Přehled posledních diskuzních příspěvků

Obrázky z cest: Chorvatsko

Vladislava Dejmková 25.1. 13:42
Hezká připomínka, hned bych se ponořila do vody a zaplavala si. Znám Bašku spíše v září, ale i tehdy tam bývá hezky.

Dříve to bylo lepší. Nebo ne? Proč malujeme minulost na růžovo

Jiří Dostal 25.1. 09:31
:-) Vzhledem k tomu, že kvalita není zárukou výdrže, existenciální stresy a sociální deprese jsou v generačním sledu takřka neuchopitelné, je téma spíš politickou ipsací a rozkoší vykladačů... :-) :-)

Dopisní schránka

Vladislava Dejmková 24.1. 11:57
To mě teda nenapadlo, také marně hledám místo v bytě, které nelze snadno "vyloupit".

Cestování nás zbavuje předsudků. Pochopili jsme, že dobří lidé jsou všude, říká Helena Přibilová, která navštívila 144 států

Helena Štěpánková 24.1. 11:11
Tak to je úžasné. I když vám lidé mohou závidět, co všechno jste ve světě viděli a zažili, z vašich odpovědí je cítit pokora, úcta k životu a hlavně soucítění s neduhy, které tento svět trápí.

Deník radosti

Miloslava Richterová 24.1. 10:51
Děkuji za tvou zkušenost, někomu to může pomoci. Někdo to píše obráceně, večer si zapisuje, co pěkného den přinesl. Zatím můžeme plánovat na jaro, na léto, věnovat se zálibám, práci, četbě, procházkám, kontaktům na dálku, pustit si film, poslechnout hudbu...je toho víc, co nás může posílit.

Setkání Íčkařů na sv. Hostýně

Vladislava Dejmková 24.1. 08:33
Ráda bych přijela, ale zatím jen předběžně. Nepojede také někdo vlakem z Hradce nebo z Pardubic?

Nejhezčí období v mém životě

Alena Švancarová 23.1. 13:06
Hezky jste popsala v kostce svůj život.Je z toho cítit láska.

CESTA - báseň z roku 1965

Dalibor Polanský 23.1. 09:03
Znám ten výsměch měst a věcí...

FEJETON: Snění o snění

Daniela Řeřichová 23.1. 08:13
Parádně jsem se pobavila a zasmála, díky za každý Váš nedělní fejeton!

Dítě nepatří do ústavu, ale do rodiny

Alena Majcherová 22.1. 13:24
Souhlasím, dítě patří do rodiny. Ale řekněte a vysvětlete to těm, kteří ho plodí.

Fotografka

Daniela Řeřichová 22.1. 11:25
Moc hezké, Maruško, těším se na další povídky.

Mám ráda sníh

Marie Měchurová 22.1. 08:18
Hezké vyznání.....

Vetchozrakost - oční vada, která sílí s věkem

Lenka Kočandrlová 21.1. 15:57
Ještě po padesátce jsem měla velice ostrý zrak,nyní je to horší,ale brýle ještě nepotřebuji : čtu dobře,občas musím mít dobré světlo na knihu,jen ta mini písmenka na některém zboží už nepřečtu bez lupy.

V zimě u krmítka

Marie Měchurová 21.1. 15:23
Ptáčky krmím od podzimu do jara. U nás se mají moc dobře. Pod ořechem nám teče potok a všechny ořechy, které do něho spadnou, sušíme pro ně. Děkuju za rozšíření znalostí o těchto malých stvořeních.

Šroubek aneb Proč (ne)číst návody

Daniela Řeřichová 21.1. 11:11
To je pěkná pointa! Osobně nejsem technický typ a číst návody mě také nebaví, takže tyto akce nechávám na víkend pro vnuka.

Dej si kousek

Anna Potůčková 21.1. 09:20
Tak přiznám se, že takové dobroty mám ráda, občas si s kamarádkou Vlastou zejména přes letní měsíce někam zajdeme a smlsneme. Z fotografie bych si dala díl z toho bílého dortu.

Přirozené a nenápadné. Účesové trendy pro zralé ženy se nemění

Věra Ježková 21.1. 09:18
Sledovat účesové trendy by mě nenapadlo, aniž pak hrát si na holčičku. Už dlouho mám jednoduchý účes, v němž se cítím dobře.

Otužování je zdraví prospěšné, ale rozhodně to neplatí pro každého

Antonín Nebuželský 20.1. 22:04
Koukám, že je to tady zatím pánská záležitost. Když jsem do ledové vody nelezl zamlada, teď už to, v pětasedmdesáti, zkoušet nebudu. Já se tužím tím, že chodím za každého počasí dnes a denně.

Zimní středohorské toulání

Hana Rypáčková 20.1. 09:08
Aleno, to tvé toulání se mi líbí, taky tak někdy zlevňuji cestu ...Často autobus zajíždí do vesniček a tak je na to dost času..

Odvaha žít

Jana Hošková 20.1. 08:45
Hezky napsané, článek se mi líbí a upoutala mne i ta zajímavá, krásná koláž ! Evidentně jste šikovná ! Jinak k článku - já na suchém kameni nikdy v životě neseděla, stačí si přečíst mé články, a když už jsem si sedla na nějaký ten kámen, byl pořádně kluzký, já sklouzla nebo jsem musela seskočit do vody a plavat :-)) Takže vím moc dobře, o čem je řeč.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.