Přehled posledních diskuzních příspěvků
Pomerančové dekorace jsou voňavé, netuctové a nabízejí spoustu možností
Daniela Řeřichová 3.12. 09:52
Moc hezké dekorace. Mandarinky také zdobím hřebíčkem a z pomerančové kůry vykrajuji srdíčka, která pak sušená dávám do adventních závěsů a věnců.
Očkování proti koronaviru není jediné, které si letos zaslouží pozornost
Margita Melegova 1.12. 21:57
Ockovani proti pneumokoku mohu s cistym svedomim doporucit, po kazdem hlidani vnoucat jsme zalehli oba, pritom vnoucata se otrepali do tri dnu a nas zachranovala ATB i opakovane, od doby ockovani mame pokoj vic jak 10 let.
Pomoc, zapomněl jsem PIN. Lidé si už nedokážou pamatovat spoustu hesel a čísel
Petr Adámek 1.12. 11:27
Já mám jedinečná hesla k bankovním účtům a jedno společné heslo k e-shopům, protože tam nevidím žádné nebezpečí.
Byla první adventní neděle
Daniela Řeřichová 1.12. 11:10
Děkuji za hezké adventní rozjímání a k tomu doprovodné fotografie. U nás se první svíce nazývá Naděje neboli svíce proroků, druhá je Mír neboli svíce betlémská, třetí je Přátelství neboli svíce pastýřská a čtvrtá je Láska, neboli svíce andělská. Není to důležité, podstatná je samozřejmě symbolika ztišení a očekávání DOBRA.
Jdi do háje! Tak jsem šla...
Martina Růžičková 1.12. 09:27
Sešlo se vás na tu hezkou vycházku plno! Ďáblický háj bývá také častým místem našich vycházek. Dobře, že si Praha uchovala taková přírodní místa.
Základní vybavení dílny: 3 věcí, jež nesmí chybět
František Klapal 1.12. 01:24
Taktéž jsem si před pár měsíci konečně zařídil svou vlastní dílničku. Nějaké nářadí jsem už doma měl, jiné jsem si musel dokoupit. Víceméně už mám všechno, co potřebuji kromě svářečky. Ta je z toho všeho asi nejdražší. Mám už jednu vybranou tady odtud https://www.svarecky-kukly.cz/svarecky-2 ale zatím bohužel nebyly peníze na to, abych si ji pořídil.
Tak trochu už předvánoční příběh
Daniela Řeřichová 30.11. 12:33
Úsměv jste vyloudil, předávám dál...
Jak se mnou cukry vyběhly
Milan Sova 30.11. 10:08
Žádný cukr byste neměla najít ani v Graně Padano ;-) Dělá se na to test při výrobě. Samozřejmě, že absolutní nulu vám nikdo nezaručí, ale je to zanedbatelné množstí. Větší množstvý cukru lze v Graně nalézt jen pokud budete mít smůlu a koupíte si část bochníku ze zahájení výroby. Trvá přibližně deset dní než se produkce ustálí ;-)
Fyzioterapeutka Milada Vrbická: Geny, pohyb a fungující hlava jsou předpokladem dlouhověkosti
Vlasta Ledlová 30.11. 09:45
Tahle dáma má můj obdiv. Děkuji za rozhovor s ní.
Fotoreportáž: Jeseníky z výšky
Daniela Řeřichová 30.11. 08:15
Až se tají dech, Eleno. Děkuji za nádhernou reportáž, děkuji za sdílení dárku, který má nadčasovou hodnotu. A držím palce, ať se vydaří i jarní repríza.
První ochutnávka zimy
Dana Puchalská 30.11. 07:04
Aničko,děkuju. Jsi doopravdy "foto-kouzelnice". Tolik krásy jsi pro nás vyfotila.
Kupujete novou televizi? Jedině s podporou HEVC, jinak ji příští rok nenaladíte, radí odborník
František Klapal 30.11. 01:20
Dobré rady. My si novou televizi domů kupovali minulý rok a pokud se nepletu, tak ta toto podporuje. Obecně jsem hrozně rád, že už je u nás konečně digitální televize. My ji máme od https://www.nej.cz/digitalni-televize/ a naprostá spokojenost. Super je i taková ta funkce, kde se člověk může přes červené tlačítko dívat na různé pořady, které v televizi třeba už nedávají. Vím, že ČT a Prima to takto mají. Využívám to docela často.
Vláda chce od března 2022 povinné očkování pro lidi nad 60 let a vybrané profese. Návrh podporuje i Zeman
Anna Potůčková 29.11. 18:16
Tak zrovna dnes jsem měla hovor s jedním známým z Prahy, který tam vlastní malou firmu na modely různých dopravních prostředků a bavili jsme se spolu o tom očkování. Není tomu rád, že se někteří jedinci nechtějí očkovat a vyslovil i to, že by to vyřešilo povinné očkování. Totéž si myslím i já. Jinak se toho hnusáka asi jen tak nezbavíme.
Marta - nezvaný host
Daniela Řeřichová 29.11. 17:01
To je zapeklitý úkol. Když jsme koupili chalupu, nemohli jsme se zbavit kun, patřících k vedlejšímu objektu. Jsou to chráněná, nádherná zvířátka, mrštná, večer a v noci se ladně procházejí po hřebenu střechy. A rády nechají zlomyslně pozdrav před vstupními dveřmi.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.