V hlavní roli zralá krása

V hlavní roli zralá krása

16. 9. 2015

Další potlesk, další úspěch. Takto jednoduše by se dala shrnout módní přehlídka zralých modelek, kterou náš magazín uspořádal v rámci svého projektu i60 Senior Fashion.

Tentokrát se modelky předvedly v krásném prostředí Písecké brány, a to v rámci programu Babí léto v pohybu, organizovaném společností Porte. Byla to již naše sedmá seniorská módní přehlídka a dámy si ji opět náležitě užily.

Paní Marie Gibková, Miroslava Jachimová, Pavla Zajíčková, Marie Knotková, Naďa Valková, Anna Chalupová, Eva Riedel a Blanka Fišerová se sešly na Písecké bráně již po jedenácté hodině a hned začal „kolotoč“ příprav – líčení zajistily skvělé kosmetičky firmy be Chic, o účesy se postarala šikovná děvčata ze Středního odborného učiliště kadeřnického Praha 8 – Karlín.

Pak už se dámy oděly do modelů z obchodu Circle Vantage Boutique, kde si vybraly originální tvorbu Renaty Retrové-Brierley. Vybrané outfity byly ve stylu second hand s heslem „co je hezké, nemusí být drahé“.

Blíží se šestnáctá hodina odpolední, sál Písecké brány se naplňuje, v hledišti samozřejmě nechybějí fanynky portálu i60, napětí v šatně modelek vzrůstá. Po úvodních slovech pořadatelů si bere do ruky mikrofon Elen Zajíčková, stylistka a průvodkyně módní přehlídky. Je odstartováno, módní přehlídka začíná, fotoaparáty cvakají, kamery se točí…

O obrazovou dokumentaci se opět postarala paní Miluše Převrátilová (více fotografií zveřejníme v následujících dnech) a videozáznam připraví naše dvorní kameramanka, paní Danuše Kubátová.

A jak se akce líbila samotným modelkám? Za všechny shrnuje své pocity paní Eva Riedel:

"Musím říct, že jsem byla při předvádění prvního modelu docela nervozní, při druhém už to bylo fajn, a asi by se to mohlo stát, aspoň u mě, nyní i návykové. Ani jsem nemohla večer ze všech těch dojmů usnout, protože si člověk vybavuje vše až zpětně, v tu chvíli to bylo vše jako ve snu a ani se nedalo vše vnímat. Zkrátka byl to báječný den a děkuji za poskytnutí takové příležitosti."

A tady je náš další program přehlídek do konce roku: 2. října (Liberec – OC Forum), 20. října (Zlín – Klub 204), 24. října (Praha – OC Letňany) a konečně 12. listopadu (Praha – Na Marjánce).

Zařazujeme dodatečně fotoprezentaci, kterou připravila paní Hana Rypáčková:

i60.cz móda Modelky
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dagmar Bartušková
Video se povedlo. Další fota z kavárny jsou umístěna na profilu Radka Cakla v Galerii, pod názvem Písecká brána.
Helenka Vambleki
Úžasné...a pokud se bude předvádět i XXL - tak jdu do toho s vámi :-)
Redakce i60
Paní Hanko, díky, video jsme umístili do článku.
Hana Rypáčková
Nepomyslila jsem si, když jsem téměř před rokem podpořila Evku jako modelku, že se mi na tomto portále bude tak líbit.Já, které jsem připustila, že po šedesátce začnu o sebe dbát,ale nestihla to, možná po sedmdesátce opravdu začnu.Moc se mi mezi vámi líbí.A mám parfém od Lidmily, moc děkuji, voním všem okolo. A ze setkání video: https://youtu.be/1HeTTC8Rufg
Jana Šenbergerová
Tak by to mělo být, vždyť nejen názorů, ale i velikostí jsme různých. :-)
Lidmila Nejedlá
V Písecké bráně se nám líbilo. Opět zdařilá akce a milí lidé. Jen jsme pořád vybíhaly z brány a vyhlížely pana Horáčka, který slíbil účast. Evička lituje ještě dnes. Maruška uronila i slzu. Zuzko, dáváme Ti zapravdu. Já, Eva B. a Maruška F.
Hana Lancová
A ozvu se já. :-))) Při přehlídce ve Zlíně to máme v plánu. Velikosti budou rozličné.
Zuzana Pivcová
Byla to velmi pěkná přehlídka ve velmi vkusném prostředí. A teď se budu těšit, že jednou možná zhlédnu módní přehlídku i pro ženy větších a asi i častějších velikostí, která bude mít třeba název "Lady XL". Při které nebude muset žádná návštěvnice přehlídky samé ani portálu i60 vzdychnout a říct: Ano, je to hezké, ale pro mě to není. Troufnou si na to agentura, módní návrháři i modelky? Předpokládám, že se tu ozvou oponentky, ale třeba mi dá někdo za pravdu.
Libor Farský
Je to úžasné, už se těším na další ukázky.
Dagmar Bartušková
Přehlídka se povedla, líbily se mi jak modelky, tak i modely. Skvělá atmosféra.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.