Šátek. Malá věc, která dokáže dělat zázraky
FOTO: Pexels a Ingimage

Šátek. Malá věc, která dokáže dělat zázraky

27. 1. 2024

Některé stojí tisíce a jsou z pravého hedvábí, jiné se dají koupit za pár korun koupit na tržišti. Mohou být zářivě a bláznivě barevné stejně jako decentně nenápadné. Zpravidla ale poslouží stejně – ozvláštní oblečení a dámám vyššího věku rozhodně sluší.

Jsou ženy, které mají v šatníku pár základních kousků oblečení a hromady šátků. Výsledek? Vždy vypadají jinak, zajímavě, byť třeba nosí stále stejné sako, tričko, košili. Jen si umí uvázat šátek a mají jich hodně na výběr.

Není pochyb o tom, že šátek je kousek, který by neměl ve skříni chybět. Dá se totiž nosit nejen na krku, ale třeba také jen tak pro zábavu uvázaný na uchu kabelky. Dá se omotat kolem hlavy, když se nám zdá, že vlasy zrovna nejsou v nejlepší kondici. Dá se omotat pevně kolem krku a zavázat na malý uzlík stejně jako je možno jej jen tak ležérně přehodit přes ramena a nechat vlát ve větru. A těch vzorů, těch barev…. A co teprve, když žena získá pocit, že její krk už není to co býval. To se pak často šátek stane velmi dobrým kamarádem.

Tady je malá inspirace dokazující, že takový ležérní zdánlivě obyčejný šáteček mnohdy může udělat lepší službu než nové drahé šaty.

 

Snímek obrazovky 2024-01-01 v 18.46.48.png

Snímek obrazovky 2024-01-01 v 19.20.16.png
Ilustrační fotografie: Pexels, Ingimage, Unsplash

 

 

 

 

 

Inspirace pro ženy móda
Hodnocení:
(4.9 b. / 17 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.