Dovolená, na které se vám bude líbit: aktivní i relaxační pobyty v Česku
Ilustrační foto: pobytyvcesku.cz

Dovolená, na které se vám bude líbit: aktivní i relaxační pobyty v Česku

3. 2. 2016

Chcete to být pro změnu vy, kdo vašim příbuzným a známým bude vyprávět o dobrodružstvích z dovolené? Nemusíte jezdit nikam daleko, tuzemsko je pro vás ideální volbou.

Zajímavá zákoutí naší země vám poskytnou místo pro aktivní odpočinek i relaxaci v srdci čisté přírody. K tomu vám dopomohou i služby a prostředí vašeho ubytování, pečlivě vybrané pro seniorské pobyty. 

Výběr dovolené bez starostí 

Abyste nemuseli dlouho hledat, můžete nechat výběr nejvhodnější dovolené na odbornících. Pobyty v Česku.cz se zaměřují jen na tuzemsko, což vám zaručuje precizně připravenou nabídku i v kategorii pobytů pro seniory 55+. Kromě zajímavých cen obsahují balíčky příjemné ubytování doplněné o různé výhody, jako jsou návštěvy wellness center, masáže nebo třeba vstup na zážitkový golf. 

Při prohlížení stránek Pobytů v Česku vám rádi poradí prostřednictvím online chatu. A nebo si nechte zavolat. Stačí, když ve formuláři zanecháte své číslo. 

I chvilková změna prostředí se počítá 

Dobře se zabavíte i na kratších dovolených, třeba na víkendových pobytech pro seniory. Nemusíte na dlouho opustit svůj domov a zároveň načerpáte energii z nových zážitků. Už jste někdy spali na zámku? S All inclusive wellness balíčkem na Zámku Kamenný dvůr si vychutnáte opravdu královský servis. 

Jeďte na dovolenou kamkoli v jakémkoli ročním období 

Pěknou dovolenou strávíte nejen v létě. Podzim přináší sklizeň vína, kdy vinaři otevírají veřejnosti i své sklepy. S Balíčkem senior se ubytujete ve Znojmě přímo v centru dění. Není nic lepšího, než si po návratu ze zimní procházky nebo sportování prohřát tělo v privátní infra sauně. Tento zážitek a další blahodárné procedury vám umožní Balíček nejen pro seniory v Lednici. Na návštěvníky čeká i „ohřátí v Lednici“, kdy jsou pro vás v celém městě připraveny gastronomické akce, prohlídky místního zámku i jeho palmového skleníku nebo okružní plavby zámeckým areálem se svařákem. Probouzející se jaro přímo vybízí k osvěžení se na čerstvém vzduchu. Aktivní pobytový balíček pro seniory v Chlumci nad Cidlinou vám mimo jiné zajišťuje zapůjčení nordic walkingových holí zdarma.

Více na: www.pobytyvcesku.cz

cestování Česko dovolená
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
František Klapal
No, já osobně moc nejsem na lenošení někde v hotelu. Mám mnohem raději nějaké dobrodružství. Právě se ženou jsme teď nedávno přemýšleli nad tím, že bychom si v létě mohli pronajmout nějaký obytný vůz třeba od https://www.karavany-strakonice.cz/ a projet s ním celé Česko. Myslím si, že to by mohla být hodně zajímavá dovolená.
Valerie Polášková
To nevypadá vůbec špatně. :-) Díky za inspiraci. Já sama se letos po nějakém takovém pobytu v ČR koukám, protože do zahraničí se mi letos nechce. Docela ale i přemýšlím nad tím, že bych možná zkusila nějaký kemp. Jen teda vybavení na kempování bohužel zatím nemám, ale to se dá sehnat třeba z https://armik.cz/
Lidmila Nejedlá
Pravda, je tolik možností různých rekreací, že si člověk může vybírat
Dana Kolářová
Děkuji za zajímavé tipy na relax.
Eva Balúchová
Už hodinu brouzdám při výběru dovolené.Líbí se mi akce Dámská jízda,tak kdyby se někdo chtěl přidat...
Jarmila Komberec Jakubcová
Když mám "vybité baterky" koupím si na dva či tři dny wellnessový pobyt někde v lázních nebo v hezké přírodě. Je dobře že se nyní také myslí na nás dříve narozené a výběr je poměrně široký. Dík za typ, určitě ho využiji.
petr stejskal
Tak tohle je bezva typ. Typ na pohodu. Určitě si něco z toho vyberu. Je tu dost lákavých míst.
Lenka Hudečková
U nás má vyhledávání pobytů na starosti Jiřík, já pak jen spolurozhoduji, zda tam ANO či NE..., tak to nechám na něm, ale díky :-)
Jana Šenbergerová
Kdo chce, vždycky si něco najde. A toto je jedna z dobrých příležitostí. Lednice je velmi lákavá, ale nejen ona. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...