Přehled posledních diskuzních příspěvků
Ofina je lepší než botox. Sluší ženám v každém věku
Věra Ježková 16.2. 08:02
Ofinu nosím celý život. Kromě dvou krátkých období – kdy mě jako dítě maminka nutila nosit vlasy z čela, a později, kdy jsem se ostříhala nakrátko.
Musíme se naučit s covidem žít?
Granda Nekonata 15.2. 13:18
máte pravdu, že je třeba bojovat! a vědci zjistili, že hlavně bojem proti obezitě a následné cukrovce. Ta je tím, na co když Covid nasedne, tak zdivočí.
Nelahozeveský masopust šedesátých let
Daniela Řeřichová 15.2. 09:34
Hezký článek. Měla jsem možnost se díky své práci mnohokrát účastnit fašanků ve Strání a jiných lokalitách, kde se udržují tradiční zvyky. Tyto slavnosti považuji za naše významné nehmotné kulturní dědictví, což je v případě masopustu na Hlinecku potvrzeno z roku 2010 v seznamu UNESCO. Toto téma mě velmi zajímá a je dobře, že tradice masopustu, byť v nových podobách, pokračuje i v současnosti. (Měla jsem také připravený článek, ale myslím, že jeden na toto téma stačí) :-)
Vombat se zabydlel a luskouni jsou na cestě, říká šéf Zoo Praha Miroslav Bobek
Helena Štěpánková 15.2. 08:46
Už se moc těším, až zase vyrazím na jaře do zoo s vnoučaty.
Důchody se zvýší od června v průměru o více než tisícikorunu
Antonín Nebuželský 14.2. 17:53
No jo, když to líp nejde...
Náš relaxační pobyt na Pustevnách
Hana Rypáčková 14.2. 11:06
To se mi líbí.. V Tanečníci jsem byla, ale nespala. To byl jistě zážitek.
Dát vnoučeti dárek je hodně těžké. Děti totiž mají skoro všechno
Granda Nekonata 14.2. 10:43
Já dávám kreativní dárky anebo dárky podporující sportovní aktivity. A často je nechávám doma, a využívám je pro společné chvíle. Jak to neudělám, dárek se ocitne v propadlišti zájmu. :-) teď jsem koupila k narozeninám oblečení pro sport a udělám to tak, že do něj budu já převlékat a po sportu si ho zase vezmu domů, vyperu atd. :-)
Parťáci na cestách
Jan Zelenka 14.2. 09:47
Soužití s pejskem je úžasné. Zvláště, když člověk už žije sám. Jsou to věrní kamarádi.
Přijďte na oslavu 85. narozenin Jana Přeučila, jednoho z hostů besedy Vráti Ebra v Pražském kreativním centru
Jana Šenbergerová 13.2. 12:16
Nepřijdu. Od nás tam nejede žádná tramvaj a metro je daleko. Přeji oslavenci všechno nejlepší a ještě mnoho hezkých chvil s Evou Hruškovou.
Vyznejte se v hrách pro děti a obdarujte svá vnoučata skvělými dárky
Patrik Poula 13.2. 10:08
My u nás máme pro vnoučata také různé společenské hry. Takovou tu klasiku, jako člověče nezlob se, kloboučku hop, atd. Oni si ale stejně radši zahrají online hry zdarma na https://www.hrajzdarma.cz/ . Dnes je taková doba, co se dá dělat... Některé ty hry jsou ale pěkné a rád si s nimi taky zahraju.
Sobotní únorové odpoledne
Daniela Řeřichová 13.2. 09:34
Naďo, krásné fotografie, taková procházka potěší a navnadí.
FEJETON: Víra v paradoxy
Jana Vargová 13.2. 08:06
Začínám si uvědomovat, že k nedělnímu ránu patří Vaše povídání. Pro úsměvné nastartování dne. Takže, zase díky, a jak říkala moje babička, jen houšť a větší kapky!
Dluhopisy a proč by nás měly zajímat
Irena Mertová 12.2. 09:11
Je to tak. Postaru se toto již snad od r. 2013 založit nedá, aby člověk nepřišel do ztráty. Byla jsem okolnostmi nucena starou smlouvu zrušit. Pak jsem si založila před rokem novou, jak píšete. Letos koukám, že jsem silně ve ztrátě. Chtěla jsem produkt zrušit, ale obchodní zástupkyně fondu mne přesvědčila, ať to nechám celých 5 let, že se to srovná. Tak sama nevím...
Muži se už plastických operací nebojí. Chodí na ně čím dál více
Olga Škopánová 12.2. 07:55
Já se svého obrazu děsím už od školních let.
Byl jsem svazák, no a co?
Jan Zelenka 11.2. 11:29
Václave, to mi připomnělo, jak jsem na příkaz ředitele v 31 letech zakládal organizaci SSM v jednom pražském závodě, kde jsem dělal šéfa podnikové tiskárny. V žádném případě jsem to nechtěl brát moc vážně a tak jsem se domluvil s kolegou a organizaci jsme si vymysleli. Najmenoval jsem tam pár mladších žen, já se jmenoval předsedou a kolega místopředsedou. Zápisy ze schůzí, které se nikdy nekonaly, jsem si vymýšlel a ředitel byl spokojený. Po čase to zjistil a spíš ho to pobavilo. Řekl mi: "Ty sice děláš h...., ale mluvíš jak poslanec." Moje politická kariéra tam skončila.
NÁVRATY 3 - Zrzek a Remunda
Václav Soukup 11.2. 09:14
Taky jsme měli doma běhen mých klukovských let mourovatého kocoura, který měl stejnou zálibu jako " Zrzek ". Kvůli němu se k nám bála chodit listonoška. Kočky držené v bytě bez zahrady upřímně lituji.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.