Přehled posledních diskuzních příspěvků

Finty, které pomáhají plnit novoroční předsevzetí bez trápení

Granda Nekonata 1.1. 07:22
perfektní článek! podtrhuji každé slovo - provedla jsem v životě řadu změn, kterým by se dalo říkat předsevzetí. A klíčem byla vždy motivace ke změně. Mám ji? Anebo chci jen splnit představu někoho jiného? Představu, co bych měla dělat/nedělat. Jaká bych měla/neměla být. Tam, kde o změnu jde skutečně mně samé (kdy jsem měla velký vnitřní důvod), se mi předsevzetí plní dobře. A když přijde karambol, hned jsem zpátky na rovince.:-) V jiných případech nemá předsevzetí šanci. Letos jsem si předsevzala, že alespoň 3 měsíce budu poctivě vážit a zapisovat do aplikace Kalorické tabulky. Pro sebe, ne pro nutriční terapeutku, ke které jsem na jaře objednaná. :-) (ale že mě pochválí, to se také počítá)

Bilancování - Zážitek roku 2021

Zuzana Pivcová 31.12. 13:02
Libuško, jsi hodně podnikavá, to obdivuji. Díky.

Zážitek roku 2021 - Zelo, knedlo, kachna

Granda Nekonata 31.12. 10:15
díky-příběh pobavil (kachna na maděru) :-)

Nesilvestrovsky sentimentální rozjímání

Dalibor Polanský 31.12. 09:19
Krásná úvaha-vzpomínání-nostalgie..

Kameloti I

Granda Nekonata 31.12. 09:01
perfektní - díky!

Novoroční ohňostroj: zábavná podívaná i příčina závažných poranění očí

Jana Šenbergerová 31.12. 08:41
Díky za varování. Budu přihlížet jen z uctivé vzdálenosti a těšit se na další rok s íčkem, tedy i s vámi. Ať se nám v něm dobře daří všem. :-)

Moje Vánoce 2021

Daniela Řeřichová 31.12. 08:24
Hezký článek. Do Rakouska jsme jezdívali v létě, měli jsme podobné zkušenosti s penziony, kde jsou do pracovního procesu zcela přirozeně zapojeni všichni členové rodiny. Přeji vše dobré v roce 2022.

Problémy je třeba házet za hlavu

Granda Nekonata 30.12. 13:19
hezký příspěvek! A i Merlot chválím! :-)

Kočičí pohádková nepohádka

Daniela Řeřichová 30.12. 12:45
Moc hezké povídání, fotografie i obrázek. Také ráda vyprávím a píšu pohádky o zvířátkách. Děti jim dobře rozumějí.

Ostuda na internetu. Problém, který se týká lidí mladých i dříve narozených

Hana Řezáčová 30.12. 10:26
Proč někoho vůbec napadne (v jakémkoli věku) dávat fotky v prádle nebo dokonce bez na internet? I ty plavkové fotky jsou na hraně ... Je to mimo moje chápání ...

O kráse

Václav Soukup 30.12. 09:56
Hezká pohádka, u které se musí myslet !

Mám ráda stromy

Daniela Řeřichová 30.12. 08:48
Vlaďko, děkuji za nádhernou fotogalerii stromů v tvém krásném městě.

Rožmitál, Ryba, Rybovka

Daniela Řeřichová 29.12. 13:13
Děkuji za nádherné fotografie a pěkný článek o pozoruhodné osobnosti naší hudební historie.

Zážitek roku 2021

Václav Soukup 29.12. 10:09
Takoví " podivíni " nám někdy dokáží zpestřit den a přinesou nám i nové pohledy na náš příliš uspěchaný život.

Muži a karty

Vladislava Dejmková 29.12. 08:13
Tedy u nás doma je leccos úplně obráceně. Pošlu muže na jednoduchý nákup tří věcí. Chlazené kuře, hladká mouka a hřebíček. Po čtyřicetiletém “výcviku” přinese přesně to, co chci. Na kuřeti prozkoumá datum doporučené spotřeby (po operaci to vidí i bez brýlí), mouku vezme tu babiččinu (za posledních deset let si to už pamatuje) a o hřebíčku tuší, že je to koŕení. Zároveň si ale uloví jednu uzenou makrelu, oříšky v několika pytlíčcích, jeden ananas (byl ve slevě) atd. Prostě co mu já nikdy nekoupím. A já se přiznám, že to vím předem a po jeho návratu se naoko zlobím. Ale jen tak maličko, aby řeč nestála.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.