Přehled posledních diskuzních příspěvků

FEJETON: Neprchejte, věci mé!

Daniela Řeřichová 16.1. 07:46
Díky za každé nedělní ráno s vámi.

Uvězněna za zdí

Hana Polednová 15.1. 13:51
Jano, to je hezký příběh s dobrým koncem, ale zároveň dobrodružný. Netrpělivě jsem dočítala, jak vše dopadne.

První tenisová tipovačka roku 2022: tipujte na výsledky Australian Open!

Anna Potůčková 15.1. 12:34
Tipovačku určitě nevynechám, mám ji moc ráda a děkuji za možnost si zasoutěžit touto formou!

Vzpomínka na Mudr. Plzáka

Libor Farský 15.1. 11:20
Bezva, tleskám !!! S humorem i do hrobu ...

O Jules Verneovi

Daniela Řeřichová 15.1. 09:24
Verneovky jsou věčné. Četli jsme je (ve zkrácené verzi) i vnoučatům.

Fotoreportáž: Zima u řeky

Daniela Řeřichová 15.1. 08:17
Příroda čaruje a Anička taky. Mám fantazii a tak vidím roztodivné zimní úkazy. Však ode dneška jsou i na Pustevnách k vidění ledové sochy....

Pozdravy z bigbítového nebe

Daniela Řeřichová 15.1. 07:56
Děkuji za připomenutí nezaměnitelných osobností naší hudební scény. Jejich tvorba stále zůstává.

Obrázky z cest - Střípky z Brna

Vladislava Dejmková 14.1. 11:15
Brno skoro neznám, děkuji za spoustu popsaných fotografií. Co to jsou "hady nad Brnem" - to je nějaký speciální název nebo překlep?

Fráze, klišé, nesmyslná slovní spojení. Běžná řeč je jimi čím dál více zahlcena

Jindřich Berka 14.1. 09:51
Dobrý den, politici prokládají své projevy či vystoupení množstvím cizích slov, myslí si, že budou zajímavější. Lidé jim mnohdy nerozumí. Občané by měli vědět, co jim ten člověk říká, kam míří a co tím sleduje. V populace povážlivě slábne slovní zásoba, ubývá mluveného slova a lidé se prostřednictvím internetu a dalších vymožeností odcizují. Přijde doba, kdy si ani mladí nebudou šeptat slůvka lásky do ouška. Je to škoda. Jindra

O trenérech a učitelích (4)

Miloslava Richterová 14.1. 09:09
Mooc pěkné vyprávění, ráda bych četla dál.. Trenér-učitel, hezky vyjádřeno. Ať se ti daří ! :-)

Modré nebe nad hlavou

Marie Novotná 14.1. 07:30
Dorinka a Bertice,to super dvojice. Nejví se jim líbí v lese. Pěkně jste si to spolu užily.

Nový rok ve Slavonicích

Jan Zelenka 13.1. 13:50
Slavonice jsou krásné město. Bohužel jsme tam strávili pouze půl dne. Moc hezké fotky!

Zdravá strava dokáže dělat zázraky!

Marie Měchurová 13.1. 10:25
Musím se podepsat pod nadpis Vašeho článku. Strava má velký vliv na zdravotní stav. Nejhorší jsou uzeniny, umělé tuky, tavené sýry, konzervanty... To jsem dokázala oželet, ale něco sladkého po obědě, to si vzít nenechám.

Kávovar diktátor

Vladislava Dejmková 13.1. 08:23
Teda, jako kdybych to viděla živě. Také jsme si domů na stará kolena koupili kávovar. Ale po zkušenostech s ním ze zaměstnání (také tam máme ten, co buzeruje) jsme si vybrali domů ten nejjednodušší. Chce jenom vodu a kávu. Máme ho už několik let, doufám, že až odejde, najdeme podobný jednoduchý model.

Málo spánku škodí zdraví, ale dobré není ani to, když je ho moc

Leonard Sikora 12.1. 21:39
Pravda, je mi šedesát a sedm a půl hodiny spát je pro mě ideální. Když spím šest hodin jsem nevyspalý a více spát už nejde.

Marta - uplakaná zpověď

Vladislava Dejmková 12.1. 17:50
Příběhy i osoby v tomto příběhu jsou smyšlené. V realitě však existují osoby, které mají po covidu dlouhodobé psychické problémy.

Zbývající pesto, co s tebou?

Vladislava Dejmková 12.1. 11:57
Je to opravdu dobrá inspirace. Já zas podobně požívám hummus. Také se hodí na přidání do pomazánek, salátů i do některých polévek.

O Trenérech a učitelích (3)

Václav Soukup 12.1. 09:13
Už teď se těším na výsledky Vaší výpravy do golfového světa ! Kolik Vás Ti tři trenéři cca. " stáli " ?

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.