Modelky magazínu i60 opět
zazářily na módní přehlídce

Modelky magazínu i60 opět
zazářily na módní přehlídce

28. 5. 2014

Naše zralé modelky projektu i60 Senior Fashion mají za sebou další důležitý krok. Dvacet vybraných dam předvedlo v úterý 27. května v 17.30 v pražském Centru Černý most šaty, které připravily stylistky tohoto nákupního centra. A nutno podotknout, že se po úspěšné premiéře na Výstavišti v Letňanech i tato akce náramně vydařila.

Modelky předváděly kostýmy hned ve čtyřech tématických kategoriích, originální módní show moderoval v ležérním rytmu Honza Musil za doprovodu módní poradkyně a stylistky Táni Havlíčkové. "Jsem ráda, že konečně díky i60 dostávají příležitost také zralé ženy, na které výrobci a obchodníci zatím moc nemyslí," řekla Táňa Havlíčková. Odměnou účinkujícím i pořadatelům byl velký ohlas přítomných diváků.

Jak již bylo řečeno, modely předvedlo hned dvacet čtenářek magazínu i60. Konkrétně to byly paní Eva Balúchová, Hana Gregorová, Livie Klenová, Marie Magdalena Klosová, Danuše Kubátová, Irena Lemberková, Jana Mesarčová, Radka Navrátilová, Vlasta Opitzová, Jarmila Ponikelská, Dagmar Pravečková, Daniela Radková, Inka Ratajová, Olga Richterová, Vlasta Řeháčková, Hana Šorejsová, Jana Tilsley, Alena Tollarová, Zdeňka Vítková a Eva Znamenáčková. A tipnete si, kolik bylo té nejstarší? Můžeme to prozradit, Irena Lemberková svých dvaaosmdesát let nijak neskrývala.

Dámy předváděly pět módních značek, které mají v centru Černý Most své obchody a poskytly našim vybraným modelkám příslušné modely - pro volný čas i sport.

"Moc se mi akce líbila, včetně příprav. Stylistky, kadeřnice i vizážistky byly skvělé," nechala se slyšet například Zdeňka Vítková. "Užily jsme si to a doufám, že to nebyla poslední společná akce," řekla po přehlídce mimo jiné Marie Magdalena Klosová, která přijela do pražského Centra Černý Most až z Ostravy.

Více informací, fotografie i videa z této akce právě zpracováváme a přineseme vám je v nejbližší době.

 

První kolekci fotografií najdete zde.

Modelky
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jaroslava Lutovská
Chtela bych navrhnout soutěž v predvadeni v plavkach. Mnoho zen na to ma i v tomto veku. Mnozstvi modelek se zmensi a bude to zajimave.
Alena Tollarová
Tak jsem se dneska shodou okolností ocitla na "místě činu". A využila jsem výprodejové akce v Camaie a koupila si outfit, který jsem předváděla, s potěšující 50% slevou ... teď v něm budu brázdit ulice, už se těším.
Marie Magdalena Klosová
Věřte nevěřte,normálně slzím,holky! Jsou to tak krásná a upřímná vyznání,že se tají dech.Teprve teď se to "celé"dává dohromady,jak to bylo úžasné a príma a nezapomenutelné. Díky tomu,že měl Někdo ten nápad,díky naší odvaze,díky všem,kteří nám pomohli překonat rozpaky jsme prožily a užily si jeden z kouzelných dnů.Díky.
Radka Navrátilová
Zdravím ze Zlína všechny mé milé spolumodelky :-) Vše už bylo řečeno i napsáno , a já se k názorům ráda přidávám...bezva setkání s prima lidičkama ...velké obohacení pro nás všechny... bylo to zkrátka milé pohlazení po duši...bylo mně potěšením pozorovat ty úúúžasné proměny díky profesionalitě všech odborníků...nechaly jsme se rádi opečovávat a hýčkat...DÍKY vám-milá redakce i.60 jsme si přípravy i samotnou přehlídku užily. Velké poděkování patří i p. Táňi Havlíčkové a Honzovi Musilovi...díky nim, jsme získaly všechny odvahu na pódium vstoupit...Krásná je závěrečná fotografie , všem to mooooc sluší..( já tam sice chybím , jak už všechny víte , ujel by mi vlak )...příště už vás v tom samotné nenechám a ráda se přidám !!! ...protože věřím , že zase někdy příště , si to na mole i mimo něj - spolu užijem !
Zuzana Pivcová
Je hezké, že tak spontánně reagujete navzájem. Potvrzujete podobně jako před časem my, jaký měla akce smysl a cíl. Moc se mi tu hodinku s vámi na Černém Mostě líbilo.
Irena Suchomelová
Ahoj "Holky" byla jsem se včera podívat na přehlídce na Černém mostě. Byly jste všechny krásné, přirozené a okouzlující. Moc jsem se pobavila, prostě super. Děkuji orgaanizátorům za krásnou podívanou.
Eva Balúchová
Jsem moc ráda,že jsem se mohla přehlídky zúčastnit .Nikdy jsem se podobné akce nezúčastnila,tak není divu,že jsem měla obavy.Ale děvčata stylistky a ostatní modelky byly tak fajn,že jsem si přehlídky opravdu užila. Jsem ráda,že jsem poznala tolik nových kamarádek a doufám,že se zase někde sejdeme.
Dagmar Pravečková
Nápad a organizaci všichni již mnohokrát pochválili. A já se připojuji. Děkuji všem, kdo vytvořili nezapomenutelný zážitek a báječnou atmosféru. V zákulisí, u kafíčka i na molu jsme dokázaly, že skutečná KRÁSA NEsouvisí s věkem, ale s životním postojem. Použiji oslovení, které nám Černém Mostě několikrát libě zazvonilo v uších: „Holky, děkuji.“ Děkuji za inspiraci, za motivaci a samozřejmě i60 za pozvání. Zase někdy někde…
Jana Mesarčová
Dobrý podvečer všem ....už jsem trošku ten včerejší skvělý a nezapomenutelný zážitek strávila, nicméně, stále jsem užaslá z té atmosféry, krásy a hrdosti, že jsme krásné ČEŠKY/MORAVAČKY. Akce je pro mne další inspirací na sobě pracovat a zviditelňovat svou jedinečnou a komplexní krásu. Všechny jste byly nádherné, každá z vás mi něco předalas. Děkuji.
Zdeňka Vítková
Úžasné dva dny, plné emocí, koukám na fotky stále dokola a těším se na video, což bude ještě větší zážitek, podívat se na vše v klidu a z jiného pohledu.Organizačně vše klaplo, byla legrace a já jsem tam váženě žádné seniorky neviděla. Vy ano?

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.