Přehled posledních diskuzních příspěvků
Tebe mám ráda, tebe ne - zlobíš! Proč babičky upřednostňují jedno vnouče?
Irena Mertová 9.9. 08:41
No ano, někdy jde opravdu o "tanec mezi vejci", ale když je dobrá vůle... .-)
Dvě módní přehlídky, posezení s Vráťou Ebrem a setkání Íčkařů v Řevnicích
Daniela Řeřichová 8.9. 18:13
To je nadílka! Snad něco stihnu. A díky.
Proč Židé pobývají v chýších, když prší?
Zdenka Soukupová 8.9. 12:48
Děkuji za poučný článek. Nikdy jsem o svátku Sukot neslyšela.
Moje pozdní léto
Helenka Vambleki 8.9. 11:21
Aktivní léto a ještě v zimě budeš spotřebovávat zásoby. Taková zdravá domácí zelenina chutná úplně jinak než ta ze všech různých marketů.
Moje léto 2021- Výlet s i60 do Roudnice nad Labem
Daniela Řeřichová 8.9. 07:06
Alenko, díky za pěknou fotoreportáž, z níž je patrné, že vám spolu bylo dobře. O to víc lituji, že jsem se nemohla zúčastnit, ale věřím, že to příště v tvé režii vyjde.
Vyšehrad
Vlasta Ledlová 7.9. 15:55
Paní Jírová děkuji za tip na hezkou procházku. Už si ani nepamatuju, kdy jsem v těchto místech byla naposledy.
Literární obývák „U MLSNÉ BRITNEY“ XI
Alena Švancarová 7.9. 10:44
Pokud se snažíme procvičovat mozek tak to s tou pamětí není tak špatné.No né?
Padesátka je čas zúčtování. Ukáže se, jakou má kdo kondici
Jitka Caklová 7.9. 10:26
"Padesátka"? No to je mi novinka :-) V padesáti jsem před sebou měla řadu operací, aby mi během deseti let opravili to, co jsem si celoživotní těžkou prací poničila. Nikdy jsem zběsile neobíhala, dokonce ani normálně nenavštěvovala různé kurzy, posilovny, ani neabsolvovala kondiční výlety a zřejmě díky tomu jsem dnes fit i když mi je o 22 let víc :-)
Zemřel Jean-Paul Belmondo. Šarmantní kaskadér se smyslem pro humor
Dana Hošková 6.9. 18:50
"Nyní oba chystají"? To asi těžko. Legendy našeho mládí odcházejí. Je mi smutno. :-(
Poutník Miloslav Šašek: I na naší pouti jsme potkali svou smrt
Dana Hošková 6.9. 07:58
Úžasně zajímavý rozhovor. Být mladší, asi bych se na cestu do Santiaga - byť v nějaké zkrácené verzi - vydala.
Nezapomenutelné prázdniny našich čtenářů. Tady jsou výherci soutěže
Daniela Řeřichová 5.9. 19:42
Gratuluji vítězkám k zaslouženému ocenění.
Jazykový koutek 9
Jan Zelenka 5.9. 11:46
Čím víc Koutků přibývá, tím víc se cítím jak negramota. Budu se snažit, ale myslím, že při dalších korekturách mých textů budeš mít pořád co dělat. Ale tvé zpracování je perfektní. Udělám si z toho brožurku. Velký dík!
Fejeton: Jak jsem chtěl hřímat velkým hlasem
Daniela Řeřichová 5.9. 10:39
Moc pěkné, jako vždy jsem se pobavila, díky.
Nebezpečný nádor, který lze naštěstí včas zachytit. Důležité je samovyšetření
Martina Růžičková 4.9. 19:29
Myslím, že je stále potřeba důležitost prevence připomínat. Proto díky za tento článek.
Tady není třeba změny
Anna Potůčková 4.9. 17:32
Moc moc hezký článek, nádherný příběh a kapesníky bych určitě potřebovala i já. Není nic krásnějšího na světě, než láska a zejména pak ta, která trvá spoustu let! Kéž by tak štastných dvojic bylo více!
Moje aktivní léto - výlet na Vyšehrad
Daniela Řeřichová 4.9. 09:16
Moc hezký článek. Vyšehrad je mým oblíbeným místem, mám to za rohem a je tam krásně v zimě, v létě.
Co se mění v opatřeních proti pandemii covid-19 od 1. září?
Krejcar Stanislav 3.9. 21:08
S covid-19 svět bojuje už dva roky. Je na každém zda úspěšně nebo neúspěšně. Není to věcí politickou ale schopností lékařů a zdravotníků. Počty nakažených a zemřelých se mění jako na houpačce. Jiný názor na pandemii mají ti jež díky covidu přišli o své blízké a jiný mají ti jež toto zatím nezažili. V době první vlny 2019 v době když se s covidem seznamoval jako první ministr Vojtěch jsme to řešili běžnou textilní rouškou šitou doma nebo od Lucky Bílé. Potom přišel nástupce Primula a roušky s profesní membránou, přišel Blatný a nastoupil respirátor s 3d ochranou, přišel Arenberger a vakcíny od farmaceutických firem testovaných EULK. Vývoj a výroba vakcín probíhá za pochodu, u někoho se zdá , že zabírá u druhých nikoli. Je to přirozený jev v těchto podmínkách a případech. Od listopadu, zde budeme mít novou vládu, zda schopnější nebo naopak s teprve uvidí. Bude záležet , zda nový premier a politická strana najde schopnější a vzdělanější vedoucí ministerstev. Příklad Mudr. Ratha a Jirmanové ukazuje jak těžké je toho pravého nalézt.
V Českém Krumlově zazpívá operní pěvec Plácido Domingo
Daniela Řeřichová 3.9. 10:31
Festival má nádhernou atmosféru, jezdívali jsme s manželem a byli nadšeni. A. Plachetku jsem zažila letos na Smetanově Litomyšli, a na P. Dominga bohužel nemám osm tisíc. Ale program je celkově mimořádně bohatý a pestrý, takže zájemci si vyberou i méně známé hvězdy.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.