Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
				příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
				konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
				vulgarismy.

Dana Kolářová
						11.12.2014 06:37
						Pěkné!

Marie Magdalena Klosová
						7.12.2014 20:43
						Jani,zdravím s palcem nahoru! Změny mám ráda,už jsem o tom psala.Tvoje veršování je príma.Pa mm

Zuzana Pivcová
						7.12.2014 20:03
						Změnu nám žádný jako hotovou nenaservíruje. Každý z nás by měl být součástí té změny. Jana ví, co říká.

Marie Novotná
						7.12.2014 19:34
						Zabednit se deklem,mohlo by být peklem.Moje zdraví ztrácí sílu a když tady ještě budu,nechci zažít nudu.Proto vítám změnu.

Jarmila Peerová
						7.12.2014 19:21
						Změny k životu patří,to jste Jani vystihla a já Vám je také přeji,ale jen ty dobré,milé a pozitivní,co Vám budou přínosem...Pěkně napsané.

Jitka Chodorová
						7.12.2014 18:16
						Máš pravdu Jano,povedlo se ti to.Díky.

Radovan Cakl
						7.12.2014 17:31
						Jano, to se Ti moc povedlo. Ze života, a ještě se to rýmuje. Pokud bude vydaná další knížka veršů, jako Šedesát odstínů lásky, neměla by tam chybět. Klobouk dolů.

Olga Štolbová
						7.12.2014 17:29
						Jani, jsi šikovné děvče, takhle se má brát život a všechny změny, které přináší. I když je to někdy těžké.  ***