Přehled posledních diskuzních příspěvků
Vodní nádrž Fláje
Daniela Řeřichová 13.9. 09:11
Naďo, nebyla jsem a dávám ti za pravdu, že místo a stavba jsou mimořádně zajímavé, děkuji.
Fejeton: Velkou cenu Monzy vyhraju!
Helena Štěpánková 13.9. 07:51
Vtipné. Dovedu si to představit. Manžel často upoval dětem a pak vnoučatům dárky, se kterými si pak sám hrál. Byly to různé vláčky, modely letadel, i ta autodráha.
Papuchálek (Puffin) svá hnízdiště opustil, polární záře však na mne mrkla
Daniela Řeřichová 13.9. 07:32
Nádherné fotografie. Island byl kdysi náš sen, neuskutečněný, tak jsem se díky vám podívala dnes.
Divadlo Ungelt zahájilo novou sezónu ve velkém stylu
Jana Šenbergerová 12.9. 15:50
Divadlu Ungelt přeji úspěšnou sezonu. Kdyby nebylo tak daleko, určitě by mě svým repertoárem oslovilo.
Jak jsme pěstovali superpotraviny aneb Moje aktivní léto
Naděžda Špásová 12.9. 11:42
Aleno, opět to nemá chybu, jak ty to děláš? My máme taky zahradu, v pronájmu, moc se na ní nepředřeme. Je tam jíl, takže zelenina nic moc a i to mi vždycky něco sežere. :-)
Židovské ceremoniální předměty
Jitka Hašková 12.9. 09:47
Děkuji, je to velmi zajímavé. Nějak jsem asi přehlédla co je to havdala. Děkuji za doplněk.
Jazykový koutek 10
Jitka Hašková 12.9. 09:40
Díky moc, je to prima, připomněla jsem si některé nejasnosti.
Akce v Lánově
Zuzana Pivcová 11.9. 14:10
Velmi oceňuji, když jsou děti vedeny tak, aby vnímaly ty s handicapem jako plnohodnotné bytosti. Děkuji.
Rozpínací svetr je nejlepší kamarád pro blížící se podzim
Jitka Hašková 11.9. 10:57
Nevím proč nepoužíváte český výraz vesta. Je mi 77 let a vždycky jsme tomu tak říkali. Překlad slova kardigan=vesta, jsem angličtinářka. Vesta může být s dlouhými rukávy, s krátkými i bez rukávů. Nelibí se mi zavlékání anglických výrazů do češtiny a mylně si myslím, že by novináři měli jít příkladem. Dnes ráno jsem slyšela v čro2, že se organizují swapovací veletrhy - přeloženo veletrhy s vyměňováním věcí, tím je méně odpadu.
Víte, z čeho se skládá cena elektřiny?
Jan Srpa 10.9. 16:56
Je to jako u všeho kdy to není jen o jedný položce, podle toho jsou tak dlouhý i ty vyúčtování. Už pár let zpátky jsem kvůli elektřině nechal pořídit fotovoltaiku, kdy teďka mám vyúčtování od bezDodavatele ještě podrobnější, ale to jen kvůli tomu, že s nimi řeším jak výkupy, tak i nákupy podle spotového trhu, kdy mám aktuální cenu hnedka z trhu. Moc se v tom nerejpu, ale je zajímavý do toho občas nahlédnout.
Všichni stárneme, ale ne stejně rychle. Proč biologické hodiny neukazují všem stejný čas?
Jiří Dostal 10.9. 12:57
:-) :-) To jsou věci! Dorostoví lékaři mi v už patnácti tipli zdravotní prognózu a naplňuji ji
bordelem svého života dodnes. To bylo...v roce 1967, já jenom, že s Kazatelem "nic nového
pod sluncem..." :-) :-)
Jak nebýt sám...
Martina Růžičková 10.9. 11:12
Turistika a fotografování (a b dobré společnosti navíc) jsou pro mě také nejpříjemnějším způsobem, jak si udržet duši v pohodě. Vyprávění o Klubu pardubických patriotů je proto velmi sympatické. Přeji hodně pěkných zážitků a dobré světlo. :-)
Procida
Zuzana Pivcová 10.9. 10:18
Nikdy jsem o tomto ostrově neslyšela, ale podle snímku tam musí být krásně.
CBD - Přírodní terapie pro citlivou a problematickou pokožku
Jana Šenbergerová 9.9. 15:33
S kosmetikou této firmy jsem byla spokojená. Tato nová řada výrobků s CBD vypadá zajímavě.
Moje aktivní léto: V kempu u Nepomuku
Jana Šenbergerová 9.9. 15:03
Soňo, pohodoví lidé zažijí pohodu kdekoliv, natož v krásné přírodě. Těší mě, že jste si to hezky užívali, i když mnohé bylo jinak, než byste si přáli.
Moje aktivní léto
Jana Šenbergerová 9.9. 14:57
Hezké rozjímání o aktivním životě. Svět se mění, to nezastavíme, ale můžeme hledat klady těch změn. Zápory na sebe upozorňují samy. Možná ještě zažijeme, jak se s nimi generace našich dětí a vnoučat vyrovná.
Lečo - letní rychlovka
Jana Šenbergerová 9.9. 14:42
Dělám lečo jinak, ale toto je jistě také moc dobré. Pochutnávejte si na plodech své práce. My teď máme svoji jen pažitku a petržel. I za ty jsem vděčná.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.