Přehled posledních diskuzních příspěvků

Prestižní sídlo firmy: Vsaďte na virtuální kancelář

František Klapal 29.10. 13:39
O virtuálních kancelářích už jsem slyšel. Jednu dobu jsem nad tím také přemýšlel, ale nakonec jsem od toho upustil. Povedlo se mi totiž najít prostor v jedné budově, který je pro sídlo mé firmy úplně ideální. Jen teda bylo potřeba pár věcí upravit. Například venkovní vybavení tam nebylo vůbec žádné, to jsem nakonec musel dokoupit, konkrétně z https://www.ajprodukty.cz/kancelare-a-zasedaci-mistnosti/venkovni-vybaveni/463539.wf

Nové koště dobře mete

Hana Šimková 29.10. 12:34
To je ale nápad, že já blbec na to nepřišla.

Halloween

Dalibor Polanský 29.10. 09:11
Hezky složená obava z možného.

Dušičky nebo Halloween? Dýně je symbol, který rozděluje společnost

Jana Šenbergerová 29.10. 09:01
Mám ráda čas dušičkový i dýňový. Nějakým Halloweenem si ho určitě nenechám zkazit. Ten není povinný, tak koho baví, ať ho má. Vždycky žasnu nad vynalézavostí těch, kteří se zdobením dýní a jejich využitím v kuchyni i mimo ni zabývají. Ať žijí Dušičky! :-)

Očím chybí během podzimu denní světlo. Na co je dobré dbát, abychom jim ulevili?

Vladislava Dejmková 28.10. 16:35
Co se týká očí, jsem dost opatrná. Celý pracovní život jsem trávila pŕed obrazovkou počítače a částečně ještě trávím. Oční cvičení praktikuji, i když v méně sofistikovanější podobě. Zkrátka občas od počítače vstanu, dojdu si k oknu a dívám se na jiné vzdálenosti. I postavení obrazovky ve vztahu ke zdrojům světla hraje důležitou roli. Brýle mám multifokální, na čtení a na počítač. Mnoho let stále dvě dioptrie. Tak snad se mi péče o vlastní oči docela daří. Není nadto si dobré věci občas připomenout.

Povídání o piniové šišce a mýtu o stvoření světa

Daniela Řeřichová 28.10. 11:22
Piniová šiška je např. ve funerálním umění symbolem nesmrtelnosti, proto ji často vidíme na náhrobcích.

Kladu si otázku – kdy je věk vlastně výhodou?

Věra Ježková 28.10. 09:31
Uvažovala jsem podobně. Článek už mám připravený, ale přednost bude mít ještě jiný.

Neprozradí

Marie Měchurová 28.10. 08:01
Tak to je ta pravá poesie!! Krásné....

Nostalgická

Eva Mužíková 27.10. 23:24
Dalibore, povedené milé veršování.

Vtipy o řidičkách ztrácejí smysl. Ženy nejezdí o nic hůře než muži

Vladimír Masák 27.10. 15:16
Ano - jsou opatrnější, ale v krizových situacích ( které ani sami nezavinili ( zpanikaří, puatí volant a zavřou oči.To zaprvé. Za druhé pokud vyjíždějí z vedlejši spoléhají na galantnost mužů a jou tedy v této situaci dost oprsklé.

Házení flinty do žita

Marie Měchurová 27.10. 13:42
Bojovat se má do posledního dechu. Taky u básničky nemám poznámku, že je soutěžní, ale je mi to jedno. Zadané tvary se můžou ohýbat, tak to bylo vždycky. Takže Hano, neházejte flintu do žita, ještě můžete něco vytvořit na třetí téma.

Fotoreportáž - Náš nedělní výlet za stádem bizonů

Irena Mertová 27.10. 09:32
Krásné fotky. No a bizoni - ještě, že jsou za ohradou :-)...

Když je věk výhodou

Naděžda Špásová 26.10. 13:07
Hanko, nebudu se opakovat, něco podobného napsal Jenda Zelenka chvíli před tebou, tak si moje mínění o stáří přečti u něj.

Pleteme, šijeme, háčkujeme. Návrat obliby ručních prací je zdraví prospěšný

Anna Potůčková 26.10. 12:13
Prakticky od svého dětství jsem měla ráda ruční práce a zejména pak pletení. Dříve jsem také vyšívala, kamarádce dokonce i peřinky do kočárku a když byl manžel po úrazu, tak jsem začala háčkovat na přilepšení do rodinného rozpočtu dětské čepice. Jistě mnozí si vzpomínají i na gobelíny od Tapico, a stejně tak se vyráběly také koberečky a předložky. Ruční práce je krásná záliba, člověk při ní přijde na jiné myšlenky ale hlavně každý kousek takto vyrobený je originál.

Na Bílé stráně

Jan Zelenka 26.10. 10:08
Podzimní výlety jsou krásné, zvlášť zde, ve Středohoří. Je pořád co fotit. A jsem moc rád, že Věrce se v našem kraji líbí.

Bývá náš pokročilý věk vždy výhodou?

Jitka Chodorová 26.10. 09:39
Někdy si ještě myslím, jsem ještě mladá, někdy se stáří milosrdně vkrádá... Máš Honzo pravdu, ahoj!!!

Primářka Hana Roháčová: Očkování učí naše tělo, jak se bránit nebezpečným virům a bakteriím

Olga Škopánová 26.10. 07:18
Obávám se že odpírače očkování nepřesvědčí ani tento článek, bohužel.

Není radno podceňovat rady našich předků

Irena Mertová 25.10. 12:45
Vtipně napsáno, i když do smíchu vám tehdy asi nebylo :-)

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.