Přehled posledních diskuzních příspěvků
Nabíjí mě setkávání s přáteli, říká šestaosmdesátiletá Olga Štolbová
Marie Ženatová 28.12. 08:41
Milá a obdivuhodná paní Olinko* pěkně Vás zdravím. Měla jsem i já to potěšení se s Vámi osobně v Praze setkat. S velikou pokorou se na dálku přímo před Vámi skláním.
A přeji Vám ze srdce mnoho a mnoho dalšího zdraví a elánu, kterým obohacujete všechny kolem sebe svým nezdolným optimismem a dobrou náladou.
Sám s jedličkou
Miloslava Richterová 27.12. 18:00
Někdy se to prostě přihodí. Taky mám spolužačku, která nezná svá vnoučata a nemůže za to. Ale snad není vše ztraceno.
Zážitek roku 2021: Nefňukej, Zuzko!
Danuše Onderková 27.12. 09:51
Zuzko, to dobře, že to tak dopadlo, může být člověku sebe hůř, ale pokud někomu pomůžeme aniž bychom nad tím uvažovali, je to vždy to nejkrásnější co člověk může pro druhého udělat.
Hnědovláska, která se směje. To je idol většiny českých mužů
Granda Nekonata 27.12. 08:46
tak tohle je správný předsilvestrovský článek :-) :-)
Hádanky - lidová rčení a přísloví
Zuzana Pivcová 26.12. 13:18
Díky, Vlaďko, to mi dá asi pěkně "zabrat", ale budu se snažit.
Zážitek roku 2021: Čtyři vdovy na cestách
Jitka Hašková 26.12. 11:14
Soňo, gratuluji, to jste měly prima zážitky. Asi jsi se pletla v textu, kde píšeš, že jste byly v Hořovicích, ale podle fotek jste byly na výletě v Hořicích, což je blízko Jičína.
Zima „přeje“ infarktům. Kardiologové vyzývají – volejte záchranku hned při prvních příznacích
Jana Šenbergerová 26.12. 10:47
Byly doby, kdy jsem nad podobnými články kroutila hlavou. Už to nedělám, při mrazivém počasí sleduji sluníčko raději jen oknem. A dnes si dává po týdnu opravdu záležet. Po ranních - 10°C je sice jen - 5, ale jistota je jistota. Poslední věc, po které bych teď toužila, je rychlá záchranná sanitka. Tak se opatrujme, ať se bez problémů dožijeme roku 2022. Už ho máme na dosah. :-) ♥
Letos naposledy
Daniela Řeřichová 26.12. 09:50
Naďo, ráda jste se s tebou prošla po Střížáku. V lednu tam bude zase trochu jinak...
FEJETON: Jen takové předvánoční blafání a blafání
Blanka Lazarová 26.12. 08:50
Zase pěkné. A Aničku bych nechala v nejistotě, nemusí vědět kdo to byl, ne ? I tak bude šťastná.
Jak nám dědeček ničil vánoční dárky
Věra Ježková 26.12. 08:20
Honzo, dědeček musel být moc prima. Hezká vzpomínka. :-)
Můj zážitek
Granda Nekonata 26.12. 08:07
moc hezký a moc zajímavý článek! já jsem měla kliku, když jsem začala pátrat... Rodina po mamince se v místě usídlila a staletí se z místa nepohnula (z téhož statku). To se podařilo až bolševikům. A tak se mi pátralo v matrikách snadno. A ještě větší kliku jsem měla, když jsem narazila na tento rodokmen jako vedlejší větev jiného :-) Pro zajímavost: devadesátdevět procent předků zemřelo na vodu na plicích... on ten korónový zápal plic není až taková rarita...
Boží hod vánoční připomíná narození Krista
Soňa Prachfeldová 26.12. 07:56
I když jsme hodně ateistický národ, přesto ctíme křesťanském zvyky. Překvapilo mě, kolik lidí si zašlo pro Betlémské světlo do kostela. Také davy lidí na hřbitově, zapálit svíčky. Je to hezké.
Marta - napětí
Zuzana Pivcová 25.12. 17:01
Jsme tu uprostřed současného života, díky za pokračování.
Kdo je více promiskuitní - mladí, anebo staří?
Jana Šenbergerová 25.12. 13:49
Troufám si vyslovit svůj názor. Vyjde to nastejno. Mladí z nerozumu a starší z rozumu. Mně se článek líbí. Čiší z něho nejen zkušenost, ale i rozum. A kdo se cítí pohoršen, ať klidně hodí kamenem, ale nemyslí si, že to svědčí o ryzím charakteru.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.