Šátek. Malá věc, která dokáže dělat zázraky
FOTO: Pexels a Ingimage

Šátek. Malá věc, která dokáže dělat zázraky

27. 1. 2024

Některé stojí tisíce a jsou z pravého hedvábí, jiné se dají koupit za pár korun koupit na tržišti. Mohou být zářivě a bláznivě barevné stejně jako decentně nenápadné. Zpravidla ale poslouží stejně – ozvláštní oblečení a dámám vyššího věku rozhodně sluší.

Jsou ženy, které mají v šatníku pár základních kousků oblečení a hromady šátků. Výsledek? Vždy vypadají jinak, zajímavě, byť třeba nosí stále stejné sako, tričko, košili. Jen si umí uvázat šátek a mají jich hodně na výběr.

Není pochyb o tom, že šátek je kousek, který by neměl ve skříni chybět. Dá se totiž nosit nejen na krku, ale třeba také jen tak pro zábavu uvázaný na uchu kabelky. Dá se omotat kolem hlavy, když se nám zdá, že vlasy zrovna nejsou v nejlepší kondici. Dá se omotat pevně kolem krku a zavázat na malý uzlík stejně jako je možno jej jen tak ležérně přehodit přes ramena a nechat vlát ve větru. A těch vzorů, těch barev…. A co teprve, když žena získá pocit, že její krk už není to co býval. To se pak často šátek stane velmi dobrým kamarádem.

Tady je malá inspirace dokazující, že takový ležérní zdánlivě obyčejný šáteček mnohdy může udělat lepší službu než nové drahé šaty.

 

Snímek obrazovky 2024-01-01 v 18.46.48.png

Snímek obrazovky 2024-01-01 v 19.20.16.png
Ilustrační fotografie: Pexels, Ingimage, Unsplash

 

 

 

 

 

Inspirace pro ženy móda
Hodnocení:
(4.9 b. / 17 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Lenka Kočandrlová
Nikdy.
Zdenka Jírová
Mám plno různých šál i šátků a ráda je nosím.
Blanka Lazarová
Nadpis to dostatečně vystihuje. :-)
Jiří Dostal
:-) :-) Praktický rozmar Isadory Duncanové... :-) :-)
Hana Řezáčová
Krása! Já mám ráda šály, šálky, šáličky, šátky nějak neumím vázat, ale nevadí, výsledek je stejný - hezky doplní oblečení ...
Jarmila Komberec Jakubcová
Ráda používám různé šátky jako doplněk. Nejvíc se mi líbí poslední modelka v šedém kostýmku a starorůžovým šátkem.
Jana Kollinová
Modelky na fotografiích jsou nádherné samy o sobě a šátek je jen komerčně podmíněným doplňkem, což šátku neubírá jeho kouzlo chtěného. Měla jsem období, kdy šála vhodné barevné kombinace oživila můj profesní dres kód. Na šátek mám krátký krk a šátek připomíná spíše chomout.
Josef Borecký
Ano sluší jim to. :)
Marie Macková
Bez šátku ani ránu. Mně se líbily i šátky obyčejně uvázané na hlavách venkovských (ale občas i městských) babiček.
Marie Ženatová
Ano, musím to potvrdit, že šátky dokáží zázraky - mám jich hodně a dokáži je také zajímavě vázat. Byla jsem v Olomouci na podzimní Flóře a tam mne oslovily dvě mladší ženy - jestli bych jim nemohla ukázat, jak váži šátek - ráda jsem jim to ukázala a ještě mnoho jiných dalších variant. Byly tomu velmi rády ♥

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.