nestravitelná fakta.A přesto se dovídáme velmi mnoho o těch ne vždy veselých životních příbězích.Jste mistr svého oboru.Bravo!

Vanda Blaškovičová: žiji dva životy, v Česku a na Hvaru

Eva Balúchová 2.10. 19:15
Máš zajímavý život,půl roku tam,půl roku tady.Věříž,že to by se mě taky líbilo. Fotky máš moc hezké,bude fajn když se s námi podělíš.

Diskotéka pro pamětníky - 1. díl

Olga Štolbová 2.10. 17:32
Díky Míro, už jsem si přehrála dvě, ale mám jich i dost na deskách, fakt se na ně nedá zapomenout. Byla by to obrovská škoda. ***

Seniorům se nejlépe žije ve Skandinávii

Jana Šenbergerová 2.10. 14:59
Ať si to připouštíme nebo ne, pořád jsme na tom mnohem lépe než většina seniorů na světě.

Přihořívá!

Marie Magdalena Klosová 2.10. 13:50
Jako vždy:něha v duši,slza v oku,úsměv na rtech.tak se cítím s Tvými verši,milá Zuzko

Ráno moudřejší večera?

Marie Magdalena Klosová 2.10. 13:35
Naše milá "babičko" Olinko,v prvé řadě Tě chci povzbudit,aby ses nebála!!! Včerejší chat dal zabrat všem,kdo na něj jen "mrkli".Řekla bych,že spíše než strach,z něho čišela arogance a hloupost.Ta je bohužel nekonečná. Ale,Olinko.probudily jsme se živy a zdrávy do nového dne,a ten si přece nenecháme zkazit!!! Nezasloužíme si to,a Ty obzvlášť.Moc zdravím.mm

Pozor na současné užívání léků. Poradí vám v lékárnách BENU

Jana Šenbergerová 2.10. 13:26
Jedna z mála výhod velkých měst je ta, že si můžete vybrat. Na malém městě můžete být rádi, když vůbec nějaká lékárna je. My to štěstí máme. Nachází se v blízkosti zdravotního střediska. Je v ní dráž, než jinde, lékárník občas brble, což napraví paní lékárníkova milým úsměvem, ale nejlepší na ní je to, že se pro potřebnou "dávku" mohu v nejhorším případě doplazit. :-)

Ischia: ostrov, který nepřeje jen lásce

Jaroslava Handlová 2.10. 10:34
Ostrov Ischia je vynikající právě pro svoje termální prameny. Já jsem si tam zamilovala určité místo, kde horké prameny vyvěrají přímo do volného moře. Tam je v moři teplíčko a Vy musíte jen dávat pozor, abyste nebyli přímo na prameni a neopařili se. Ale termální voda se rychle smíchá s tou mořskou a je to parádní zážitek.

FOTOHÁDANKA TÝDNE

Marie Novotná 1.10. 20:43
Můj odhad je: Žilina

Kdo získal tablet Lenovo? Možná právě váš favorit!

Anna Vrbovská 1.10. 20:18
Gratuluji vítězům a těším se na další pěkné dny s i60!

Videosoutěž i60.cz: Mé malé ohlédnutí

Marie Novotná 1.10. 18:26
Souhlasím a lituji,že jsem se zapojila do soutěže.

Zralé modelky i60 podpoří boj proti rakovině. Už tuto sobotu!

Eva Balúchová 1.10. 12:08
Vypadá,že to bude zajímavá,smysluplná akce!Škoda,že bydlím daleko.Našim děvčatům přeji ať se jim přehlídka vydaří a mají z ní dobrý pocit a pěkné vzpomínky jak máme všechny my předešlé. Už se těším na fotky.

Vítězná jízda Petry Kvitové

Miroslav Štorch 1.10. 12:06
Moc hezký článek paní Šorejsová. Li-Na a Petra Kvitová spolu často trénovaly a dobře se znaly. Pochopitelně jako sparing partnerku si nepozvete někoho, kdo je vám nepříjemný. Bohužel zranění se nevyhýbají ani těm nejlepším tenistům. Hingisová se po zranění také vrátila a ve 34 letech hraje stále výborně čtyřhru. Možní se Li Na třeba vrátí, pokud nebude mít rodinu :-) Berdych by mohl Srba Troického porazit, když má teď formu. Petra Kvitová by mohla porazit i Venus Williams. :-) Když bude v pohodě.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.