Přehled posledních diskuzních příspěvků

FEJETON: Ať žijou Horáčková a Stehlíková!

Milan Pepo 30.1. 13:11
Hmmm... nevím co jste si vymyslel, ale Horáčková se Stehlíkovou vod nás ze vsi se prej poznaly. Alespoň mi to tvrdily v poledne před kostelem. Jo... a Stehlíková si vás prej nechala synovcem vygůglovat. Zatím prej jen zjistila , že jste jako malej trhal mouchám křidýlka a v první třídě spolužačce splách do wc strouhátko na tužky. Jo ...a prej to mušíte bejt vy, protože jeden Tomáš Polák je profesorem na ňáký univerzitě a ten by se k tomu nesnížil a druhej Tomáš Polák už desátým rokem sedí za krádež krabice lentilek. Ale nemám to prej nikomu říkat, maximálně ženskejm v konzumu a chlapům v hospodě. Jinak ani muk! ;-)

Jeden můj obyčejný den

Jindra Hubačová 30.1. 12:13
Moc prima povídání, opět veselé, pobavilo. Za hvězdy se omlouvám a přidávám**********Děkuji.

Chtěli byste bydlet v Praze? 3 tipy na byty, jež stojí za to

Valerie Polášková 29.1. 14:34
To vypadá skvěle. :) Já jsem teda hodně ráda za to, kde bydlíme. Jedná se sice o starší byt (dům je z první republiky) ale je dost prostorný, což nám úplně vyhovuje. Přestěhovali jsme se sem nedávno, takže to ještě nemáme úplně zabydlené. Zrovna před pár dny jsem řešila co s podlahami. Jsou tu totiž parkety a dost od nich jde zima. Přemýšlela jsem tedy, že asi zkusím koupit nějaké takové ty kusové koberce. Dívala jsem se, že pěkné mají třeba tady: https://www.vesna.cz/kusove-koberce

Vždyť jíme každý den!

Daniela Řeřichová 29.1. 08:10
Říká se, že se jí i očima, tak jsem si teď pochutnala. Zajímavé recepty, možná něco vyzkouším. Pefektní fotografie!

Co dělat, aby byl každý den zábavný a zároveň produktivní?

Miloslava Richterová 28.1. 13:44
Pěkné. Uvařit si něco dobrého také není špatné, jen s tou společnou kávou bych zatím počkala.. Četba je super, ale mám ráda papírové knížky :-)

Důvěřuj!

Jitka Caklová 28.1. 11:05
Kde vzít selský rozum a přitom nekrást? Mám dojem, že jste pozorně poslouchala besedu se Stefanem Lankou https://nastub.cz/w/sn1HX9qPXBKfdCGs45xGo1 Nejsem si jistá že bych dnes chtěla žít západní život, na tom svém nevidím nic špatného. Jinak, koláž se mi moc líbí, až na to oblečení, celé moje dětství a velká část mládí, odebírání obilí za kosou, vázání povřísly do snopů, stavění panáků...............

Před dvaceti lety zemřela Astrid Lindgrenová, autorka bestsellerů pro děti

Daniela Řeřichová 28.1. 10:30
Mimořádná osobnost světové literatury! Pro naše děti jsme sháněli její knížky a natočené pohádky i v zahraničí, pro vnoučata už jsme to měli snazší. S každou její knihou vstupuje čtenář do světa obdivuhodné fantazie.

Fotohádanka: Poznáte toto město?

Vladislava Dejmková 28.1. 07:08
Bez hledání na internetu nepoznám. Ale vypadá to tam hezky a zajímavě.

To byly časy aneb zimní soutěžení

Marie Ženatová 28.1. 06:22
Díky moc za další zajímavou soutěž *

Zřícenina hradu Pravda na Lounsku

Daniela Řeřichová 27.1. 11:09
Zvláštní tajemné útvary a stavby; toto místo neznám. Jako vždy bezvadné fotografie, Martino. Děkuji.

Blbá nálada, versus reklama

Václav Soukup 27.1. 10:28
Na mně chodí " blbá nálada " ráno po probuzení, zejména, když mně čekají nějaké úkoly. Po první kávě se to zlepší a většinou dodržím režim dne. Večer u Merlotu už jsem zcela v pohodě a všechny problémy mne opouštějí !

Vzpomínky? Vzpomínky!

Miloslava Richterová 27.1. 09:44
Děkuji ti, opět nabízíš zajímavé téma, citáty na závěr se mi též líbí, i nad nimi lze přemýšlet. Vzpomínám ráda, ale nikoliv smutně. Nezemřel ten, kdo žije ve vzpomínkách. Vzpomínky, jsou-li dobré, mohou člověka posílit v těžké době. Díky vzpomínkám vím, kdo jsem. Prožila jsem šťastné dětství, spokojené mládí a mohu porovnávat se současností právě díky vzpomínkám, nepodléhat tlakům médií ani jiného. Myslím, že vzpomínky nebrání snaze prožít co nejlépe přítomnost.

Děti trápí úzkosti. Starší generace se diví: Proč? Vždyť se mají dobře

Jiří Dostal 27.1. 09:00
:-) :-) Horor z teroru a nudy bez dostatečného strachu a pláče,... "jak vám mohu pomoci?" :-) :-)

Marta - návrat domů

Soňa Prachfeldová 26.1. 16:01
Nemá to Marta ani trochu lehké, všichni ji potřebují, asi by potřebovala si trochu vydechnout, bez rodiny i firmy.

Zážitek k narozeninám

Jana Hošková 26.1. 14:58
Před pandemií jsem měla ve svých plánech konečně navštívit také lázně Beethoven, abych na vlastní oči viděla, jak se lázně v Teplicích vylepšily. Bohužel se mi to ještě nepodařilo, ale pevně doufám, že se tam dostanu, neboť Teplice jsou mé rodné město...

Bože, kdo mě to trestá?

Zdenka Soukupová 26.1. 13:11
Václave, druhý odstavec je přesný. Vypadá to, jako bychom chodili nakupovat do stejného obchodu. A je celkem jedno, v kterou denní dobu. ☺☺☺

Masky

Soňa Prachfeldová 26.1. 11:59
Nasadit masku a hrát si na něco, co není doopravdy, to nemá dlouhý děj a opravdu pak zbyde jen ta beznaděj. Ať maska slouží jen k reji divadelnímu, či tanečnímu, ke skutečnému životu je však chatrná a dlouho nevydrží.

Babičkování je oblíbená disciplina

Libuše Křapová 26.1. 09:19
Julie, krásný úsměvný článek :-) jedna z našich rodinek se třemi dětmi (2 ,4,10) odjela včera. Okamžitě mi naskočily dva pocity. Za prvé úleva, že je ticho a klid, za druhé - moc se těším (opravdu a z celého srdce), že zase brzy přijedou. A teď jdu relaxovat.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.