Přehled posledních diskuzních příspěvků

Příliš mladý nebo příliš starý. Věkový rozdíl mezi partnery provází řada předsudků

Martin Vrba 25.10. 11:49
Kdysi vyprávěl Menšík, jak se přátelil s celoživotním kamarádem Kostelkou a často spolu prý chodili na předlouhých procházkách, kdy jeden doprovázel toho druhého domů a pak si to zase vyměnili a doprovázel ten první zase toho druhého . . . . . pořád spolu „kecali a kecali“ a měli si stále co nového říci a bylo jim evidentně spolu moc dobře, a že je velká škoda, že Kostelka „nemá prsa!“ (že není ženou), že by z nich byl ideální pár a spousta věcí by se tím hned vyřešila. Tím chci já říct, že když se najde dokonce tedy muž a žena, že je úplně jedno, jaký je mezi nimi věkový rozdíl, že to mezi nimi musí hlavně „klapat“, že si musí být v něčem hodně blízcí a jeden o druhém si musí říct - a to bez ironie ): „Ty jsi mi tu k plné spokojenosti s životem ještě chyběl!“ A že si později třeba zase zevšední a rozejdou se, tak to může potkat všechny, dokonce i ty s „ideálním“ věkovým rozdílem.

Nenávist

Antonín Nebuželský 25.10. 10:42
Nenávidět může kdo? Každý to nějak vidí,tak to nebudu komentovat. A Vietnamci?Nebýt jich ,tak u nás v Chlumci nenakoupíme. A závidět jim? Může si to ten který zkusit.

Martina Tomková: S naším zařízením budou vaši rodiče neustále v bezpečí

Daniela Řeřichová 25.10. 09:10
Děkuji za zajímavý článek o významné pomoci osamělým seniorům.

Přání

Marie Měchurová 25.10. 07:56
Tak ta se povedla. Moc hezká.

I tady to není k zahození

Miloslava Richterová 24.10. 12:13
Díky za vzpomínku na krásná místa :-)

Barevným podzimem ze Žitenic do Litoměřic přes Bílou stráň

Daniela Řeřichová 24.10. 09:12
Tolik krásy na tom světě ..., kterou umíš, Alenko, emotivně přiblížit. Veliké poděkování za pěknou fotoreportáž.

Podzimní

Marie Novotná 24.10. 07:54
Hezky zveršovaný úkol. :-) i když nejde elekrika,oheň v krbu hezky praská,zahřeje nás pozdní láska.

FEJETON: Jsem na to sám!

Jiří Dostal 24.10. 06:25
:-) :-) Ať bublinou rozhodnutí v mozkovně není aneurysma... :-) :-)

Psi tloustnou. Už mají speciální diety, ale také vlastní výživové poradce

Martin Vrba 23.10. 14:16
Jo – tak to na světě chodí, zatím se máme jako prasata v žitě a zabýváme se psy, jako by to byli lidé. Jsme obézní – psi i lidé. Ale nyní stojíme před propastí a když ti odmítači všech starých technologií ve jménu záchrany planety udělají ten velký krok a přivedou celou Evropu do hladomoru a do občanských válek, tak si pak budeme ve sklepích šeptat, jak nejlépe upravit psa (ale i krysy) na česneku, aby to nikdo nespatřil a neudal nás, maso bude zakázané. A ta ideologie nás bude dál nepřetržitě ohlupovat, i když budeme umírat hlady, že my – lidé nejsme přece tak důležití, ale jen Země, kterou pak předáme asi opicím, aby na ní hospodařily lépe a radostněji. :) :) :) Němci mají schopnost všechno krásné svou důsledností to provést tak zběsile dokonale, že se i z toho stane zase jen největší zvrhlost, kterou svět dříve nepoznal.

Jazykový koutek 17

Jan Zelenka 23.10. 13:59
Tohle je zajímavá část. Některé vazby, o kterých píšeš, že jsou špatné, jsou mezi lidmi již ustálené. Je otázkou, zda literární text musí být striktně pravopisně čistý. Ale pokusím se to ve svých pracích respektovat. Ne vždy se mi to ovšem povede.

O požitcích a štěstí

Jana Kollinová 23.10. 12:17
Obdivuji rozsah znalostí J.Z. Obdivuji jeho literární tvorbu. Jen se mi zdá, že článek je jen shrnutím části definicí pocitu štěstí jiných osobností, přitom je zde náznak sdílení autorovy současné niterní tvůrčí i citové projekce do literární tvorby. Možná se mýlím. Můj příspěvek je osobní rezonancí na obsah článku.

Spokojené stáří (soutěž)

Irena Mertová 23.10. 10:32
To se mi líbí, obrázek smíření a pohody - a splněno :-)

Finalistky DČR 2021 v Divadle Horní Počernice

Marie Měchurová 23.10. 08:43
Vítězství by si zasloužila všechna děvčata. Gratuluju!!

Šéfkuchař Jaroslav Chýle: Prázdný dětský talíř = spokojený rodič

Jana Šenbergerová 22.10. 22:53
Děkuji za recept a přeji panu kuchaři, ať se mu dobře nejen vaří, ale i daří.

Rodinný život kočky Zuzany

Jana Jurečková 22.10. 21:03
Děkuji za krásný příběh o kočičce. Moc se mi líbil. Moje kočička měla taky 3 koťátka, tak poctivě se o ně starala a hlídala je. Podařilo se nám je darovat. Ještě dlouhé týdny se dožadovala, ať ji pustíme na komoru. Hledala ty svoje drobečky.... Pak jsme ji nechali vykastrovat a máme po starostech. S kocoury je to jiné, ti domů nic nepřinesou.

Fotoreportáž: Chlumecké rybníky

Marie Měchurová 22.10. 13:20
Krásná procházka okolo rybníků. Musíme si toto pozvání pamatovat a až přísně budeme plánovat výlety okolo Děčína a Ùstí naše kroky nasměrovat tímto směrem. Juráška bych chtěla mít doma.

Zelí srdce rozveselí. Naložte si ho doma sami, v zimě se tato zásobárna vitamínů bude hodit

Jana Šenbergerová 22.10. 09:34
To je tak sugestivně napsáno, že snad najdu nějakou třílitrovou zavařovačku a aspoň trochu zelí do ní "našlapu", abych posílila naše zdraví a potěšila své nakřápnuté srdce. Díky za recept, ten náš jsem už dávno někde zašantročila. ♥♥

Měsíc v úplňku

Marie Měchurová 22.10. 08:38
Jako vždy to nemá chybu. Pohlazení pro duši.

Podzimní stromy na modrém pozadí

Marie Měchurová 21.10. 16:22
Podzim je nejbarevnější období v roce, mám ho moc ráda. Moc hezké fotografie.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.