Videosoutěž i60.cz: 
Mé malé ohlédnutí

Videosoutěž i60.cz:
Mé malé ohlédnutí

1. 10. 2014

Vášně a emoce opadly a život poplyne dál, jak klidná řeka českými luhy a háji. Ale pozor! Jen do další soutěže. Pak všeznalé bojovnice vytáhnou do boje za svoje, jedině pravé, pravdy. Proto bych se i přiklonil k názoru, který zazněl v diskuzi, aby cenami za vítězství v soutěžích byly CD, knihy a další předměty pro potěchu ducha, případně i těla (poukazy na kosmetiku od partnerů i60.cz) přiměřených finančních hodnot. Ale u českého národa – kdo ví?! Rozhodně ale naše i60.cz nemusí mít obavy, že snížením hodnot výher přijde o své přispěvatele.

Osobně se mi líbila všechna videa a oceňuji každého jednotlivce, který něco umí, má odvahu jít s kůží na trh a předvést se ostatním. Jen jsem v rozpacích nad dvěma videi, která, ač poslány do soutěže jednotlivcem, jsou evidentně vytvořeny kolektivem organizovaného filmového klubu a ani soutěžící v nich nepředvádí svou dovednost. Ale to už je věcí vyhlašovatele soutěže a hodnotitelské komise (redakce).

Protože už hlasování skončilo a nemohu tudíž nikoho ovlivnit, na závěr si dovolím ještě poznámku, tuším ke dvěma diskusním příspěvkům k mým Sýkorkám z grilu. Když chci veřejně tvrdit, že něco je, nebo není video, měl bych si být opravdu svým tvrzením jistý, jinak je to nefér ovlivňování názoru druhých.

Proto na upřesnění:

Video (z latiny, vidět) je technologie pro zachycování, zaznamenávání, přehrávání, přenos a obnovu pohyblivých obrázků používající elektronické signály nebo digitální média.

Pojem video společně označuje digitální (MPEGDigital BetacamD3DV) a analogové (VHSBetacamQuadruplex) způsoby ukládání obrazových záznamů.

Prezentací rozumíme: výklad, ukázku něčeho, nebo produkt vytvořený v počítačovém prezentačním programu (např. MS PowerPoint). Tento produkt bývá provázen vloženým textem nebo výkladem prezentujícího, který má obvykle možnost ovlivňovat dobu ukázky jednotlivých prezentovaných obrazů a přizpůsobit tak ukázku délce mluveného projevu.

Tyto definice jsou zřejmě redakci známé, proto Sýkorky z grilu do soutěže přijala.

Na závěr přeji všem registrovaným odvahu, s přiměřenou dávkou drzosti a dravosti, (ti mladí ji mají někdy nadbytek, tak jim chybět nebude) a ukázat, co všechno z mladých let znají, nebo se ve zralém věku naučili. A těm náhodným neregistrovaným návštěvníkům stránek i60.cz? Aby se taky zaregistrovali a přispěli svými příspěvky k bohatosti tohoto projektu. 

soutěž
Autor: Radovan Cakl
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Rypáčková
Trochu si tu čtu upoutána / ne tématem, ale na lůžko/Hledám galerii /vlastních/ fotek a videí/ či presentací/ tak činorodých lidiček a zabloudila jsem sem.Myslím si, že soutěžit o tak drahé ceny a ne z pouhé radosti je neuvážené.Nestačily by hojnější přehlídky?Ukázat ostatním a nechat se poučit. Ale třeba to tu někde najdu.Pro nás starší je to trochu obtížné Jen čtení je snadné.S tím zvětšováním písma.
Jaroslava Handlová
Takové ohlédnutí může být prospěšnou analýzou pro každého jedince. Radovane, Váš příspěvek byl nápaditý a ohlédnutí užitečné. Myslím si, že každý soutěžící by měl jít do podobných soutěží s vědomím, že ne vždy vyhraje, ale že chce pobavit a potěšit. O to zde snad jde především. Maruško, ty vůbec nelituj svého přihlášení do soutěže. Byla jsi jednou z prvních vlaštovek a Tvůj příspěvek byl zábavný. Toč dál, umíš být ve středu veselých událostí - nevzdávej to ani Ty, ani nikdo z Vás, kdo tvoříte cokoli s radostí pro druhé. TAK VZHŮRU, S ELÁNEM A ČESTNĚ DO DALŠÍCH SOUTĚŽÍ.
Jana Šenbergerová
Ohlédnout se můžeme, jít dál musíme. Ať jsou všechna naše ohlédnutí hezká a cesty kupředu přínosné.
Anna Vrbovská
Vystihl jste to přesně. pane Cakle. Mimochodem, vaše sýkorky byly moc milé. Ale ještě milejší je toto vaše ohlédnutí.
Miroslav Štorch
Také jsem se nestačil divit, jak některé dámy, které nic nevytvořily a nenatočily šmahem hodnotily. Toto je video a tamto je jen prezentace. Poněkud zjednodušený pohled na svět. Připadalo mi to jako nečestný předvolební boj - pošpinit protistranu a vyzdvihnout spřízněné soutěžící. Bez objektivity a někdy i bez znalosti jak video zpracovat. Ale nikdo nejsme dokonalý - jak zná název jednoho pořadu.
Radovan Cakl
Paní Novotná, nelitujte! Máte odvahu otevřít své nitro a dát nahlédnout do svých myšlenek v řadě zajímavých článků, tak proč ne video, které jste sama natočila. Držte se hesla: Šakalové vyjí, ale karavana jde dál.
Zuzana Pivcová
Pardon, ....oproštěný Od veškerých zlobných emocí.
Zuzana Pivcová
Máte mé sympatie, pane Cakle, za odborný výklad a především za projev na úrovni, oproštěný veškerých zlobných emocí.
Marie Novotná
Souhlasím a lituji,že jsem se zapojila do soutěže.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.