Tipujte na výsledky US Open
Flushing Meadows. FOTO: wikipedia.org

Tipujte na výsledky US Open

27. 8. 2022

Poslední tenisový grandslam letošní sezóny si nenecháme ujít ani my na Íčku. Opět pro vás máme připravenu tipovací soutěž. Tři nejlepší tipující získají íčkařské tašky.

US Open je pro každého profesionálního tenistu vyvrcholením sezóny. Letos na něm bude chybět jeden z největších favoritů, hvězdný Novak Djokovič, kterého organizátoři na kurty nepustí kvůli chybějícímu očkování proti koronaviru. Naopak nebude chybět Španěl Rafael Nadal, ani ruské eso Medveděv. Ve Flushing Meadows se s velkou pravděpodobností rozloučí s excelentní kariérou ženská tenisová legenda Serena Williamsová.

Z českého pohledu bude turnaj na americkém betonu přehlídkou mládí. Sice nebudou chybět stálice Kvitová s Plíškovou, k nim se z úspěšné kvalifikace přiřadí také teprve šestnáctiletá Sára Bejlek a sedmnáctileté Linda Nosková a Linda Fruhvirtová. Tyto hráčky pak doplní dále Muchová, Bouzková, Krejčíková a Siniaková. V mužské části pavouka se představí české trio Veselý, Lehečka, Macháč.

Jak to všechno dopadne? Prosadí se ve velké konkurencí čeští reprezentanti? Získají Krejčíková se Siniakovou další grandslamový titul? Podaří se Nadalovi uspět na US Open? Na tyto a další příležitosti si můžete tipnout v naší tenisové tipovačce.

Pravidla tipovačky:

Tipovací soutěže se může zúčastnit každý registrovaný čtenář, který bude soutěžit pod svým jménem, anonymní profily (přezdívky) či vícečetné profily nejsou přípustné. Rovněž není přípustné, aby z jedné I.P. adresy soutěžilo více soutěžících (to platí i pro rodinné příslušníky).

Soutěžící odpovídají na vypsané tipovací příležitosti. Tipovat lze vždy až do zahájení jednotlivých duelů (uváděno v SEČ). Za správný tip obdrží soutěžící body (počet bodů uveden u tipovací příležitosti). Body se postupně sčítají, vyhrávají soutěžící s největším počtem bodů, které se sečtou po skončení tenisového turnaje. 

Všechny odpovědi (vyjma tipu na vítěze) musí být číselné, tedy např. na otázku "Porazí Nadal Jiřího Veselého?" (ANO 1, NE 2)", uvedete číslo 1, pokud si myslíte, že zvítězí Nadal, pokud si myslíte, že Ne, tak dáte číslo 2. Na otázku např. "Jakým poměrem skončí duel mezi Krejčíkovou a Williamsovou?" můžete odpovědět buď 2:0 nebo 2:1. Mezi čísly a dvojtečkou nedávejte mezeru!

POZOR - špatně zapsaný tip nebude uznán ani redakcí opraven! Pokud některý z tenistů zápas skrečuje, celý tip je stornován. Tři soutěžící s největším počtem bodů obdrží od redakce plátěné nákupní tašky s íčkařským motivem. Při rovnosti bodů více soutěžících rozhodne o třech vítězích los.

Tipovat můžete právě teď na tomto místě.

sport Tipovačka
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5.1 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.