Babka: Film Danuše Kubátové podle scénáře Aleny Várošové
Alena Várošová ve filmu Babka

Babka: Film Danuše Kubátové podle scénáře Aleny Várošové

5. 9. 2016

Před prázdninami měli čtenáři portálu i60 v jedné z našich soutěží za úkol napsat scénář pro krátký film s tím, že si pak autoři vítězných scénařů budou moci ve filmu také zahrát.

Režisérka Danuše Kubátová vybrala ze soutěžních příspěvků dva  scénáře: Výtah a Babka. Druhý z nich, scénář paní Aleny Várošové je již natočen a vy se nyní můžete podívat na výsledek. Tady je:

 

 

Soutěž - scénář
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4.9 b. / 16 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dana Onderková
Alenko, Tvoje video se mi moc líbí a když se nad tím zamyslím,tak je i pravdivé a spousta žen nad 60 let,tak opravdu žije.Jen tak dál a moc Ti držím palce.
Eva Balúchová
Vrátila jsem se dnes z dovolené a koukám,že už je tady film podle vtvého scénáře.Chválím tebe i Danku,jenom jsem nepochopila ty diskuzní příspěvky.Kdo a co ti závidí???
Hana Šimková
Jenom se ještě ohradím. Já nejsem ubohá váhající babka a priority mám trošku jiné. Vaše rada se mě netýká.To víte každá jsme jiná a jdeme opravdu jinou cestou. Vám ale přeji ve Vašem počínání opravdu ze srdce úspěch.
Hana Šimková
Nevím, kdo se chce o paní Aleně vyjadřovat do nekonečna a já to tedy ukončím za sebe a možná i za někoho jiného. Ano Aleno jste hezká a šikovná a já a asi i všichni ostatní Vám nic nezávidíme. Stačí Vám to ?
Hana Šimková
Přidávám se k Zuzance a také tu nevidím nikoho závistivého. Když to tak tvrdíš Jitko, tak jmenuj, nebo to zůstane na všech a to by ti nezávistiví, byli určitě neradi.
Jitka Valachovičová
Alenko mně se to celé líbí a ty "závistivé komentáře" bych pustila k vodě, moje babička by na to řekla : " Ne ní na světě člověk ten, aby se zavděčil lidem všem"....vše je úhel pohledu♥
Jitka Chodorová
Zuzko, jsi velmi inteligentní a tvůrčí žena, copak ty nepoznáš závistivého člověka? Já nebudu jmenovat , to na mě nemůžeš chtít, ale jsou i tady takoví lidé, kteří jiným nepřejí. Ty jsi poctivý člověk, ale všichni nejsou takoví, jaká jsi ty. Promiň, ale je to tak.
Zuzana Pivcová
Mně se ale, Jituš, nezdá, že by tu byl někdo, kdo Aleně ze závisti nepřeje úspěch. Z čeho tak usuzuješ?
Jitka Chodorová
Alenko, jsi opravdu krásná žena, moc se ti povedlo zahrát "Babku", jak před proměnou, tak po ní. Máš velké nadání se prezentovat nejen na molu, ale i ve filmu , a v módě vůbec. Jen mě mrzí, že ti někteří závistivci nepřejí úspěch, ale to už se mezi lidmi stává, že někdo neunese, když druhý rozdává radost, a ty jsi opravdu úspěšná žena. Moc ti to přeji, jen se nenech zahnat do kouta. Přeji další úspěchy jak v tvé tvorbě, ale i na molu.
Jarmila Komberec Jakubcová
Alenko já gratuluji, jsi nejen krásná ale také velmi inteligentní žena a aktivní. Protože působíš sebevědomě můžeš být i trnem v oku jiným. Závist je strašná vlastnost a tou ty rozhodně netrpíš.Já ti přeji hodně úspěchů a bud stále taková milá, přívětivá kamarádka jakou jsem tě poznala. velmi si tvého přátelství vážím a dávám 5 hvězdiček.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...