Přehled posledních diskuzních příspěvků

Věční dietáři. Lidé, kteří považují jídlo za hřích, nikoli za radost, nejsou šťastní

Jitka Caklová 11.10. 08:30
Konečně "jsem tím, ne jen tím co jím" a jsem znovu štíhlá, nikoliv však vychrtlá, jako před padesáti lety. Umět být sama sebou, je pro mě to nejdůležitější v mém bytí.

Znáte Jobovy slzy či Bílou perlu východu? Tato rostlina se používá k detoxikaci organismu

Jana Šenbergerová 10.10. 13:35
O této plodině jsem nikdy neslyšela, proto jsem ráda, že jsem si dnes mohla o ní alespoň přečíst. Ta by se mi hodila. Zkusím se po ní přeptat. Recept je pro mě neúplný - co s tím zbytkem? Děkuji.

Velká pardubická a já

Naděžda Špásová 10.10. 13:15
Na VP se každoročně díváme už spoustu let, díky dceři koňařce. Pardubice trochu znám, jezdila jsem tam na porady, když jsem pracovala v ČSOB Pojišťovně.

Mám nárok na Příspěvek na bydlení?

Vladislava Dejmková 10.10. 11:07
Informace je rozhodně užitečná. Člověk by neměl váhat, pokud tuší, že by mohl mít na příspěvek nárok.

Šály jsou nezbytný podzimní doplněk. A budou sloužit mnoho let

Dana Puchalská 10.10. 10:01
Děkuju za inspiraci. Já mám šály víc než ráda. Ano , správně zvolená udělá parádu i na úplně fádním kabátu či svetru.

Autorské čtení v knihovně aneb Týden knihoven

Libor Farský 10.10. 09:52
Je mi strašně líto, že tam nemohu být. Danuško, bylo by možné potom ty dětské kresby vyfotit a poslat? Jsem totiž sběratelem ...

Thomas Anders z Modern Talking vystoupí v Praze. O vstupenky na koncert si můžete zasoutěžit!

Naděžda Špásová 9.10. 13:52
Tak tenhle pán se mi moc líbil, měl krásné háro na ramena a mě bylo něco po třicítce. Bože, to je let. Koncert si odpustím. Občas ho vídám na Retru, to mi stačí. Ostatním přeji krásný zážitek.

Na kole i po svých: Užijte si na Východní Moravě podzim plný barevných zážitků

Daniela Řeřichová 9.10. 12:49
Děkuji za připomenutí pozoruhodných míst. Mohu potvrdit, že je zde krásně.

Za Santinim na Zelenou horu

Věra Ježková 9.10. 09:28
Martino, paráda. Článek i fotky. Díky. :-)

Byla to zajímavá výstava

Věra Ježková 9.10. 09:26
Danko, díky. Blbě se fotí i obrazy a předměty za sklem. S tím se moc dělat nedá. :-)

Hádanky aneb provětrejte své mozkové závity!

Zuzana Pivcová 8.10. 17:48
Mě zatím napadá jen ta jednička, a to ještě netvrdím, že je to správně. Nesmí to vážit vůbec nic, nebo to je jen tak trochu obecně řečeno, že ve srovnání se slonem to nic neváží, ale něco přece jen?

Proč Židé nesmějí o šábesu pracovat?

Dana Puchalská 8.10. 12:58
Jarmilo, děkuju za další díl velice zajímavých informací. Hezky a pro spoustu lidí srozumitelně sepsáno.

Přerušení cesty z nutnosti

Vladislava Dejmková 8.10. 11:43
Přesně vyjádřené pocity, také jsem to párkrát zažila.

Změnit se z pesimisty na optimistu? Jde to, jenom to musí člověk sám chtít

Věra Ježková 8.10. 09:33
Chybí mi tam třetí tábor: realisti. Když se podívám do budoucnosti, nic hezkého v ní nevidím (samozřejmě kromě dílčích radostí). Nejsem pesimista, jsem realista. Nemám potřebu hádat se s někým v sobě. Za všechny špatné události ve svém životě nemůžu, nemám ale ani ve zvyku svalovat je na druhé. To vymezení se mi nelíbí. Jsou přece věci, které nemůžeme ovlivnit.

Muž nechce sex. Žena by ráda. Tato trapná situace trápí mnoho párů, a to nejen těch po padesátce

Ivo Patta 7.10. 14:50
Já se tomu nedivím. Když si ve špatně účetně (!) vedeném vyspělém sociálním státě, jako je ten náš od 1. 1. 1993 (tj. od platnosti daňové a sociální legislativy převzaté z hromadně vymírajících zemí EU), pořídíte dítě, tak jste bit jako žito! 1) Stát Vám peníze na výchovu dětí nenechá. Nadměrné zdanění - bez ohledu na skutečné náklady výchovy dětí v rodině - dělalo 44 miliard korun en v v roce 2020. Od druhého dítěte v rodině při nejčastějším platu rodičů (medián), se automaticky ocitnete v sociální síti spolu s rodiči nepracujícími. 2) Přibude Vám hromada starostí včetně osobní zodpovědnosti. 3) Když odcházíte do důchodu, podělíte se o výnosy z Vašich vkladů do výchovy dětí s bezdětnými důchodci! V roce 2020 vytunelovali bezdětní důchodci z dividend rodičů, kteří nejen pracovali, ale také vychovali tři a více dětí, 50,3 miliard korun. Tak proč si pořizovat děti, investovat 1,6 - 2,6 milionu korun, druhou směnu a kopu starostí, když mi důchod v účetně špatně vedeném státním důchodovém systému zaplatí cizí děti, které jsem nevychoval?

Město na skalním ostrohu

Daniela Řeřichová 7.10. 09:36
Vlaďko, děkuji za tvůj další pozoruhodný článek o historickém městě. Umíš vzácně skloubit fakta a osobní vjem . Fotografie jsou na vysoké úrovni jako vždy. Nádhera!

Petr Fiala: Berme si příklad z osobností, které si zachovaly tvář

Eva Braunová 6.10. 20:35
Řeči a jen řeči, píšěte o tom co dávno bylo a už je nenávratně pryč.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.