Přehled posledních diskuzních příspěvků

Fotoreportáž - "Noc s fotografem" Jindřichem Štreitem na zámku v Holešově

Naděžda Špásová 16.10. 11:14
Je vidět, že se pan fotograf věnuje různým etnikům. Fotky se ti povedly.

Zvažujete předčasný odchod do důchodu? Zjistěte, jestli na něj máte vůbec nárok

Antonín Nebuželský 15.10. 16:31
Neuvažuji. Již šestnáct let pobírám. Jen se bojím, abych pobíral i nadále...

Krakatit

Jana Šenbergerová 15.10. 13:43
Pěkné počteníčko, které jsem objevila teprve dnes.

FEJETON: Prezident je zdráv, v úvéence se skrývá před Fialou

Marie Měchurová 15.10. 13:40
Je to jako absurdní divadlo. Nevěřím vlastním uším a očím. Jak někdo může tak zneužívat nemocného člověka.

Móda, jak jsme ji, my dívky, znaly

Vladislava Dejmková 15.10. 07:24
Ano, bylo to tak. V naší rodině naštěstí byla spousta "švadlenek", takže se leccos ušilo či přešilo doma. Mě osobně ty přešívané věci občas štvaly, nechtěla jsem je nosit, ale stejně jsem neměla na výběr. Nakonec jsme se se sestrou naučily šít samy a šily si i šatičky do tanečních. V životě se mi to pak hodilo, ušila jsem toho opravdu spousty. A nejen pro sebe. A přinášelo mi to i určité uspokojení, že to dokážu.

Vyzkoušejte nejsavější vložky na trhu. Pomohou zůstat v suchu celou noc

Eva Mužíková 14.10. 20:10
Je dobře, že jsou takové výrobky na trhu k dostání. Určitě umožní lidem kteří inkontinencí trpí, zpříjemnit život.

O lidské duši

Marie Faldynová 14.10. 19:24
Zajímavá úvaha. Prvních čtyřicet let jsem žila bez Boha a dalších třicet let žiju s Bohem. Tak mám co porovnávat. V situaci, kdy se půlka národa bojí očkování a druhá půlka národa se bojí neočkovaných, kteří přenášejí Covid, se opravdu spoléhám na Boha. Všechna nebezpečí vyloučit nedokážu - a ani nemusím. Jen Bůh ví, jak dlouho mne bude potřebovat na tomto světě. A nemám se zas tak úžasně, abych se netěšila do přítomnosti Pána Ježíše. Každé ráno děkuji Bohu za to, že jsem schopná se o sebe postarat. Mám kde bydlet, co jíst a co na sebe. Je to málo nebo ne? Na to Bible odpovídá: "Vzdal ode mne šálení a lživé slovo, nedávej mi chudobu ani bohatství! Opatřuj mne chlebem podle mé potřeby, tak abych přesycen neselhal a neřekl: "Kdo je Hospodin?" ani abych z chudoby nekradl a nezneuctil jméno svého Boha." V Bibli je mnoho principů, které se vyplatí znát a dodržovat.

Mnohotvárná tvář starověkého světa

Naděžda Špásová 14.10. 14:37
Jendo, tak ať se knize daří, mám ráda dokumenty o historii lidstva, nemusím některá náboženství.

S kůží na trh. Pavel Hajn vyrábí se svou rodinou přes třicet let luxusní koženou galanterii

Helena Štěpánková 14.10. 12:45
Fandím takovým pracovitým lidem, kteří pokračují v rodinné tradici a z práce, kterou milují, dokázali vybudovat prosperující firmu. Tak ať se vám i nadále daří a vaše výrobky těší mnoho zákazníků!

Inspirativní osobností je tanečník Kylián. Získal cenu Nadace Krása pomoci

Jitka Hašková 13.10. 14:40
To je vynikající baletní mistr a choreograf. Viděla jsem všechna jeho představení v ND Praha a v kině životopisný film. Ocenění si samozřejmě velmi zaslouží.

Děravé tepláky a upřímnost jsou největší zabijáci partnerských vztahů

Margita Melegova 13.10. 09:56
Zivotni hodnoty se casem meni rikal muj tchan, ridim se tim s pocitem ze mam vedle sebe cloveka ktery byl a je soucasti meho zivota, neresim stare vytahane teplaky ktere on miluje ani usinani u televize, podstatna je pohoda ktera upevnuje zdravi nas obou.

Na březích Sázavy - Zlaté řeky

Naděžda Špásová 13.10. 09:47
Na Sázavě jsme kdysi byli na dovolené, bylo to moc hezké, je to už hrozně dávno. Moc hezké fotky, ty barvy jsou parádní. :-)

Češi jsou třetí největší konzumenti alkoholu na světě. Jaké důsledky to má na naše zdraví?

Milan Pepo 12.10. 18:35
Z čeho se vychází ,že jsme třetí ? Stejně jako v Rakousku nebo Lotyšsku předpokládám, že se jedná o spotřebu ... nazval bych to ,,registrovaného" alkoholu. Tedy to co prodají pivovary, nebo u tvrdého alkoholu obchody či restaurace. Spotřeba ,,domácího" (doma vyrobeného) alkoholu je v podstatě nepodchytitelná. Kdo zná jiné země ví kolik se vypije doma vyrobeného alkoholu na Slovensku, Polsku, Ukrajině, Rumunsku či jinde. A stejně tak je to s vínem v jižních zemích. Takže podobný žebříček spotřeby alkoholu považuji za nesmyslný. Možná by bylo přesnější, kdyby existovala nějaká statistika procentuálních úmrtí způsobených alkoholem. Ale ani to by asi nebylo úplně přesné.

Výlet do Libochovan a Církvic

Jan Zelenka 12.10. 11:47
Každý, i ten sebemenší výlet je příjemný. A s Věrkou obzvlášť.

Mladí mění zaměstnání po roce, starší jsou často v jednom celý život

Olga Škopánová 12.10. 10:32
On se člověk jinak rozhoduje když je sám a když má na krku děti a hypotéku.

Podzimní odpoledne v modrém

Elena Valeriánová 12.10. 10:25
Modré nebe nad hlavou i na vodní hladině k tomu trochu podzimní nostalgie, kukuče veselých hafanů, idylka. Takové počasí je sen každého fotografa a milovníka přírody.

Senior story

Jana Šenbergerová 11.10. 13:39
Vaše invence nezná mezí. Další povedená báseň ze života seniora. Přitom vycházíte z obyčejných věcí a situací. Moc se mi to líbí.

Noční zamyšlení

Jana Kollinová 11.10. 11:36
Popisek není třeba. Líbí!

Jazykový koutek 15: Uvozovky a přímá řeč

Zuzana Pivcová 11.10. 10:56
Věrko, v tomhle mám asi poměrně velké mezery, takže díky za volbu!!

Věční dietáři. Lidé, kteří považují jídlo za hřích, nikoli za radost, nejsou šťastní

Jitka Caklová 11.10. 08:30
Konečně "jsem tím, ne jen tím co jím" a jsem znovu štíhlá, nikoliv však vychrtlá, jako před padesáti lety. Umět být sama sebou, je pro mě to nejdůležitější v mém bytí.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.