Hraška - snadné obalování

Hraška - snadné obalování

2. 3. 2015
Hrašku kupuji v prodejně se zdravou výživou. Mají hrubší směs na obalování, která je ovšem ochucená. Jemnější bez ochucení je určena na zahušťování, ale zase si ji můžeme ochutit podle svého. Používám nejčastěji provensálské koření ze zahrádky, někdy i petržel a pažitku, česnek..

Obalovat lze maso i zeleninu. Výborné jsou cukety. Smažím na olivovém oleji, z obalu se udělá  křupavá krustička.

Hrašku nasypeme do misky, vyválíme ve směsi řízky, kousky zeleniny, houby, a odložíme na prkénko .Do zbylé směsi přidáme přiměřeně studené vody, aby bylo husté těstíčko, které nestéká z obalovaných kousků. Vkládají se do rozpáleného tuku a smaží po obou stranách do zlatova.

Ze zbytku nespotřebované hrachové  kaše můžeme uvařit polévku nebo ji jen zahustit.
recepty
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Mužíková
Hani, tak jsem Hrašku dnes marně sháněla , asi budu muset opravdu zajít někam do zdravé výživy???
Marie Foltýnová
Hani,tak toto slovo hraška slyším poprvé.Já taková kuchta,co denně vařím a ejhle,zase něco nového,co neznám.Hned se po ní budu pídit a zkoušet.Díky
Hana Čadová
Dobrý den paní Hano, hrašku také kupuji a obalená cuketa v hrašce je výborná. Také prodávají sladkou na palačinky. Čadová

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.