Přehled posledních diskuzních příspěvků
Jak se mi hubne s KetoDiet
Svatava Páleníková 24.6. 21:39
Moc jsem nepochopila, v čem ta dieta spočívá. Zda jde o nějaké speciální přípravky či spíše úpravu jídelníčku. Pila jste jen nějaké koktejly nebo jste u toho mohla jíst?
Přestaňte rušit a otravovat! Starostům došla trpělivost
Jana Šenbergerová 24.6. 07:21
Když sleduji, čeho jsou lidé schopni, ani se nedivím, že se sáhne po omezeních. Některá jsou stejně kuriózní jako nápady lidí.
Sen noci svatojánské
Zuzana Pivcová 23.6. 20:17
Pamatuji si, že naší oblíbenou knihou v dětství byla Z oříšku královny Mab, což bylo prozaické zpracování Shakespearových her pro mládež. Sen noci svatojánské, i když byl příběh pěkně zamotaný, patřil k mým oblíbeným.
Jak si prožít Tantru
Petr Václavek 23.6. 14:52
Do tajů tantry nás zasvětil na dovolené jeden pár z bývalé NDR. Tanře jsme pak doslova podlehli. A možná i díky ní jsme počali dítě. Několik let jsme se snažili o potomka, nešlo to, až po tantrických zkušenostech se to povedlo. Podle ženy to bylo právě díky tomu propojení těla a ducha. Možná na tom něco je.
Nejteplejší týden za 62 let. A teď bude zase chladno…
Jana Šenbergerová 22.6. 19:52
Nevím, jak kdo, ale já mám raději mírnější teploty, takže mi ochlazení nevadí. Nicméně život je změna, tak proč by mělo být počasí pořád stejné. Na co bychom si stěžovali, pominu-li politiku? :-)
Co ti mám říct?
Jana Šenbergerová 22.6. 18:16
Piš, piš, piš, nic zkoušet nemusíš. Každičkým veršem potěšíš.
Letní cesta zapomnění
Jana Šenbergerová 22.6. 18:11
Pěkné rozjímání. Přemýšlím, kterou z těch tří uvedených bych si asi vybrala já. Nejsem dravá a mám ráda chrpy a nevyšlapané cesty ...
Nový výhled na rovinatou Hanou, ale i na Jeseníky či Lysou horu
Jana Šenbergerová 22.6. 17:58
Ráda navštěvuji rozhledny. Líbí se mi jejich rozmanitost a výhledy z nich. K výčtu rozhleden v Olomouckém kraji určitě patří i ta na hraniční hoře Biskupské kupě nad Zlatými Horami.
Slunce
Jitka Chodorová 22.6. 15:17
To se ti Hanko moc povedlo,je to skoro zpověď a také výstraha,že slunce se nemá odhánět,ale v těch minulých dnech ho na chvilku zaháněl asi každý.Moc pěkně jsi to napsala.
Bouřky zatěžují hlavně chronicky nemocné lidi
Jana Šenbergerová 21.6. 09:19
Uf! Vždycky jsem měla bouřky ráda, ale teď abych se bála. Je dobře takové věci uveřejňovat častěji, lidé na svou bezpečnost často zapomínají. V tomto případě trocha strachu neuškodí, ale může prospět.
Spolu a sami
Jana Šenbergerová 21.6. 09:11
Zuzko, zatímco mně už dávno došla slova, ty překvapuješ stále znova. Mám tvé verše moc ráda a přeji ti krásné dny i noci. :-)
TV Prima: z Popelky vyrostla plnokrevná komerční televize
Marcela Dadučová 21.6. 00:39
Dříve jsem sledovala spíše Novu,ale dnes dávám přednost Primě.Jen mě docela vadí hlavní zprávy přerušované reklamami.To kolikrát přepname na ČT1 a nebo Novu a již se nevracíme.
Dva až tři litry denně a vodu stále s sebou!
Jana Šenbergerová 20.6. 13:00
Ať dělám, co dělám, tolik vody do sebe nedostanu ani náhodou. Ale jím hodně ovoce a syrové zeleniny, takže mi voda zřejmě neschází, a navíc tělo nemá tolik práce s trávením a vylučováním.
Kohoutková voda je v oblibě, nabízí ji čím dál víc restaurací
Jana Šenbergerová 20.6. 12:57
Tento nápad se mi líbí, i když jsou místa, kde bych si vodovodu, jak se jí říká, určitě nedala.
Kde se nejčastěji hádáme? Samozřejmě že na dovolené
Jana Šenbergerová 20.6. 12:43
Myslím si, že lidé, kteří si rozumí, si spolu hezky užijí i dovolenou.
Vdovy a vdovci patří k těm vrkajícím, protože si považují toho, že nemusí být sami. Kdyby si vadili, spolu by nebyli, protože by nemuseli, zatímco v manželství je to trochu jinak.
Trochu se bojím
Jitka Chodorová 19.6. 21:39
Tak toto se mi líbí moc,dokonce se s tím částečně ztotožňuji,díky Zuzko!
Stavba století slaví čtyřicátiny. Jak byste ji postavili vy?
Zuzana Pivcová 19.6. 19:46
Mně osobně se tato stavba moc líbí, rozhodně tehdy předběhla svou dobu, i když měla i odpůrce, kteří postrádali původní chatu. Ještě si pamatuji, jak tehdy proběhla ve sdělovacích prostředcích zpráva o požáru na Ještědu. Říkalo se, že to zavinili východoněmečtí opilí turisté, ale možná to byla jen lidová interpretace. Já už jsem tehdy byla odstěhovaná do jižních Čech.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.