Přehled posledních diskuzních příspěvků
Jak na voňavé Vánoce?
Alena Švancarová 29.11. 12:15
Masarykovo jsem včera také pekla.Rozhodla jsem se,že letos upeču cukroví co jindy nepeču.Ale nebudu to přehánět.Byt provoním purpurou,,jak se setmí zapaluji vonavou svíčku.Prostě mi to nedá,vánoce člověka pohltí at chce nebo ne.V říjnu nadávám,že už zase budou vánoce a v prosinci začnu blbnout.
Soutěžící č. 10 - DR 2021
Daniela Řeřichová 29.11. 09:25
Milá Jitko, gratuluji! Určitě jsi se soutěží prožila hodně radosti a máš krásné dojmy. Jen tak dál, zase ti budu držet palce.
Máme tady zajímavé a statečné lidi, říká Juraj Chomič, ředitel nejlepšího domova pro seniory
Daniela Řeřichová 29.11. 07:44
Děkuji za zajímavý rozhovor na téma, které se dotýká nás všech. Panu řediteli moc držím palce v jeho nelehké službě bližním, a klientům domova Kamenec přeji, aby prožili tuto etapu svého života v důstojném prostředí.
2002-Chalkidiki a velká voda-deník
Jan Zelenka 28.11. 20:39
Zajímavé zážitky. Kdo by neznal povodeň 2002! Byla hrozná. V Řecku jsme byli jen malý kousek od Chalkidiki. Hodně jsme projeli autem, které jsme si půjčili. Byla to pohodová dovolená. Včetně klášterů Meteora. Vašemu povídání by ale prospělo, rozdělit ho alespoň na tři pokračování a víc text dělit do odstavců a zarovnat do bloku. Bylo by to působivější. Ale je to pěkné. Rád čtu o místech, kde jsem byl.
Podzimní soutěžení - jak dopadlo?
Jaroslava Handlová 28.11. 20:18
Výborně! Bylo co číst a z čeho vybírat. Sešlo se tolik pěkných příspěvků, a všichni určitě ocení zvýšený počet výherců. Vítězům blahopřeji, je to od redakce jistě hezký dárek k 1. adventní neděli
Nakládání okurek do jednotlivých lahví
Soňa Prachfeldová 28.11. 18:07
Díky, už jsem si napsala, někdy seberu na 2 sklenky a nechce se midělat nálev ve velkém.
Ztracená
Jana Šenbergerová 28.11. 15:50
Za takových okolností bych i já byla ztracená. Toho trápení, než se pak člověk najde!
GLOSA: Vtipy o prezidentovi Zemanovi jsou ubohé
Jana Kollinová 28.11. 13:02
Kde se vzal, tu se vzal, chvíli po jmenování pana Fialy předsedou vlády objevil se na i60 aktivní pan Noris a stačil dehonestovat pana prezidenta a upírá mu, s odvoláním na jeho zdravotní stav, právo hovořit s navrženými členy vlády. Pane Norisi, ze které stoky Vás pověřili hodnotit současnou politickou situaci ČR.
A kdo přiletí na vaše krmítko? Ornitologové připravují čtvrtý ročník sčítání ptáků v programu Ptačí hodinka
Anna Potůčková 28.11. 12:13
Díky za informaci ohledně sčítání ptactva. Budu muset koupit krmítko, původní jsme nechali ve starém bydlišti.
Třetí čtvrtletí roku v kalendáři „íčka“
Eva Mužíková 28.11. 11:12
Jani, potěšila jsi mne krásným shrnutím a v něm i zmínkou o mém chlupáčovi v květinách.
Literární koutek č. 6 - Jak napsat reportáž
Daniela Řeřichová 28.11. 09:21
Tady na íčku je řada vynikajících autorů reportáží s osobitým rukopisem.
FEJETON: Indiánská moudrost
Granda Nekonata 28.11. 06:06
bezvadný fejeton a milé, chytré a skutečně humorné povídání... díky pane Poláku za krásné zahájení první adventní neděle
Zápal plic v nás vyvolává strach. Jakými způsoby se proti němu bránit?
Jiří Dostal 28.11. 04:00
:-) :-) Strach je prevít, je třeba se mu bránit a vyhnout se tak zápalu plic... :-) :-)
Žijme, jak nejlépe umíme
Dana Kolářová 27.11. 16:45
Soni, 100% souhlas: ...Všude dobře, doma nejlépe!... Hodně zdraví !!
"Dědstvím do dětství"
Hana Šimková 27.11. 15:58
Vaše psaní se mi začíná velmi líbit. Je v něm správná myšlenka i vtip..
Kupte si prosím něco kvalitního na zametání
Soňa Prachfeldová 27.11. 09:47
Pořád říkám, že alkohol je metla lidstva a ta metla se snad nikdy neomete. Dnes se asi jmenuje jen BH - správa bytů. Je pravdam, že toto jsem nikdy nezažila, my ve svém jsme svým správcem, ať už dobrým, či nedbalým. Líbí se mi, když lidé ve společném domě umí zkrášlit své okolí, dobře spolu vycházejí. Ovšem někteří nepřiloží ruku k dílu. Inu jsme lidé různé :-)
Caroline Ida Ours - dáma, která se v šedesáti letech stala influencerkou
Granda Nekonata 27.11. 09:37
klobouk dolů, paní redaktorko, že pro nás zachytáváte i věci netradiční
Srdce potřebuje železo, lidé se srdečním selháním ho mají málo. Zhruba polovině z nich jej lékaři musí dodat přímo do žíly
Marie Faldynová 27.11. 08:39
Den nedostatku železa! Jdu dojíst čokoládu! Takové oslavy beru!
Vánoční přání
Věra Ježková 27.11. 07:31
Hano, děkuji za krásné přání. Přeji vám poklidný advent, hezké Vánoce a dobrý příští rok.
Najít nové lidi v době nízké nezaměstnanosti je problém: 10 tipů pro firmy, jak zvládnout nábor
František Klapal 26.11. 19:51
Bohužel, toto je pravda. Sám se s tímto problémem v současné době potýkám. Mám menší firmu zabývající se kovovýrobou a teď se chystám na nákup nových strojů do výroby od https://www.canmet.eu/ Bohužel najít ale kvalifikované pracovníky, kteří by obsluhu takových strojů zvládli není v současné situaci a době vůbec jednoduché. Už několik týdnů mám vystavené inzeráty a zatím se mi ozvali pouze dva zájemci.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.