Přehled posledních diskuzních příspěvků
Nejsevernější bod republiky aneb krajem českého Nordkapu
Anna Potůčková 9.6. 13:59
Článek mě hodně zaujal a zase jsem se dověděla nějaké informace z naší země.
Zpěvačka Anna K. a Gipsy.cz v Bystřici pod Hostýnem
Daniela Řeřichová 9.6. 09:36
Aničko, z fotografií čiší báječná atmosféra, je vidět, že to byl příjemný kulturní zážitek. V Bystřici jsem párkrát byla na folklorních slavnostech.
Každý šestý Čech má málo pohybu. Lenost je velký problém
Jiří Dostal 9.6. 07:24
:-) Ano, pohybem a aktivitou ke změně politické situace! :-)
:-) Zemřít kulí jako jelen ve skoku! :-)
"Zachraňování" ptačích mláďat
Marie Novotná 8.6. 14:24
Na stránkách ,,Záchranné stanice Makov" je velmi často zachycen odchyt ptáčat či srnčí zvěře v ,,dobrèm úmyslu". Pan hajný stále upozorňuje a nabádá náhodné nálezce,ale je to marný,je to marný,je to marný. Paní Dita Hořáková rozesílá emaily na sčítání,momentálně na chřástala a pozorování labutí i jiných ptáků. Je hezké,že se lidé víc a víc zajímají o pozorování naší fauny i flory.
Abeceda vzdělávání pro seniory: Jak se nenechat napálit při nákupu na e-shopu
Libuše Křapová 8.6. 12:21
Už jsem se s něčím podobným setkala. Když byl vnouček malý, velice si přál nějakou jednu určitou hračku. Dcera mi jeho přání předala jako tip na vánoční dárek. Začala jsem po ní pátrat - v kamenných obchodech nebyla, pouze v na jednom jediném e-shopu. Platba předem a sídlo někde v zahraničí. Dceři jsem vysvětlila, proč do toho nejdu, a Ježíšek přinesl něco jiného.
MILÝ VOLE! - úplně malá a hodně dávná vzpomínka
Jana Hošková 8.6. 10:41
Dobré ponaučení na konci dobrého článku ! Ač se jím pořád chci řídit, často se mi to nedaří ! :-))
Limity nejsou! Nasedněte na elektrokolo!
Jana Kollinová 7.6. 14:40
Elektrokolo je mým snem, ale bydlím ve druhém poschodí a už bych asi nezvládla "samohyb" každý den vynést do bytu. Bohužel, panelákové kočárkárny odstavení umožňují, ale ne vždy zde opět najdete uložené předměty a elektrokolo není věc za babku.
Deníček Betynky - S Valdou na horách
Naděžda Špásová 7.6. 13:24
Betynko, moc ti to s Valdou sluší, není nad to, se pořádně s kamarádem proběhnout, viď. Tak ať ti to běhá ještě hodně dlouho. :-)
Lásek odcházení
Jan Zelenka 7.6. 11:46
Náš životní obzor se sice neustále zužuje, ale pořád je pro co žít. Líbí se mi myšlenka spisovatele Axela Muntheho, kterou vyslovil v jedné své knize - "Člověk může žít bez naděje, bez přátel, bez knih, dokonce i bez hudby, pokud dovede naslouchat vlastním myšlenkám, zpěvu ptáka pod oknem a vzdálenému hlasu moře".
Nejen pro obrýlené I.
Daniela Řeřichová 7.6. 09:09
Brýle mám jen na čtení. Nafotila jsi to krásně. Mně se to nezdařilo.
Karel (67 let): Našel jsem skvělou ženu, ale pro rodinu jsem blázen
Martin Vrba 7.6. 08:16
Pokud něco máte, co by po vás měly vaše děti dědit, sepište závěť a v ní to dětem rozdejte. To je jediné, co by mohlo dětem vadit. Když i pak s vámi ta přítelkyně zůstane, tak se na děti už neohlížejte a užívejte si života jako s třetí mízou dědek splašený až do smrti. Je lepší zemřít na milence než v eldeence. :):)
Marta - před odjezdem do lázni
Daniela Řeřichová 6.6. 15:59
Fandím autorce i jejím postavám. V Třeboni se budou mít náramně, je to půvabné historické město uprostřed přírody. Jezdívali jsme každoročně.
Polní cesty
Jan Zelenka 6.6. 08:21
Moc pěkné, Soňo. Také mám rád takové cesty, Ale jen pěšmo. Je to pohoda a připomene mi to vždy tu hezkou báseň Josefa Václava Sládka.
Velké, širé, rodné lány,
jak jste krásny na vše strany,
od souvratě ku souvrati
jak vás dnes to slunko zlatí!
Bílé kalhoty nejsou jen pro mladé. Sluší ženám v jakémkoliv věku
Marie Faldynová 6.6. 07:31
Nejlepší letní kalhoty jsou sukně. Já nevím, proč bych se měla pařit v kalhotách.
Oslava 140 let trvání dráhy Hulín - Bystřice pod Hostýnem
Vladislava Dejmková 6.6. 07:12
Zajímavá reportáž, děkuji.
Studené ráno
Jan Zelenka 5.6. 12:53
Počasí je nevyzpytatelné. A navíc, podle odborníků, procházíme velkou klimatickou změnou.
Obrázky z cest – Výstava kosatců v Brně
Libuše Křapová 5.6. 11:05
Blanko, paráda :-) A co tak na podzim se domluvit na jednodenní výlet? Ta podzimní výstava by mne také zajímala :-)
FEJETON: Boženčina tabletka pohody
Libor Farský 5.6. 07:46
Bzva nápad. Ještě mě napadlo, že když se nic pěkného ten den nepřihodilo, tak by si tam mohla psát co dobrého snědla.
Pro lepší spánek: Na co se zaměřit při výběru kvalitní postele
Martin Doležel 4.6. 20:48
Základem kvalitní postele je určitě dobrá stabilita..proto bych volil výhradně postel z masivního dřeva..bude sice o něco dražší, než nějaká napodobenina z velkovýroby, za to si ji můžete nechat vyrobit na míru z dřeviny, která vám bude vyhovovat jak cenou, tak také třeba vzhledem nebo tvrdostí..je libo levnější smrk, nebo třeba nezdolný dub a buk?
https://www.truhlarstvi-korber.cz/postele_z_masivu
Spolek Doteky naděje a senioři Dobruška ve škole
Daniela Řeřichová 4.6. 12:48
Moc děkuji za sdílení dobré zprávy o propojení našich světů. Potřebujeme se navzájem. Přeji další milá a užitečná setkání.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.