Fotogalerie: Vycházka

Fotogalerie: Vycházka

11. 12. 2014

Na turistické vycházky chodím většinou s vnukem. Výlety si naplánujeme na celý den, nespěcháme, kde se nám líbí posedíme a kocháme se krásnou přírodou.

Jeli jsme autobusem do Karlovy Studánky a potom ještě "kyvadlem" (bus KS-Ovčárna a zpět) na Ovčárnu. Dál už jsme šli pěšky až na Skřítek, odtud autobusem do Šumperka a odtud vlakem domů.

fotogalerie
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zdenka Žichovská
Děvčata přijeďte, pokud budete mít zájem, ráda vám budu dělat průvodce.
Eva Mužíková
Jedna z mála krajin, kterou jsem poznala. Byli jsme tam na několikadenní návštěvě ve Výchovném ústavu Na Pradědu jsme se bohužel s kolegyní ztratily.... Krásné fotky
Olga Štolbová
Pro mě též neznámý kraj, děvčata, jestli budete domlouvat výlet, hlásím se do party, také bych to tam ráda poznala.
Alena Vávrová
Já to mám do K. Studánky také daleko, ale už podruhé jsem to jela 2 dálkovými autobusy přes HK do Jeseníka, dojezd linkovým busem. Zpět taktéž - přes Olomouc a HK.
Marie Magdalena Klosová
Zuzko,Jeseníky stojí za tu cestu! Je tam fakt krásně,ať si vybereš,co si vybereš.
Dana Kolářová
Krásné!
Marie Novotná
Zuzko,už se tam také chystám,ale ty bys to měla z Prahy jednodušší.Z Florence jede autobus přímo-236 km a nebo vlakem a jednou přestup-270km.A jak znám Zdenu,tak by určitě ráda dělala průvodce.
Zuzana Pivcová
Pro mě je to kraj zcela neznámý, avšak už od pohledu velmi lákavý. Jenže, jak se tam nějak šikovně dostat? Zatím, jak to vypadá, jen při prohlídce krásných obrázků, stejně sympatických jako u Marušky.
Jana Šenbergerová
Zdeni, virtuální turistika se mi moc líbí - nebolí nohy. Hezky jsem se s tebou prošla. Přesto dávám přednost té skutečné.
Zdenka Žichovská
Doplněk k neznámé květince, zkopírováno z internetu:[17:27:20] Žichovská Zdenka: Hvozdík pyšný zahrnuje dva poddruhy – hvozdík pyšný pravý (Dianthus superbus subsp. superbus), který roste také na Šumavě (i v ASMOP), a hvozdík pyšný alpínský (Dianthus superbus subsp. alpestris), který je méně častý, rozšířený zejména v subalpínském stupni Sudet – v Hrubém Jeseníku a Krkonoších. Aby to ale nebylo až tak jednoduché, oba poddruhy, které se od sebe odlišují např. tloušťkou lodyhy, bohatostí květenství, velikostí tobolek apod., vytvářejí i přechodné formy.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...