Přehled posledních diskuzních příspěvků
Pohled na odívání v historických souvislostech - část II. Motto: Oděv v běhu staletí
Daniela Řeřichová 11.1. 13:07
Děkuji za zajímavý článek. Jako divadelník mám slabost pro historické kostýmy.
Saúdská Arábie - netradiční prožití Vánoc a Silvestra
Alena Švancarová 11.1. 12:47
Moc ráda jsem si toto zajímavé povídání o místech, kam se nikdy nepodívám,přečetla.
Chléb, tráva, buchty, lepidlo… Vůně z dětství si pamatujeme celý život
Jiří Dostal 11.1. 08:26
:-) Malá člověčí schovávaná - fintivá ježibaba za vůní vanilky a upracovaný děda za propocením :-)
Díky ukrytým "pokladům" objevuji zajímavá místa
Vladislava Dejmková 11.1. 08:09
Také jsem měla "keškové" období, je to zajímavá záliba a člověka to opravdu dostane na místa, kam by se normálně nevypravil.
Dlouhá prošívaná vesta je módní hit, ale zároveň hřejivá a užitečná věc
Dana Puchalská 10.1. 23:21
Mně se tato móda líbí.
Nejčastější mýty o antibioticích aneb Zachovejme jejich účinnost
Zuzana Pivcová 10.1. 14:20
Doufám, že doba, kdy byla u nás antibiotika módní záležitostí a lékaři je předepisovali běžně i malým dětem na běžnou rýmu z nachlazení, už pominula. Kdysi jedna kolegyně a její celá rodina včetně dětí brala ATB tak třikrát do roka. No, imunitě to rozhodně neprospělo.
Dva příběhy ze života rekvizitáře
Jiří Dostal 10.1. 13:22
:-) :-) :-) Já až co na to pan Zelenka... :-) :-) :-)
Brhlíci, sýkora a veverka
Dana Puchalská 10.1. 09:46
Děkuju za milý článek. Dříve bylo i v Praze dost ptáčků,ale poslední dobou je situace víc než tristní. A to je veliká škoda.
Pozvánka na setkání v Praze - úterý dne 1. 2. 2022 v 10.00 hodin
Daniela Řeřichová 10.1. 09:11
Hani, ráda se zúčastním, trasa je mi známá a je moc pěkná a navíc se potkám s dalšími íčkaři.
Ani den bez řádky
Jana Vargová 9.1. 11:21
Pane Zelenko, nejdřív omluva- jak můj prst nedočkavě šmátrá po displeji, zabloudí k *. Má jich být 6. Jinak s Vámi souhlasím. A těším se, až mé ráno nebude obsahovat jízdu pražskou MHD do práce. ******
O Trenérech a učitelích (2)
Václav Soukup 9.1. 10:24
Začátky jsou vesměs težké. Můj tenisový trenér mně nejprve nechal shrabat 2 kurty a pak mně poslal ke zdi žel. mostu na Štvanici, se kterým jsem si hodinu pinkal.
Vytvořte si vlastní pověru
Helenka Vambleki 9.1. 06:00
Díky, zasmála jsem se hned ráno, takže podle mé pověry, budu mít dnes šťastný celý den. Na většinu popsaných jsem si vzpomněla, podobné rituály prováděla má spolužačka, a já na ně už dávno zapomněla. Ale stává se mi, že když někdy najdu na chodníku minci, tak ji pfuj pfuj poplivu pro štěstí a během několika dnů dostanu nečekaně nějaký obnos, třeba přeplatek za plyn.
Dejvice House: luxusní bydlení na prestižní adrese
František Klapal 8.1. 21:43
To nemusí být vůbec špatné bydlení. Musím se ale přiznat, že já už bych se do Prahy zpátky stěhovat nechtěl. Vyhovuje mi život na vesnici. Před pár lety jsme si tu koupili domek, který rekonstruujeme. Velkou část už máme hotovou. Letos se třeba chystáme na fasádu. S tou to mám docela dobře vymyšlené. Okolo celého prvního patra bych totiž chtěl obklad z přírodního kamene od https://www.biro-d.cz/kamen-pro-obklady Myslím si, že k našemu domu se to bude skvěle hodit.
Danka (64): Po ztrátě manžela bolest trvala tři roky
Jana Jurečková 8.1. 20:23
Milá Danko, já zatím manžela mám. Přesto si dokážu představit Vaši bolest i po tolika letech. Je mi Vás líto. Já jsem během svého života přišla o dcerku a dospělého syna. Opravdu nevím, jak jsem to vše zvládla a dokonce začala normálně žít. Na tuto otázku neumím odpovědět ani sama sobě....
Čas se nedá vrátit
Jan Zelenka 8.1. 14:28
Zatím, co historickým výrokům vojevůdcům minulosti můžeme, ale také nemusíme věřit, věřím moudrosti antických filosofů. A rád jejich výroky používám v některých svých glosách. Napsala jste to moc pěkně a výstižně, paní Vargová. Čas je pojem relativní, o kterém se dá psát mnoho a mnoho. Svou úvahu o čase jsem zde zveřejnil 27. 5. tohoto roku.
Vláda schválila svůj program
Jaroslava Handlová 8.1. 13:59
Programové prohlášení s uvedenými body by bylo dobré, pokud se změní „chceme" ve stav „udělali jsme, budujeme, pokračujeme..." Teprve až se každý měsíc něco splní, tak tomu můžeme uvěřit.
Můj malý výlet do seznamek pro seniory
Alena Švancarová 8.1. 12:15
Pobavila jsem se,jste Vy to ale vykuk.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.