Přehled posledních diskuzních příspěvků

FEJETON: Vůle, statečnost, představivost, logika

Libuše Křapová 3.10. 09:25
Jasně, to zvládne :-) Když bude mít v zádech Peťulku ... :-)

Módní přehlídka portálu i60 rozzářila Fajnový dvůr v pražském Radotíně

Jarmila Komberec Jakubcová 3.10. 08:16
Zajímavé modely, určitě bych si vybrala něco z předvedené kolekce. Všem to moc slušelo.

Magická síla kaštanů. Pomohou na problémy s cévami, bolestivé svaly a klouby, revma či dnu

Alena Tollarová 2.10. 13:07
Kaštany pod polštář dávám, ale jen hrst - není jich tolik, kolik mi je let a jeden navíc. To by asi docela bolelo :)

Jazykový koutek 13

Libuše Křapová 2.10. 11:46
Díky za koutek, Věrko :-) Hodně mi to pomáhá v psaní.

Jsme tu jak pro nemocného, tak pro jeho blízké, říká vrchní sestra domácího hospice Nablízku Markéta Vaněčková

Daniela Řeřichová 2.10. 10:35
Velice děkuji za tento rozhovor a smekám před sestrami a lékaři v hospici. Moje kamarádka po osmi letech s ALS, kdy ji manžel musel doslova nosit na rukou, prožila poslední týdny v tomto zařízení a vše bylo klidné a důstojné pro celou rodinu.

Městečko Side v Turecku

Jan Zelenka 1.10. 16:54
Bohužel, Turecko jsme nestihli. Side znám pouze z vyprávění kamarádky.

Počestná fotohádanka

Dana Puchalská 1.10. 09:07
Vando,asi už vím,ale nechci to prozradit ,aby měli ostatní nad čím hloubat. Já osobně jsem onu záhadu,kterou jsi nám předložila viděla asi 10x.

Přijďte se podívat na módní přehlídku našich modelek do pražského Radotína

Jitka Hašková 30.9. 14:09
Já tam pojedu až v sobotu. ještě se musím domluvit s kamarádkou, jestli pojedeme už dopoledne, ale spíše až na odpolední část přehlídky. Pojedeme spíše autobusem, vlaky jsou zpožděné a nedá se spoléhat, že přijedou včas. Z nádraží odhaduji, že je to asi 15 minut pěšky do nového komunitního centra vedle paláce Koruna.

Jak jsme oslavili svátek sv. Václava

Zuzana Pivcová 30.9. 14:01
Maruško, píšeš Bohem zapomenutý kraj, ale takové kraje patří právě k nejkrásnějším. A moc se mi líbí, že jste si odskočili posedět na Slovensko.

Svatováclavské léto

Zuzana Pivcová 30.9. 13:53
Taková hezká procházka! A ta tramvaj mě opravdu překvapila.

Ukázka z knihy Emigrant

Jan Zelenka 30.9. 10:22
Z krátkého úryvku si nelze udělat představu o celé knize. Zřejmě zde nejde o lineární děj, ale spíš o jednotlivé obrazy, které jsou ale podány se znalostí prostředí a tehdejší situace. Stylisticky perfektní.

Hoj ty svatý Václave, patrone země české!

VANDA Blaškovič 30.9. 09:07
Dodatečně děkuji za přání:) a krásný článek.

Arnošt Goldflam: Začal jsem psát o ženách proto, abych jim porozuměl

Daniela Řeřichová 30.9. 06:29
Děkuji za pěkný rozhovor se sympaťákem Arnoštem Goldflamem, s nímž se vždy dobře spolupracovalo. Má hezky namíchaný humor, laskavý, melancholický.

Plánujete rekonstrukci kuchyně a koupelny? Tyto tipy se vám budou hodit

František Klapal 29.9. 23:27
Tak to máte pravdu! Takové tipy se opravdu hodí. :-) Právě na předělávku kuchyně se teď chystáme. To víte, stará paneláková kuchyně. Už by si to opravdu zasloužila. Je to ale běh na dlouhou trať. Dlouho jsme na to šetřili. Našetřeno už teď naštěstí máme a teď zrovna vybíráme novou linku. Manželce se hodně líbí jedna, kterou mají na https://www.hmnabytek.cz/kuchyne/ Já bych si představoval něco trochu jiného, ale asi ustoupím. Přecejen tam bude trávit více času ona, než já.

Spokojenost přichází kolem šedesátky. Platí to i pro způsob, jakým bydlíme

Věra Ježková 29.9. 11:40
Zatím je šedesátka docela fajn. A bydlím pořád stejně už přes 40 let.

Řevnice 2021 - moje malá premiéra

Zuzana Pivcová 29.9. 10:44
Díky za bezvadný, třebaže stručný příspěvek. Je v něm řečeno vše. A jsem ráda, že se akce líbila i novým lidem. Honzova fotka je super. Jasně, lidičky, tady je to na povel! I takový milý dobrovolný sraz! :-D :-D

Litoměřický knižní festival

Martina Růžičková 29.9. 09:06
Hezká reportáž z akce v knihovně i rodinné oslavy. K autorskému úspěch ještě jednou blahopřeji.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.