Přehled posledních diskuzních příspěvků

Titul Alej roku 2021 míří do Tábora

Daniela Řeřichová 19.1. 22:53
Klokotská alej je nádherná, stejně jako poutní místo a farnost, která zde velmi aktivně působí pro rodiny.

Cesty 4

Daniela Řeřichová 19.1. 13:29
Téma cest je nadčasové. Fotografie jsou moc pěkné.

Putování za sluncem - Istra, terra magica

Alena Velková 19.1. 12:16
Úplně to vidím...Už aby slunce doputovalo i k nám :-)

Hradecké vycházky - na hradbách i pod hradbami

Dana Hošková 19.1. 08:31
Ahoj, Vlaďko! Díky za velmi zajímavý článek a krásné fotky. Podle mě mezi zimní nepatří ty se střední průmyslovou školou a univerzitou (zeleň, oblečení). Co se týče přecházení přes mosty, musela bych se podívat do mapy. Jsem na tom s orientací na štíru.

Sněží

Dana Puchalská 19.1. 08:21
Zdeňku, hezká báseň :-) :-) A já se ptám, je domovník na stráži ???

Vymyslíte vtipný název?

Marie Měchurová 18.1. 14:06
Dělej, že jsi mrtvý. Ti dva zkamenělí nás neprásknou, ale ta blondýna viděla, jak jsme na tržišti ukradli vuřty.

Čím být v dnešní náročné době - optimistou, pesimistou, skeptikem či realistou?

Jana Kollinová 18.1. 11:58
Líbí se mi závěrečný citát, jen by mě zajímalo, jak by tyto kategorie byly definovány politiky.

Takový všední obyčejný den

Elena Valeriánová 18.1. 07:30
Soni, jsi moudrý a laskavý člověk, Tvé vzpomínky zapsané do knihy budou určitě pro Tvou vnučku jednou nádhernou procházkou životem Tvým i Tvé rodiny.

Tak my staří jsme nepotřební? To mě štve, říká výtvarnice Lenka Kocierzová

Elena Valeriánová 18.1. 07:16
Moc děkuji za tento rozhovor. V odpovědích paní Lenky je moudrost, pokora i životní zkušenosti, je z nich cítit, že přes všechny těžkosti, které ji v poslední době, ale i dříve potkaly, má ráda život. Velmi ráda bych šla na její komentovanou prohlídku. Škoda, že v článku není uvedeno zda a kdy se tyto prohlídky konají. Přejí paní Kocierzové hodně zdraví a elánu.

Adrenalin na běloruské hranici

Zdenka Soukupová 17.1. 14:45
Václave, umíte vymyslet fakt napínavou a fialovou uměleckou nadstavbu. Líbí.... ☺

Klukům se dávají jména po tátovi. Dívky se jako mámy jmenují výjimečně

Danka Rotyková 17.1. 12:24
Ať už se rodiče rozhodnou jakkoli, měli by pamatovat na svého potomka, jak se mu bude s jeho jménem žít. V předškolním věku je to jednodušší, pak už to dítě začíná řešit. Ještě horší je, že 40-ti letého muže příbuzní stále označují za malého Jardu, protože jeho táta je velký Jarda, i když je o 15 cm menší. Nic proti, ale jsem rodičům moc vděčná za své jméno. Moje sestra takové štěstí neměla a mockrát si postěžovala na těžký úděl prvorozené.

Směješ se na mě

Dalibor Polanský 17.1. 09:15
Pardon, chybí jedna hvězdička.

Neobvyklý způsob léta roku 2021 na Faerských ostrovech

Vladislava Dejmková 16.1. 14:52
Jako vždy to bylo pro mě velmi zajímavé vyprávění o místech pro mě neznámých. Vyhovuje mi tento styl s velkým množstvím faktů. Většinou se k článku vracím, abych si “užila” i některé detaily. Jsem člověk, který cestuje velmi málo, ale o jiných zemích se ráda dozvídám.

Komedie plná omylů na pokračování podle vašeho přání (4)

Alena Švancarová 16.1. 11:53
Já otázku mám.Jak moc zajímala historka Čičika nebo čekal,že dostane další kapsičku a proto poslouchal.Vím,že kočky zajímá co dostanou dobrého.Hlavně.

Narozeninový dárek

Marie Měchurová 16.1. 09:18
Jedním slovem - NÁDHERA!! Tam bych chtěla být a Tebou.

FEJETON: Neprchejte, věci mé!

Daniela Řeřichová 16.1. 07:46
Díky za každé nedělní ráno s vámi.

Uvězněna za zdí

Hana Polednová 15.1. 13:51
Jano, to je hezký příběh s dobrým koncem, ale zároveň dobrodružný. Netrpělivě jsem dočítala, jak vše dopadne.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.