Přehled posledních diskuzních příspěvků
NÁVRATY 3 - Zrzek a Remunda
Václav Soukup 11.2. 09:14
Taky jsme měli doma běhen mých klukovských let mourovatého kocoura, který měl stejnou zálibu jako " Zrzek ". Kvůli němu se k nám bála chodit listonoška. Kočky držené v bytě bez zahrady upřímně lituji.
Desetitisíce seniorů padají do energetické chudoby. Pomoci jim mohou Úřady práce
Granda Nekonata 11.2. 07:38
perfektní!
Wałachovi založili nadaci, která má pomáhat křesťanským projektům. Vloží do ní 1,8 miliardy korun
Oldřich Čepelka 10.2. 19:50
Tak takhle se má chovat úspěšný podnikatel. Miliardář. Blahopřeju k tomu.
Martina Sáblíková má olympijský bronz
Jana Šenbergerová 10.2. 14:36
Gratulace pro Martinu! Pro Honzu pochvala za rychlou reakci. :-)
Eliška
Miloslava Richterová 10.2. 11:13
Vám i Elišce přeji hodně dalších krásných a radostných dnů:-)
Jaký byl leden 2022?
Dana Puchalská 10.2. 09:22
I já Ti přeju jen všechno dobré. Děkuju za hezké lednové shrnutí a zamyšlení. A pochopitelně i za moc hezkou fotogalerii. :-)
Sto let od objevu polarografie. Profesor Jaroslav Heyrovský za ni získal Nobelovu cenu za chemii
Martina Růžičková 10.2. 08:06
Děkuji za připomenutí této významné osobnosti. Vnučka o profesoru Heyrovském nedávno psala referát. :-)
Je zcela přirozené mít ze smrti respekt, říká odbornice na paliativní medicínu Kateřina Rusinová
Jana Šenbergerová 9.2. 14:56
Včera po přečtení článku mi vytanula na mysli slova Jiřího Wolkra z básně Umírající: ... smrt je jen kus života těžkého, co strašné je, co zlé je, to umírání je, ... umírání se bojím, kde každý je opuštěn, - ...
Uvedený článek směřuje k tomu, aby nikdo nebyl sám, když odchází a neví kam.
Čekala jsem, kdo se první odváží jakkoliv zareagovat, ale tady je "ticho po pěšině". Aby ne, když se většinou smrti bojíme, protože netušíme, kdo jsme, ani kam se podějeme. Malou výhodu mají věřící, protože jistým způsobem mají představu, že jdou někam "na lepší". Přesto se jim určitě odchází líp, když na to nejsou sami. A o to jde. Děkuji všem, kterým odcházející stojí za pozornost i pomoc v těžkých chvílích. A tím nemyslím poslední pomazání.
Zapšklost a jak na ni
Alena Velková 9.2. 09:53
Hezky napsáno, ale bohužel notoricky zapšklí lidé si sami od sebe nikdy nepřipustí, že jsou zapšklí, změní se možná jen ti, kteří jsou zapšklí dočasně, pokud se jim zlepší např. nepříznivá životní situace.
Nerozhodnost je vlastnost, která se s přibývajícími roky projevuje silněji
Olga Škopánová 9.2. 09:39
Jak se za 10 minut projeví rozhodnutí zda jet na Rhodos nebo Krétu? Myslím, že takoví lidé by měli žít v páru s někým kdo rozhodnutí umí dělat.
Co všechno se může ztratit v černé díře
Daniela Řeřichová 9.2. 07:58
Moc hezké. Podobné obrázky si také schovávám. S telefonem jsme občas také bojovali, ale naštěstí existuje Lego. A zpoza gauče a knihovny jsme často "lovili" křečka.
To byly časy, tehdy na stadionu
Jan Zelenka 8.2. 13:41
Naprostý souhlas s tím, co píšete. Já cvičil na Strahově všechny spartakiády. A nikdy jsme to nebrali jako politikum. Byla to zábava a úžasné zážitky. Dnes se na vše, co bylo za minulého režimu, akorát kydá hnůj. Ale raději nebudu pokračovat, nebo mne zdejší obdivovatelé dnešních světlých zítřků sežerou. Politikaření bylo vždy svinstvo. Ať už za komunistů, nebo dnes. Heslo, "kdo nejde s námi, jde proti nám", je věčně živé a prochází všemi režimy. Ale pokud takto uvažuji, neznamená to, že komunistický režim preferuji. Každý z režimů má v sobě striktní ideologii - něco dobrého a něco špatného.
Marta - jen dobré zprávy
Daniela Řeřichová 8.2. 11:48
Vlaďko, moc pěkné. Obdivuji tě, jak udržíš napětí i přirozené posuny v jednání protagonistů. Hezky jsi čtenáře vtáhla do děje. Skvělý počin na íčku!
NÁVRATY 2 - Památník Dr. Antonína Dvořáka, Nelahozeves
Jana Hošková 8.2. 08:56
Díky za krásný a zajímavý článek, pane Zelenko. Ráda jsem si přečetla ! :-))
Snowborec Ester! Ledecká má olympijské zlato, její soupeřky závod nedokončily
Daniela Řeřichová 8.2. 08:52
Velká gratulace!
Panenko skákavá (a jiné kletby)
Blanka Lazarová 8.2. 08:40
Už se těším, na co si kdo vzpomene zajímavého. Můj táta říkal - potřebuješ na všechno milion pedintrů. Používám to taky a vždycky si na něho vzpomenu.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.