Přehled posledních diskuzních příspěvků
Kávička, dortíček, sklenička... Mladí lidé hospodaří jinak než senioři
Olga Škopánová 28.8. 07:55
Moje dcera mi odpověděla, když lidi nebudou utrácet tak jiní lidé nebudou mít co jíst.
Kardiologové: pomalé tempo očkování nahrává dalším mutacím
Milan Milan 27.8. 21:57
No nevím. Na Novinkách se dnes (27.8.) sděluje, že současná skvělá covidová situace zemí V4 podle odborníků, (těch samých z nichž někteří ještě před pár měsíci blouznili o tisících mrtvých a blábolili o TEČCE za covidem po očkování) je dána vysokou dávkou promořenosti, kdežto země s vysokou proočkovaností tj. Izrael, V. Británie je na tom násobně hůře. Těch samých odborníků kteří neustále meditují o nějakém hodnotě či čísle hladiny protilátek, což navozuje dojem že přednášky o systému fungování imunity těla nějak zapomněli......
Moje aktivní léto: Soutěžní
Anna Potůčková 27.8. 18:08
Dobrý nápad. Kdo rád soutěží, tak čeká na příležitost a je jedno čeho se týká. Soutěže jsou od toho aby nás pobavily, něco se třeba dověděly a aby jsme se nenudily. A také abychom nechali pracovat své mozkové závity.
O řece
Daniela Řeřichová 27.8. 09:11
Děkuji, také se ráda vracím do míst, kde jsem prožila něco silného. V takové chvíli se prolíná nostalgie s realitou. Život plyne dál jak ta řeka.
Mgr. Ing. Bc. Rychlokvaška, MBA
Jana Kollinová 26.8. 13:15
Po přečtení příspěvku nevím, kam autorka po zveřejnění několika příběhů chce akademická vzdělání zařadit.
Šikovní a zodpovědní. Takoví jsou senioři ve vztahu k internetu. Na rozdíl od mladých
Elena Valeriánová 26.8. 12:07
Na rozdíl/ Narozdíl? V tomto případě se nejedná o spřežku, ale o klasické podstatné jméno, které je doplněno předložkou na. Spisovná je tedy v češtině pouze varianta na rozdíl.
Zemřela herečka Zdenka Procházková
Daniela Řeřichová 26.8. 11:25
Děkuji za rozhovor, který představuje paní Zdenku takovou, jaká byla až do předloňského roku – šarmantní, vzdělanou, aktivní. Čest její památce.
Naše poslední prázdninové výletování
Daniela Řeřichová 26.8. 09:10
Maruško, moc povedené, děkuji a přeji vám všem další super zážitky. Jste správná parta.
doznívání léta
Jana Šenbergerová 26.8. 09:09
Mám ráda slunce, čas draků i "barevné" stromy. Obě verze se mi líbí.
Návaly horka a noční pocení. Co naznačují?
Patrik Poula 26.8. 07:56
U nás doma mám snad větší návaly horka já než manželka :-D . Přes zimu to je dobré, ale jakmile se oteplí, tak to mi to začne. Vloni na jaře jsem proto objednal klimatizaci z https://www.shop-klimatizace.cz/klimatizace-s-montazi/ , tak nám ji zadělali a vloni běžela od června, nebo od května, skoro každý den až do září :-) . I letos jsem ji hodně využil, a to i přes to, že se zdálo, že venku takové horko nebylo, tak doma mi teda teplo bylo.
Připravujeme nový e-shop. Čtenáři v něm budou moci nejen nakupovat, ale i prodávat své zboží
Elena Valeriánová 26.8. 07:48
Dobrý nápad!
Přerovské prázdniny
Jana Šenbergerová 25.8. 14:02
Díky za vaše vzpomínky na mládí. Všichni moji příbuzní žili ve stejném městě, nikdy jsem nikde u příbuzných nebyla.
Prší, prší...
Alena Švancarová 25.8. 11:33
Zdeničko, líbí se mi Vaše články.Dala jsem se do čtení ,postupně je přečtu všechny.Jsou krátké a čtivé.
Flora Olomouc - léto 2021
Daniela Řeřichová 25.8. 10:21
Mockrát děkuji za fotodokumentaci Flory Olomouc. Jezdívali jsme s manželem mnoho let a vždy byli nadšeni tématickou expozicí. Domů jsme si odváželi plné auto sazenic a také nás zajímaly odborné přednášky. Vždy hrál i cimbál, který mám ráda. Určitě jste si to užila.
Aničko, nesu vám čajíček. Zdrobněliny jmen používáme často, někteří lidé jsou ale na ně hákliví
Daniela Řeřichová 25.8. 09:54
Podnětný článek. Také nemám ráda zdrobněliny, ale protože se ve většině případů jedná o oslovení s citovým podbarvením, tak neprotestuji. Sama bych starší dámu nebo pána bez jejich svolení křestním jménem neoslovila.
50 let a výš je v práci výhoda
Olga Škopánová 25.8. 07:14
Teď ještě udělat průzkum kolik zaměstnavatelů si myslí to co autorka článku.
Hlavně zdraví...
Daniela Řeřichová 25.8. 06:12
Moc milé, s jemným humorem, ze života. Vaše články jsou mi velmi sympatické, protože přitakávají radosti a lásce.
Moje aktivní léto: Všude dobře, doma nejlíp
Daniela Řeřichová 24.8. 11:14
Moc krásné, Soňo, mám to podobně. A úvodní fotografie je přímo mystická.
Robin, jméno mé
Eva Krausová 24.8. 10:08
Omylem jsem dala Robinovi jen jednu *, klikla jsem nechtěně a už to bylo. :-( Stalo se mi to už vícekrát, myslím, že hodnocení by mělo být vlevo a pak by se to nestávalo. On je totiž mou jednou, ale velkou hvězdičkou, která mi přišla do života. Ostatně jsem se nechtěně překlikla i u videa a vložila ho 2x místo jednou. Hezké dny všem Robin & Eva
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.