V hlavní roli zralá krása

V hlavní roli zralá krása

16. 9. 2015

Další potlesk, další úspěch. Takto jednoduše by se dala shrnout módní přehlídka zralých modelek, kterou náš magazín uspořádal v rámci svého projektu i60 Senior Fashion.

Tentokrát se modelky předvedly v krásném prostředí Písecké brány, a to v rámci programu Babí léto v pohybu, organizovaném společností Porte. Byla to již naše sedmá seniorská módní přehlídka a dámy si ji opět náležitě užily.

Paní Marie Gibková, Miroslava Jachimová, Pavla Zajíčková, Marie Knotková, Naďa Valková, Anna Chalupová, Eva Riedel a Blanka Fišerová se sešly na Písecké bráně již po jedenácté hodině a hned začal „kolotoč“ příprav – líčení zajistily skvělé kosmetičky firmy be Chic, o účesy se postarala šikovná děvčata ze Středního odborného učiliště kadeřnického Praha 8 – Karlín.

Pak už se dámy oděly do modelů z obchodu Circle Vantage Boutique, kde si vybraly originální tvorbu Renaty Retrové-Brierley. Vybrané outfity byly ve stylu second hand s heslem „co je hezké, nemusí být drahé“.

Blíží se šestnáctá hodina odpolední, sál Písecké brány se naplňuje, v hledišti samozřejmě nechybějí fanynky portálu i60, napětí v šatně modelek vzrůstá. Po úvodních slovech pořadatelů si bere do ruky mikrofon Elen Zajíčková, stylistka a průvodkyně módní přehlídky. Je odstartováno, módní přehlídka začíná, fotoaparáty cvakají, kamery se točí…

O obrazovou dokumentaci se opět postarala paní Miluše Převrátilová (více fotografií zveřejníme v následujících dnech) a videozáznam připraví naše dvorní kameramanka, paní Danuše Kubátová.

A jak se akce líbila samotným modelkám? Za všechny shrnuje své pocity paní Eva Riedel:

"Musím říct, že jsem byla při předvádění prvního modelu docela nervozní, při druhém už to bylo fajn, a asi by se to mohlo stát, aspoň u mě, nyní i návykové. Ani jsem nemohla večer ze všech těch dojmů usnout, protože si člověk vybavuje vše až zpětně, v tu chvíli to bylo vše jako ve snu a ani se nedalo vše vnímat. Zkrátka byl to báječný den a děkuji za poskytnutí takové příležitosti."

A tady je náš další program přehlídek do konce roku: 2. října (Liberec – OC Forum), 20. října (Zlín – Klub 204), 24. října (Praha – OC Letňany) a konečně 12. listopadu (Praha – Na Marjánce).

Zařazujeme dodatečně fotoprezentaci, kterou připravila paní Hana Rypáčková:

i60.cz móda Modelky
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Tollarová
Senzace, musela to být opravdu krásná akce a je mi líto, že jsem se jí nemohla zúčastnit. Modelky byly ve svých modelech šik a fandící šik fanynek z i60 je důkazem pospolitosti a toho, že tahle země fakt není jen pro mladý!
Květoslava HOUDKOVÁ
Kvůli poruše mého seniora Filipa mohu teprve až dnes pochválit módní přehlídku v Písecké bráně, překvapila mne i hojná účast diváků. Až se vrátím z týdenního pobytu ve Lhotce u Telče a taky 2 denního výletu za manekýnkami do Liberce, obětují kousek důchodu a půjdu prohrabat Sekáče. Bývalou "modes robes" jsem už odnesla do kontejneru a tak se včas zásobím před zimou.
Elen Zajíčková
Milé dámy! jsem šťastná, že se modely i modelky líbily. A že místo outfitů modních řetězců oblékly nadčasové kousky z roztomilého vantage butiku. To bylo moje velké přání už dlouhou dobu. To, že jsme se mohly navíc " doslova pomazlit" se šátky, které jen tak po Praze nevidíme, byl další bonus. Modely byly noblesní a důstojné dam v našem věku. Butik je ale malý a má jednotlivé kousky v omezených velikostech, proto se možná zdá, že jsme propagovaly jen dámy štíhlé. Bylo to i proto, že originální tvorba majitelky butiku, kterou jsme téz představily byla v omezených velikostech. Ano , všechny dámy byly šik, ale rozmezí vellikostí nebylo až tak malé. ( až do č. 44!.Samozřejmě v butiku lze najít i velikosti větší. Tak dámy, navštivte butik Circle ve Vlašské 13 na Malé Straně. Je to pár kroků od Nerudovky, otevřeno i soboty, neděle odpoledne do 19 hodin.Třeba něco objevíte, tak jako naše modelka z Pellleho vily paní Zdeňka Podlahová. Přišla se podívat, když jsme zkoušely, přidala se k nám a nakonec zakoupila sako, které jí moc sluší. A nemá velkost S, ani M. Takže je potřeba přijít a vyzkoušet. Tak jak o tom píši v nedávno uveřejněném článku " Sercond hand není sprosté slovo".
Hana Šorejsová
Myslím, že většina zralých modelek měla velikost XL, jsou vysoké a moc jim to slušelo. Nejvíce Eva Riedel, měla perfektní líčení a vybrali ji skvělé modely ! Ale slušelo to všem.
Alena Várošová
Připojuji se a konstatuji všem vám to náramně slušelo.Díky za video Hance Rypáčkové,skvělé. Proč, by nemohla být přehlídka větších velikostí jak píše Zuzana,určitě i ženy větších velikostí se chtějí slušivě a elegantně oblékat. i po šedesátce.
Eva Mužíková
Také mne uchvátily předváděné modely. Moc vám to děvčata slušelo.
Marie Seitlová
Moc pěkné, jen škoda, že bydlím tak daleko od Prahy. Do Zlína se ale chystám.
Alena Vávrová
Pěkné, pěkné, pěkné a palec nahoru pro všechny zúčastněné!
Eva Balúchová
Omluva pana Horáčka se příjmá.Tak snad příště .
Dana Kolářová
Zuzano, dávám Ti za pravdu…

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...