Hokejová tipovačka právě startuje
Ilustrační foto: Pixabay

Hokejová tipovačka právě startuje

8. 5. 2023

Mistrovství světa v hokeji je za dveřmi. Čeští hokejisté nastoupí ke svému prvnímu zápasu v pátek 12. května a jejich prvním soupeřem bude sousední Slovensko. Bude to zápas vítězný? A který z týmů pozvedne pohár mistrů světa? Tipněte si!

Tipovačky portálu i60 mají jednu velkou výhodu - není nutný žádný vklad, stačí pouze trpělivě tipovat výsledky zápasů, počty gólů, vyloučení apod. O co se hraje tentokrát? Vítěz tipovačky získá flashdisk o kapacitě 16MB. Další dva soutěžící s nejvyšším počtem bodů se mohou těšit na knižní cenu.

Pokud fandíte hokeji, jistě si nenecháte ujít přenosy České televize, ale ani naši tipovací soutěž. Tady jsou její pravidla:

Tipovací soutěže se může zúčastnit každý registrovaný čtenář (registrovat se můžete zde),který bude soutěžit pod svým jménem, anonymní profily (přezdívky) či vícečetné profily nejsou přípustné. Rovněž není přípustné, aby z jedné I.P. adresy soutěžilo více soutěžících (to platí i pro rodinné příslušníky).

Soutěžící odpovídají na vypsané tipovací příležitosti - výsledky zápasů, počet vstřelených gólů, počet vyloučených hráčů apod. Tipovat lze vždy až do zahájení jednotlivých zápasů. Za správný tip obdrží soutěžící body (počet bodů uveden u tipovací příležitosti). Body se postupně sčítají, vyhrávají soutěžící s největším počtem bodů, které se sečtou po ukončení finálového zápasu Mistrovství světa. POZOR - výsledky zápasů vkládejte vždy ve tvaru např. 3:1 (číslo, dvojtečka, číslo), tedy bez mezer! Na otázku např. Porazí Kanada hokejisty Finska? (ANO 1, NE 2) uvádějte vždy číselný údaj, tedy pokud si myslíte, že vyhraje Kanada, vepíšete číslo 1, pokud Finsko, vepíšete číslo 2. Špatně zapsaný tip nebude uznán.

Tipovat můžete začít už nyní na tomto místě.

 

 

sport Tipovačka
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4.9 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.