Přehled posledních diskuzních příspěvků
Český Stonehenge – Úvaly u Prahy
Jana Šenbergerová 2.11. 09:31
Zajímavá procházka po místech, kam se stěží dostanu. Kdoví, jak to bylo s tím anglickým Stonehengem. Někdo si řekl a uskutečnil a my si teď lámeme hlavu proč a k čemu. :-)
Milý Pavle...
Daniela Řeřichová 2.11. 07:36
Děkuji za vzpomínku na kultivovaného a vzdělaného moderátora Pavla Lukeše. Pro mou generaci to byla legenda.
Chlap a jeho den, když vyjde sám ven.
Zdenka Soukupová 1.11. 13:26
Veselé a ze života, to je taky moje nota. Krásně napsal to ten Romča, neumí to takhle Zdenča...
Neházej flintu do žita ani kytaru z okna!
Daniela Řeřichová 1.11. 10:47
Moc děkuji. Je vidět, že hudba si vás našla v každém věku. Takové společné muzicírování je nádhera!
Vím
Dalibor Polanský 1.11. 09:25
Střepy je lepší vyhodit a misku si opatřit novou. Ta slepená už slouží jenom na dívání.
Šedesátník Martin Maxa: Čas nepřemýšlí o vteřinách
Irena Mertová 1.11. 08:23
Moudrý rozhovor se sympaťákem :-)
FEJETON: Dámy prominou…
Libuše Křapová 31.10. 09:39
Bezva další počteníčko :-) Mně nevadí, že není žádný múzák přes vaření. Doma máme vaření rozdělené - někdy vařím já, občas ten můj. A i bez filozofie, fantazie či dalších pohnutek si to jeho vaření naprosto užívám. Vím, že se dobře najím a mám volno. Dělám si to, co mne baví a zajímá. (Nebo se bohužel musí udělat. Třeba úklid domácnosti.)
Dnes
Anna Potůčková 31.10. 07:21
Dano, básen velmi zdařilá a kéž bychom se cítili mladí ve svém stáří a nic nás nebolelo.
Vercajk v cajku? Rakovina prostaty je u mužů největší hrozbou, jděte na Movember prohlídku
Jana Šenbergerová 30.10. 18:28
Ač žena, mohu potvrdit, že prevence může ušetřit spoustu problémů nejen mužům samotným, ale i jejich ženám.
Zámek Hradec nad Moravicí
Daniela Řeřichová 30.10. 12:03
Moc hezké, děkuji. Byli jsme kdysi dávno, myslím, že se mnohé změnilo k lepšímu.
Je stáří dar?
Daniela Řeřichová 30.10. 09:35
Paní Marie, děkuji za Vaši laskavou moudrou úvahu. Ztotožňuji se s Vaším mottem: Sklízím, co jsem zasela. I já mám kromě své rodiny po krvi také rodinu po srdci - ty, které jsme si během života vybrali ze své vůle a oni nás.
Když je věk výhodou
Zuzana Pivcová 29.10. 14:12
Je to realistický a přitom velmi osobně citlivý pohled na život v další fázi, moc se mi to líbí a děkuji.
Tak dlouho chodil se džbánem pro ego, až na starobu zůstal sám
Martin Vrba 29.10. 13:52
To je ale příběh spíše z minulého století, dnes už to i jinak na světě letí. Emancipace žen je to, o co tu dnes běží. A tak, co si smutného mohla dříve prožít jen žena, tak dnes už i muž si smí na vlastní kůži také prožít.
Prestižní sídlo firmy: Vsaďte na virtuální kancelář
František Klapal 29.10. 13:39
O virtuálních kancelářích už jsem slyšel. Jednu dobu jsem nad tím také přemýšlel, ale nakonec jsem od toho upustil. Povedlo se mi totiž najít prostor v jedné budově, který je pro sídlo mé firmy úplně ideální. Jen teda bylo potřeba pár věcí upravit. Například venkovní vybavení tam nebylo vůbec žádné, to jsem nakonec musel dokoupit, konkrétně z https://www.ajprodukty.cz/kancelare-a-zasedaci-mistnosti/venkovni-vybaveni/463539.wf
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.