Přehled posledních diskuzních příspěvků
Děkuji, íčko!
Blanka Lazarová 24.12. 10:11
Danielo, moc pěkně jsi to shrnula. Jen dodám - je to na nás - jaký si to uděláme. Tak mějme se rádi, nemračme se , ale usmívejme se a snažme se být pozitivně naladění. Půjde všechno líp. A slovy Renčína : " Připíjím všem lidem dobré vůle ! "
Židovský hřbitov v Holešově
Daniela Řeřichová 24.12. 08:11
Aničko, krásné fotografie. Židovská kultura je velmi zajímavá včetně rituálů pohřbívání. Máme u nás mnoho pozoruhodných židovských hřbitovů a je dobře, že se udržují.
Přejeme všem čtenářkám a čtenářům hezké prožití vánočních svátků!
Marie Novotná 24.12. 06:35
Spojit příjemné s užitečným,jsem s těmi,co nemohou být doma. Hezké vánoce.
Vánoce bez kapra
Elena Valeriánová 23.12. 17:40
Po celodenní šichtě jsem unavená a skleslá na duchu, stromek je křivý, vítr duje a moje nálada je někde ve výši kolen. A pak jsem se začetla do Vánoc bez kapra i když se mi nelíbí úvodní fotka, článek je bezvadný a já se usmívám. Děkuji za spravení nálady. Šťastné a veselé s kaprem a nebo bez.
Pohádka o zeleném prasátku
Zuzana Pivcová 23.12. 14:04
Obrázek mi připomněl mnou sponzorované zvíře v táborské zoo - prase göttingenské. Prasata jsou mi sympatická, i když v bytě jako domácího mazlíčka bych žádné chovat nechtěla. :-D Je to hezká pohádka.
Předvánoční čas trochu jinak
Daniela Řeřichová 23.12. 10:58
Moc milé a mně blízké, stává se nejen před Vánocemi...
Jmelí. Říká se o něm, že nosí štěstí, ale většina lidí o této rostlině více neví
Vladislava Dejmková 23.12. 09:02
Jmelí nemám intuitivně ráda a o vánocích ho u nás doma nemáme. Možná proto, jak ho vidím parazitovat na stromech kolem naší chaty. A po větru ho mám plný trávník. Ale každý jsme jiný, někomu se zase libí.
Před Vánocemi v kostele
Jan Zelenka 22.12. 15:05
Věrko, krásná slova. Já mohu akorát vzpomínat. Rodiče leží v Dejvicích a manželka se synem v Čelákovicích. Mám rád kostely s jednoduchou výzdobou. Pokud je někdo skutečně věřící, nepotřebuje ke své víře fůru zlata a nádhery, jak je to zvykem v katolických kostelech. Dokáži se do tvých pocitů vžít. Nikdy nezapomenu, co vše mi rodiče i ostatní mí nejbližší do života dal. Čím mne obohatili. O naše dva hroby se vzorně stará dcera. Život jde dál, jeho koloběh člověk nezastaví.
Kočičí pohádka
Marie Měchurová 22.12. 11:35
Zdravím Tě malířko a poetko. V Tvé pohádce je ukrytá velká láska, kterou rozdáváš bytostem lidským i zvířecím. Děkuju, že jsi. Hezké Vánoce!!
Dinosauři
Vladislava Dejmková 22.12. 08:03
Parádně jsem se po ránu zasmála. Zejména po těch posledních větách... Dík
Hledej slova, která souvisí se zimou a Vánocemi
Granda Nekonata 22.12. 07:26
milé :-) pobavilo (hvězdiček mělo být 5 ale nejde to opravit)
Umíte miminsky?
Elena Valeriánová 21.12. 13:10
To je fakt umím nebo jsem to uměla. Já se musím vždy smát s jakou dychtivostí poslouchají vnoučata vzpomínky na dětství jejich rodičů. Díky za připomenutí.
Lidé se za migrénu stydí, zbytečně potom trpí. Může za to postoj společnosti a zlehčování okolí
Jiří Dostal 21.12. 11:55
:-) Taky bych okolí nezlehčoval... :-)
Můj dětský Štědrý den
Daniela Řeřichová 21.12. 11:22
Moc krásné vzpomínání a poděkování rodičům za dar šťastného dětství.
Ideální Vánoce neexistují. Čím je člověk starší, tím více v tom má jasno
Marie 00000 21.12. 09:49
Vánoce jsou hezké vždy - když si je člověk udělá podle sebe, a ne podle toho, co je v reklamách, co mají sousedi, podle ceny dárků a jiných "podmínek".
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.