Přehled posledních diskuzních příspěvků
Když prší
Anna Potůčková 3.9. 10:13
Aničko nádherné deštové fotky! To já nedokáži, o to víc Tě obdivuji, jak krásně umíš vodu na snímcích zachytit!
O značkování lidí
Věra Ježková 3.9. 08:50
Jendo, moc pěkné zamyšlení. Líbí se mi i nadpis. Také nemám ráda černobílé vidění světa. A už vůbec ne, když mi někdo vzkazuje, co si mám myslet, protože jeho názory jsou jediné správné.
K prodlužování věku
Dalibor Polanský 2.9. 10:08
Prodloužení věku ano, ale v plné síle, ne na hadičkách. Hezké zamyšlení.
Moje aktivní léto – prodej zmrzliny
Anna Potůčková 2.9. 09:07
Děti spokojené, zmrzlinářka taktéž. A těch různých dětských hlášek..... Bezva článek, u kterého se člověk usmál a také zasmál. Určitě bych si na zmrzlinu přišla také, kdybych tam byla nebo poblíž bydlela. Zmrzlinu mám ráda také stejně jako děti.
Příliš mnoho jídla. Přehnaně nakupujeme, jíme i vyhazujeme
Daniela Řeřichová 2.9. 07:25
Nerada zobecňuji, ale myslím, že generace 60 plus se chová hospodárně, protože jsme museli vyjít s málem. Já pocházím ze čtyř sourozenců, žili jsme velmi skromně. Nakupování není moje hobby, mám seznam, co potřebuji. Zbylé jídlo dávám na mrazák. Dost záleží na výchově.
Setkání
Jana Šenbergerová 1.9. 10:57
Každý, kdo zažil, určitě rozumí. Také jsem měla to štěstí. Díky za připomínku dávných časů.
Trochu jiné prázdniny
Naděžda Špásová 1.9. 10:04
Danielo, to je opravdu nezapomenutelné a moc hezky napsané. :-)
Čím starší, tím lepší. V některých oborech jsou senioři oceňováni více než mladí lidé
Olga Škopánová 1.9. 07:05
Chci se jen zeptat žije autorka článku opravdu v Česku?
Moje nezapomenutelné prázdniny – zahraniční brigáda
Naděžda Špásová 31.8. 14:41
Myslím, že tohle bych nedala, na brigádu o prázdninách jsem jezdila jako vedoucí do pionýrského tábora, tam byla taky sranda. :-)
Ivana Hollanová po klíšťové encefalitidě skončila v invalidním důchodu. Teď podniká, peče vynikající koláče s dalšími handicapovanými zaměstnanci
Svatava Páleníková 31.8. 14:10
Odvážná žena. Držím vám palce, aby se zákazníci zase vraceli.
Chcete poznat Hradec Králové na vlastní oči?
Zuzana Pivcová 31.8. 10:59
Vlaďko, je to opravdu moc hezká, přátelská nabídka. Já ale budu v té době stále ještě v jižních Čechách, takže se zúčastnit nemohu. Věřím, že řada lidí pojede. Děkuji za nabídku. Hradec je určitě zajímavý a stojí za prohlídku.
Předpověď na ZÁŘÍ podle znamení zvěrokruhu
Věra Ježková 31.8. 09:30
Irčo, velice povedené. Pobavila jsem se. :-)
Babička zapomíná. Jak poznám, že jde o Alzheimera?
Irena Mertová 31.8. 08:30
Zažila jsem člověka, u kterého jsme byli zvyklí na takové projevy svérázného "humoru" a provokování, že jsem si vůbec nevšimli, že se již jedná o demenci. A mě již několikrát napadlo, jestli bych to poznala sama na sobě?
To musíte brát. Mnoho seniorů dostává kombinace léků, které jim škodí
Vladislava Dejmková 30.8. 10:21
A co s tím?
Moje bláznivé léto aneb Kdo je kdo?
Daniela Řeřichová 30.8. 09:24
Moc hezké, děkuji. Měli jsme také malou zoologickou zahradu, ale hady jsem domů nepustila.
Iva Janžurová: Humor je hrozná dřina, a to nejenom fyzická, ale i psychická
Daniela Řeřichová 30.8. 08:10
Děkuji za hezký rozhovor.
Spokojený zákazník autosalonu
Jana Šenbergerová 29.8. 10:26
Líbí se mi tento styl rýmování i témata ze života. Povedené jako vždy.
Jazykový koutek 8
Jitka Hašková 29.8. 10:19
Věro, moc děkuji, nebyla jsem si jistá s psaním číslovek. Vynikající shrnutí.
Fotoreportáž: Abstinenční příznaky
Jana Hošková 28.8. 09:17
Krásné fotky z mého rodného kraje, Naďo ! Kdybych tak mohla přiletět a projít se s vámi ! Z fotek dýchá klid a pohoda. Ráda jsem se prošla alespoň takhle virtuálně. :-)) Roudníky neznám, ale při zpracovávání rodokmenu jsem zjistila, že jedna větev mých příbuzných pocházela z Roudníčku. Jak vidno podle jmen, v Krušnohoří i pod horami se kutalo všude :-))
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.