Jarní fotopříběh: U vody

Jarní fotopříběh: U vody

27. 5. 2015

Hurá, tak máme zase jaro a já mohu opět za svým oblíbeným koníčkem - rybařením. Představuji svá oblíbená místa u vody: Velký rybník (Rybniště), rybník Světlík (Horní Podluží), Školní rybník (Rybniště) v Lužických horách, kde máme chalupu a Labe u Čelákovic, kde bydlíme. 

Rybníky, rybníčky, řeka, to je nekonečný živel, každý je specifický a každý je kouzelný. Jiná jsou u vody rána, denní proměnlivost a nádherné večery, a všechno to je ještě doplněno adrenalinem z lovu ryb. Já jsem asi musela být v minulém životě lovec, protože rybaření pokládám jako jeden z mých nejoblíbenějších koníčků (také fotím a maluji).

Na fotkách představuji jen zlomky zmiňované nádherné přírodní scenérie od vody, doplněné úlovky a taky malým obrázkem vlastní tvorby. Je to fotopříběh, který se může opakovat na jaře, v létě i na podzim...

Petrův zdar!   

 

Fotografujete rádi? Zúčastněte se naší fotosoutěže s názvem Jarní fotopříběh. Pošlete sérii fotografií doprovázenou textem a vyhrajte tablet Lenovo! Více informací o soutěži najdete zde.
Jarní fotopříběh
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Lidmila Nejedlá
Lidé od vody bývají, klidní, rozvážní, trpěliví a zdraví. A když přidám to malování, musíte být skvělý člověk. Tak ať se Vám lov i chvíle s paletou daří.
Dana Kolářová
Zajímavý námět na jarní foto příběh. Ticho, klid a pohoda z něj čiší.
Alena Vávrová
Rybaříte a chalupaříte v pěkném kraji. Na Velký rybník koukávám z h. Jedlové. Ryby mám moc ráda a jako holka jsem chodila na ryby na řeku Dědinu s dědečkem. Nebylo mi zatěžko vstát s ním o čtvrté ráno. Ráda jsem také pozorovala rybáře kdysi na Máchově jezeře. Již mnoho let zde rybář. revír není, ale ta možnost je v okolí.
Jana Šenbergerová
Rybářky u rybníka nepotkáváme, možná proto mi rybaření připadá jako neobvyklý koníček pro ženu. I když je to vlastně dost s podivem, protože si myslím, že ženy jsou trpělivější než muži. Ryby nechytám, ale chutnají mi. Přeji vám krásné chvíle u rybářských vod, při focení i malování.
Hana Rypáčková
Přičuchla jsem k rybaření jen v práci s rybářskými kroužky.Jejich tábory byly klidné, děti tiché,zaměřené na splávky s touhou nachytat co největší a nejvzácnější úlovky.....Mám ráda candáta a štiku. Nádherný obrázek pstruha duhového.Umíš.
Olga Štolbová
Ještě jsem chtěla napsat, obrázek moc pěkný, fotky také, takže Petrův zdar a díky...*****
Olga Štolbová
Jarmilo, krása, volám s Tebou hurá. Rána a večery u vody skoro závidím, ale lovec nejsem, ty krásné ryby bych raději nechala v jejich domově.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...