Přehled posledních diskuzních příspěvků

Procházka předvánoční Prahou

Daniela Řeřichová 11.12. 09:13
Krásné fotky, Alenko! Tyto cesty znám důvěrně.

Na vánoce knihu. Jakou? Přinášíme knižní tipy pro celou rodinu

Daniela Řeřichová 11.12. 09:11
Knihy sice zabírají nejvíc prostoru v našem bytě, ale i letos budou pod stromečkem další, především pro studující vnoučata. Jsme národ čtenářů a to je dobře.

Setkání

Daniela Řeřichová 11.12. 07:37
Nádherné, něco dávného krásného mi to připomíná....

Sám doma a opilý. Počet lidí, kteří pijí alkohol o samotě, se zvýšil

Granda Nekonata 10.12. 13:01
Podívejme se na to z lepší stránky :-D Řádí pandémie? Proč se šlechta málokdy ve středověku nakazila při epidemii cholery? Protože pila jen alkohol :-D (pozor-nadsázka). Člověk se nediví, že lidi při té nekončící masáži sahají po špuntu anebo větrníku anebo cvičí a trénují jako o život.

Fotoreportáž: Retro Vánoce

Daniela Řeřichová 10.12. 11:10
Milá paní Marie, Vaše články mě vždy vezmou za srdce. I když se osobně neznáme, mám pocit, že jsme si hodně blízké. Děkuji Vám za dojemné vzpomínky na prožitý čas. Neměla jste jednoduché dětství, ale zůstala ve Vás láska, již jste byla obklopena. To je dar napořád. Přeji Vám požehnané svátky Vánoční a radost, kterou sdílíte a posíláte dál. Fotografie jsou pozoruhodné zejména v detailech – také jsem měla panenku v kroji.

Vánoční pohádka

Marie Měchurová 10.12. 09:14
Nevíte proč mi ukápla slzička? Protože je to moc hezká pohádka, a má šťastný konec.

Literární koutek č. 9 - Jak napsat povídku

Jan Zelenka 9.12. 14:45
Po zkušenostech z minulých Koutků musím znovu opakovat. Není to pro nikoho nic závazného a nikdo vaše případné texty nebude podle tohoto textu posuzovat. Jsou to jen dobře míněné rady pro toho, kdo poradit chce.

Co zbylo

Irena Mertová 9.12. 11:26
Taková hezky dekadentní romantika... :-)

Psstt! Posloucháme. Kouzlu audioknih podléhá čím dál více lidí

Jana Kollinová 9.12. 09:52
V posledních pár letech rovněž upřednostňuji audioknihy. Nenamáhám oči a při poslechu mi i méně oblíbené domácí práce utečou "jako voda." :-)

Pohádka pro Terezku: Myška Emilka

Věra Ježková 9.12. 09:16
Elenko, hezká pohádka i ilustrace. Tak pěkně bych myšku nakreslit neuměla. :-)

Vánoční pohled

Naděžda Špásová 8.12. 13:49
Jitko, je hezké, když si lidé dělají radost mezi sebou a nemusí to být jen před vánocemi. :-)

Budu na Vánoce poprvé sama. Je to zkouška odvahy, říká vdova Alena (69)

Marie Hrádková 8.12. 10:41
Dobrý den, udělejte nějaké cukroví, nasáčkujte ho, dejte tam nějaké vánoční nálepky a zajděte s nimi do Domova seniorů, ale prvně se informujte, jestli musíte být očkovaná,či testovaná. Přihlaste se na dobrovolnickou práci do ADRY, je to navštěvování senioru v Domovech, nebo u nich doma jen tak na pokec. Uvidíte, že z toho budete mít dobrý pocit, a ten se nedá koupit.

Zážitek roku 2021- Blízké setkání zvláštního druhu se spisovatelkou Jaroslavou Černou

Daniela Řeřichová 8.12. 08:15
Eleno, děkuji za seznámení s pozoruhodnou dámou. Má sympatické životní krédo a je opravdu skvělou spisovatelkou.

Marta - první dny adventu

Daniela Řeřichová 7.12. 14:24
Pěkně se příběh komplikuje, těším se na pokračování.

Třetí povídka Vánoční - O skle a vodě

Dalibor Polanský 7.12. 13:12
Aneb, nikdy si nemysli, že protivníka znáš opravdu dobře.

Konec dobrý a snad všechno dobré

Marie Měchurová 7.12. 10:50
Paní Hano, ještě si to rozmyslete. Starší lidé bývají někdy ubrblaní, jak se u nás říká. Jsou i tací, kteří kolem sebe kopají. Většinou ti bývají v životě nešťastní. Bude Vám po nás smutno.

Spisovatelka Renata Červenková: Nečekejme, až dětičky písknou

Daniela Řeřichová 7.12. 08:03
Děkuji za skvělý rozhovor, názory spisovatelky Renaty Č. jsou mi velmi sympatické, žiji podobně.

Bosé nohy ve sněhu

Vladislava Dejmková 7.12. 07:07
Moc milé čtení po ránu. Děkuji.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.