Přehled posledních diskuzních příspěvků
Setkání Íčkařů v Řevnicích se blíží
Jitka Hašková 17.9. 12:53
Praktická poznámka: jízdenka z pražské MHD platí až do Radotína. Stačí si koupit jízdenku z Radotína do Řevnic, nastoupíte samozřejmě kde potřebujete: na Hlavním nádraží nebo na Smíchovském.
Judaismus a jeho tradice
Daniela Řeřichová 17.9. 12:15
Děkuji za sérii příspěvků k tématu. Dlouhodobě spolupracujeme s Židovskou obcí a mnohé mladé, vzdělané ženy chodí oblékané tak, jak je popsáno v článku. O judaismus se zajímám dlouhodobě, považuji za důležité porozumět kulturám, které jsou spjaté s naší zemí.
Pečená dýně s jablky a dýňová polévka - Letní mňamka
Zuzana Pivcová 17.9. 10:51
Dýňovou polévku mám moc ráda, i když je jednodušší než ta Vaše nabízená. Díky.
Vyzkoušejte nejsavější vložky na trhu. Pomohou zůstat v suchu celou noc
Eva Mužíková 16.9. 21:11
Tento výrobek určitě pomáhá spoustě lidí. Hlavně aby byl cenově dostupný všem potřebným. Nebo je na předpis???
Moje aktivní léto - Zájezd kolem Vírské přehrady
Naděžda Špásová 16.9. 14:45
Maruško, to byl určitě moc hezký výlet, fotky jsou zajímavé. :-)
Akce na průmyslovce
Zuzana Pivcová 16.9. 13:13
To je opravdu dobře, že se alespoň někteří mladí takto vstřícně chovají. Ze zkušenosti vím, že nejlepší jsou asi ti, kteří mají někoho handicapovaného v rodině.
Jsi úplně nemožná! A ty jsi blbej! Hádky v partnerství zhoršují zdraví
Antonín Nebuželský 16.9. 08:46
Dovolím si zde říct svůj pohled na věc.
Problém je v přílišné "demokracii". Všechno, co není zakázáno, se smí.
Klukům chybí vojna, kde by se naučili trochu pokoře a tomu, že i jiní mají názor. To chybí hodně, viz ty různé diskuze, však víme.
Ale pro nás 60+ bych posloužil svým postřehem. Dokud jsme se doma scházeli po práci, nestihli jsme si ani jít "na nervy", zato teď. Když jsme spolu pořád, projeví se často dominance některého partnera. A doma obvykle velí " žena. Každý to nějak známe.
Na setkání Vráti Ebra a jeho hostů bylo plno, povídalo se o Praze, hrálo a zpívalo
Eva Mužíková 15.9. 12:14
Určitě to bylo srdečné setkání. Díky za přiblížení atmosféry slovem i fotografiemi.
Malá železniční fotoreportáž
Jan Zelenka 15.9. 11:34
Moc pěkné, Věrko. Fotky vyvolávají vzpomínky. Léta jsem jezdil na Masaryčku, většinou s párou, nebo červeným motorákem, kde byla uprostřed ještě kamna na uhlí.
Fotoreportáž: Setkání v Hradci Králové
Daniela Řeřichová 15.9. 09:40
Aničko, již jsem nedočkavě vyhlížela tvou fotoreportáž z Hradce Králové. Děkuji za průvodní slovo a pěkně okomentované fotografie, které jsou vždy na vysoké úrovni. Bohužel, mně účast nevyšla, tak se pokochám touto cestou.
Simona Stašová: Všechno dělám na doraz
Martina Růžičková 15.9. 08:37
Moc děkuji za článek. Simona Stašová je moje oblíbená herečka.
Pozitivní myšlení vždy nevede k úspěchu. Skrývá se za ním manipulace a byznys
Dana Hošková 14.9. 13:51
Dobrý a pravdivý článek.
Holduj tanci, pohybu
Jaroslava Handlová 14.9. 11:00
Danielo, díky za přenesení příjemné atmosféry zajímavé akce sem mezi čtenáře. Fotky dobře vystihují veselou náladu i milé setkání.
Zahrada Čech 2021 - fotoreportáž
Věra Ježková 14.9. 09:18
Soni, díky za hezkou fotoreportáž. Já jsem byla v areálu Zahrady Čech jen jednou krátce, když jsem čekala na Jendu, až absolvuje očkování.
Naposled
Eliška Murasová 14.9. 09:13
Krásné... vyvolalo vzpomínku na úžasnou knihu Největší z pierotů.
Udělám si to sám a lépe. Kutilství je fenomén napříč generacemi
Zdenka Jírová 14.9. 00:59
Něco vyrobit si sám, je asi touha lidí ve všech dobách. Ženy ve středověku vyšívaly krásné gobelíny, kterým se obdivujeme dodnes, ty chudé si tkaly plátno na košile. Vzpomínám si na své dětství, které jsem prožívala v 50. letech minulého století. Dostali jsme byt bez příslušenství, tak tatínek sám vyrobil kotel na ohřívání vody, sehnal vanu a z velké chodby, kterou přepažil, udělal koupelnu. V době, kdy nebylo nic k sehnání, si poradil. Později vyrobil pro maminku i elektrickou pračku. Nebyl vyučený řemeslník, dělal šoféra, ale uměl všechno.
Modelkám to ve Ville Pellé slušelo
Daniela Řeřichová 13.9. 20:19
Ano, slušelo to modelkám i přítomným íčkařkám, a především ve Ville Pellé vládla báječná atmosféra. Děkuji za promptní reportáž.
Vypravte se za vůní benzínu do nového automuzea Svět Škodovek
Dana Puchalská 13.9. 12:53
Muzeum určitě stojí za prohlídku.
Vodní nádrž Fláje
Daniela Řeřichová 13.9. 09:11
Naďo, nebyla jsem a dávám ti za pravdu, že místo a stavba jsou mimořádně zajímavé, děkuji.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.