Listopadová vernisáž fotografií

Listopadová vernisáž fotografií

19. 11. 2014

Někdy se mi podaří záběry, které se mne potěší a občas se líbí i přátelům a známým. Protože z našich profilů na i60.cz zatím není možné upoutávat přímo na nové fotografie, tak si dovoluji přidat několik vlastních čerstvých fotografií z listopadu. Nejsou to třeba špičkové snímky, ale nemusím tak upozorňovat ostatní slovně, že mám nové snímky na profilu. Pokud se někomu nebudou líbit, tak klidně snesu konstruktivní kritiku od odborníků, abych své snímky vylepšil. Ať už změnou kompozice, kontrastu nebo jiným výřezem. Pochopitelně, když jdu s kůží na trh, tak s kritikou musím počítat.

Rozšíření možností zobrazení 

Jak už tady napsal pan Radovan - snímky na výšku nemohou být  na i60 ve snímcích dne, tak je můžeme alespoň zařadit na profil. Pro větší působivost snímků můžeme použít odkaz na jiné servery, kde uložíte i snímky nad 1000 pixelů. Často používám sweb.cz nebo rajce.net. Takové odkazy jsem už použil úspěšně třeba na chatu i60.cz, kde lze okamžitě i velké snímky vidět.


Snímky nikomu nevnucuji, ale jen nabízím k nahlédnutí :-) 

Stejně tak najdete mnoho otevřených skupin amatérských fotografů na facebooku např. s názvy- S foťákem u pasu, Amatérské fotografování ..

Existují i uzavřené skupiny, ale když se přihlásíte, tak Vás mohou přijmout. Nemusíme jezdit daleko do galerií ve městech a můžeme je mít na monitoru.

Tak hodně zdaru!

vernisáž
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Pane Štorchu, máte moc krásné snímky, makro skvělé, s těmi květinami, zase jsem o něco chytřejší, díky.
Miroslav Štorch
Vážená paní Antlová, výbornou fotografii můžete udělat i s malým foťáčkem. Možná v jeho nastavení režimu najdete obrázek květiny. Po přepnutí na tento režim můžete fotografovat tzv.makro - velmi blízko před objektivem. Pak můžete mít stejné snímky kapek, květů nebo různého hmyzu jako jiná autoři tady na i60.cz - Řada lidí ani neví - jaké možnosti jejich kompaktní fotoaparát má. Pokud máte tištěný návod nebo CD, tak si ho důkladně pročtěte. V důchodovém věku se všichni učíme něčemu novému :-) To jsou ty univerzity 3.věku - jak napsal ruský spisovatel Maxim Gorkij - Moji univerzitěty. ( Co se naučil mimo školu )
Růžena Antlová
kapky a ta duha nádherné snímky které můj foťáček nikdy tak krásně nezachytí
VANDA Blaškovič
Mirku, "Váš" stromek v proměnách času je kouzelný....prosím, můžete ho nejenom pro mne blejsknout až bude svlečený a pocukrovaný? Někdo je na chlapečky, já jsem na stromečky...:)) Díky!
Zdenka Jírová
Tyto snímky se mi líbí jak provedením, tak nápaditostí modelu. Také ráda fotím, ale jen amatérsky a ráda si vybírám neobvyklé motivy v přírodě. Ty kapičky vody jsou opravdu výjimečné.
Marie Magdalena Klosová
Duha je magická,ve skutečnosti i na Vaší fotce.Taky nějakou mám ve svých albech,podobně jako strom dvou tváří.Prostě příroda to s námi umí a je pěkné,když my ji u toho umíme "nachytat".Ať se Vám to stále daří.
Miroslav Štorch
Díky za příjemné komentáře, také mám radost z krásných záběrů ostatních autorů tady na i60-ce. Nebudu úmyslně jmenovat své oblíbence, protože jich je hodně a mohl bych někoho vynechat. Fotografie jsou jako výhled z okna objektivem někoho jiného do světa okolo nás. Pochopitelně nikdo z nás nestačí navštívit a vidět na vlastní oči všechna krásná místa u nás v republice. Natož na celém světě 8-)
Hana Šorejsová
Krásné perličky vodičky...kapičky....., jste opravdu profík, Vaše fota patří k nejhezčím, co jsem zde poznala. Díky.
Alena Tollarová
Srovnání téhož stromu na jaře a na podzim je moc hezké, ale nejvíc se mi líbí ty kapičky. Díky
Zuzana Pivcová
Snímky máte opravdu krásné. Někdy pomůže šťastná náhoda (viz duha), ale za vším je především talent a schopnost vidět, vnímat a zobrazit.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...